- 19 Eylül 2018
- 14.182
- 37.998
Bayramdan sonra hem kese hem de bebiş görünür muhtemelenMerhaba arkadaşlar benimde son adet tarihim 17mayıs 5+0 haftalık oldum bugün dayanamayıp özele gittim ama ne alttan nede karından görülmedi kese çok erken dedi bayramdan sonra yine çagırdı ozaman netleşir dedi folik asit başladı
Benimde aynı şekilde göbeğim çıktı çok çabukKızlar benim ikinci hamilelik olduğu için mi karnım hemen çıktı, rahimdeki o dolgunluğu hissediyorum, aynı kilodayim ama resmen göbek çıktı
Hamilelikte gaz da anlasilmiyormus normalde gaz olsa insan anliyormus ama hamilelikte anlamiyormus belki de şişkinliği had safhada yaşıyoruzBenimde öyle canım ama şişkinliğe bağlıyorum. Çok gaz ve bağırsak sorunu yaşıyorum. Aynı kilodayım bende kontrol ediyorum sürekli
Çogul gebeliğin betayla alakası olmuyor üçüzlere hamileyken betam normal herkes gibi yükseliyorduBenim çoklu gebelik olabilir o yüzden betalarım yüksek, bir yandan da heyecanla bekliyorum. Normalde bu betayla kesenin kesin görünmesi lazım diyorlar da işte.
Adet gününden önce mi hamile kalmış oluyorsun yani. Benimde adetim 24 şubat idi ama her gittiğimde haftası ve günü tutuyordu sadece tam 16 haftalık gittiğim gün +2 fazladan çıktı. Adet olmadan önce mi gebe kaldım sayılıyor?İyi günler benide listeye ekler misiniz dün ilk muayenemi oldum 6+1dim ancak 7+1miş kalp atışını duydum. Son adet tarihim 8 mayıs ikinci çocuk yaşım 31
4 küsurdu benimde. Epey yüksek çıkmıştı, dahiliyeye gittim şimdi her gün ilaç içiyorum 16+5 teyim. İlaçla normale indi ama doğuma kadar devam edeceğiz ilaca. Hamilelikten sonra da büyük ihtimalle normale dönecek değerlerim. Kız kardeşimde de aynı sorun vardı ve 2 tane kızı var ayrı yaşlarda. Rabbim sağlıkla nasip etsin kucağına almayı inşallah.Arkadaşlar tsh baktıran varmı? Sonuçlarım çıktı hamilelikten önce tsh değerim 2.52ydi bugün 3.8 çıktı doktor yüksek dahiliye uzmanına git dedi. Sizin değerler kaç çıktı? Valla bugün benim için çok gergin bir gün. Hem dış gebelikten şüphelendi şimdi de bu tsh yüksekliği beni iyice kötü yaptı
Korkmayın bende aynı şeyi yaşıyorum. Gebelikte hormonlar artış yaptığı için TSH değerini de tetikliyor. Ben şu an 16+5 teyim ve öğrendiğim günden şimdiye kadar sabahları aç karına ilaç alıyorum. Değerim 4 lerdeydi ve şimdi tekrar düştü. Bakın hatta atayım tablomu da.. korkmayın, bende ilk başta endişe etmiştim. Fakat doktor hamilelikte bunun normal olduğunu söyledi. Diğer sonuçlarım da şükür temiz çıktı. Her ay bunun için dahiliyeye gidiyorum. Doğumdan sonra düzelirmiş.Selam, benimde 4,31 çıktı dahiliyeye git dedi doktorum yarın gidicem inşallah gebelik öncesinde 2 falandı nasıl oldu anlamadım biraz korkuyorum
Bana çoklu embriyo transfer edildi, en temelde böyle düşünmemin sebebi bu.Benim de değerlerim çok yüksek o yüzden soruyorum ikiz gebelik şüphesi nasıl oluştu aile de var mı dün yani 5+1 de 19000 çoktı
Başın sağ olsun üçüzleri neden kaybettim, bana da üçlü transfer yapıldı. Biraz da o yüzden acaba diyorum.Çogul gebeliğin betayla alakası olmuyor üçüzlere hamileyken betam normal herkes gibi yükseliyordu
Beta yükseklemesi herkesin bünyesine bağlı kiminde 2 kat artar kiminde 5-6 kat canım allah gönlüne göre versin sağlıklı olsunlar yeter
Bende aralıkta kayıp yaşadım o zamanki gibi değilim ben de açıkçası.. heyecanım o zamanki gibi değil hiç normal demek kiKızlar bende cuma gününe olan randevumu yarına aldım. yarın üçüzlerimi kaybedeli 1 yıl olucak hem çok hüzünlüyüm hemde nedense hiç heycanım bi duygum yok neden hiç bilmiyorum
Amin canım hepimizin inşallah4 küsurdu benimde. Epey yüksek çıkmıştı, dahiliyeye gittim şimdi her gün ilaç içiyorum 16+5 teyim. İlaçla normale indi ama doğuma kadar devam edeceğiz ilaca. Hamilelikten sonra da büyük ihtimalle normale dönecek değerlerim. Kız kardeşimde de aynı sorun vardı ve 2 tane kızı var ayrı yaşlarda. Rabbim sağlıkla nasip etsin kucağına almayı inşallah.
İhtimal yüksek o zaman kaç tane koydularBana çoklu embriyo transfer edildi, en temelde böyle düşünmemin sebebi bu.
3 tane transfer edildi. 6. Gün pozitif çoktı idrarda. İşte o yüzden kese görünür inşallah diyorum.İhtimal yüksek o zaman kaç tane koydular
Maşallah onaTeyzelerim merhabaaaa
Kızlar ultrason iyiydi şak diye gördü adam şaşırdı bu kocaman keseye nasıl dış gebelik der diye
Ben de aralıkta hamile kalmıştım kürtaj oldum o zaman herkes daha sevinme kesin değil diyordu. Biz de ne alaka kan verdik hamileyim işte diye tüm dünyaya duyurmuştum heyecandanBende aralıkta kayıp yaşadım o zamanki gibi değilim ben de açıkçası.. heyecanım o zamanki gibi değil hiç normal demek kisağlıklı olsunlar da , sağlıklı ilerlesin gebeliklerimiz yeter
Ne kadar erken çıkmış idrarda maşallah3 tane transfer edildi. 6. Gün pozitif çoktı idrarda. İşte o yüzden kese görünür inşallah diyorum.
Aynı aynı benim de ikinci çocuk bir farkla ben gerçekten kilo aldım iştahım fena açık maalesefKızlar benim ikinci hamilelik olduğu için mi karnım hemen çıktı, rahimdeki o dolgunluğu hissediyorum, aynı kilodayim ama resmen göbek çıktı