Bi yerde okumuştum aslinda rahimde agri olurmuş ama o agri bazen sag yada sola vururmus yada biz bi tarafta hissedermisiz. Agri olduğunda uzan dinlenKızlar benim daha çok tek taraflı kasık ağrım var siz de de varmı
Teşekürler canımAhahah ilk günler bende öyleydim düzgün yerlestiremedim felan diye düşündüm sonra hemşire arkadaşıma sordum o anlattı
Çalışıyorum maalesef uzanıp dinlenemiyorum pekBi yerde okumuştum aslinda rahimde agri olurmuş ama o agri bazen sag yada sola vururmus yada biz bi tarafta hissedermisiz. Agri olduğunda uzan dinlen
Maşallah canm sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip olsun inşallahVar canım var biz de 4 yıldır korunuyorduk zaten Mayıs Haziran diye planlamistik ama bir kez oldu korunmasiz ilişki, Haziran'da deneriz demiştik sonrasında, o tek ilişki tutmuş :)
Amin canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallahMaşallah canm sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip olsun inşallah
Darısı bana
Vitale 100 TL ye yapıyor beta testiniCanım bende evlenince geldim çok belli başlı yerleri biliyorum14ünde verdim 17sinde verdim yarın vereyim diyorum şimdi sağlık ocağında vereyim bu sefer dedim ama sanırım geç çıkıyor sonuç bir de labratuvar farkı sorun olur mu acaba diye dusundum. Sifaya bidaha gitmek istemiyorum hem tavırlarını beğenmedim hem de beta için 403tl para alıyorlar..
Ben hamile değilim ama kız olursa yüsra erkek olursa buğrakızlar aklınız belirlediğiniz isimler var mıydı :))
İç çamaşırına iki damla damlatiyormussun enfeksiyonu onluyormus uçucu bir yağ hamilelere de bir zarari yokmuş okuduğum kadariyalNasıl bi şey ki o
Kız ise Luna erkek ise Leo bizde ezelden beri belliydi isimlerkızlar aklınız belirlediğiniz isimler var mıydı :))
Benim evde kedim var doğduğundan beri ev kedisi dışarı yüzü görmedi kumunu ben değiştirmiyorum başka ne önlem alabilirim?Evet dışarıdan salata falan yememeye çalışıyorum ben de. Ve kedi besliyorsanız dikkat edin veya sokak kedilerini sevmemeye çalışın gebeyken
Annemde de kedi var hep burdayım ben de öpüp seviyorum hepBenim evde kedim var doğduğundan beri ev kedisi dışarı yüzü görmedi kumunu ben değiştirmiyorum başka ne önlem alabilirim?
Çoklu gebelik olduginu nasil anladiniz? Sat kaç? Sat gunu nasildi hcg?Sat’a göre 4+5.
Çoklu transfer yapıldı, transferin 12. Günü beta 1188 ama henüz kese görmeye gitmedim. Sadece çoklu tutmuştur heyecanı var. Bir kanıtım vs yok. Ctesi günü transferimin 18. Günü olacak o zaman muayeneye gidicem.Çoklu gebelik olduginu nasil anladiniz? Sat kaç? Sat gunu nasildi hcg?