- 19 Eylül 2018
- 14.182
- 37.998
Oyyyy kalbi de duyulmuş minnoşun hemen tabloya ekliyorumAra sıra kahverengi oluyordu normal bulmuştum yarın doktoruma soracaktım. Kasıklarımda ara sıra ağrılar oluyor yine oldu normaldir dedim. Sonra baktım kahverengiden kırmızıya dönmüştü. Hemen hastaneye koştuk. Çok şükür bir sorun yok çok telaşlıydım alttan ultrason ile kalp atışını duyduk doktor ile göz göze gelip güldük. 6+4 dedi. Progestan verdi fitil olarak. Kendini yorma istirahat et dedi. Hastanede de yatırabiliriz ağır bir işin varsa dedi hayır evdeyim sakin bir hayatım var dedim. İstirahat et diyorsam yatağa da bağlı kalma dedi.Yarın kan değerlerine bir baktır dedi henüz baktırmamıştım. Çok güzel ilgilendiler. Sizlere de teşekkür ederim. Endişelerimizi konuşmak çok iyi geliyor
Ah korkuttu bizi minnoş sağlıkla gelsin hepimizin bebekleriOyyyy kalbi de duyulmuş minnoşun hemen tabloya ekliyorumçok şükür.. progestan fitil çok iyi kanamayı engelliyor tutunduruyor bebişi
İnşallah canımİlaçların birbirini etkilemesinden korkuyorsun sanirim. Doktor bi sey olmaz dediyse için rahat olsun canım. Folik asit zaten vitamin. Progesteron fitil olarak kullanılan seklindeyse fitil olarak al. Tsh ilacını da ağız yoluyla alirsin böylelikle birbirini etkilemez için rahat eder. Bu düşünce bende de olduğu için seni anlıyorum ama canını sıkma bi sey olmaz
Iyi haberlerle döndüğüne çok sevindin geçmiş olsun.Ara sıra kahverengi oluyordu normal bulmuştum yarın doktoruma soracaktım. Kasıklarımda ara sıra ağrılar oluyor yine oldu normaldir dedim. Sonra baktım kahverengiden kırmızıya dönmüştü. Hemen hastaneye koştuk. Çok şükür bir sorun yok çok telaşlıydım alttan ultrason ile kalp atışını duyduk doktor ile göz göze gelip güldük. 6+4 dedi. Progestan verdi fitil olarak. Kendini yorma istirahat et dedi. Hastanede de yatırabiliriz ağır bir işin varsa dedi hayır evdeyim sakin bir hayatım var dedim. İstirahat et diyorsam yatağa da bağlı kalma dedi.Yarın kan değerlerine bir baktır dedi henüz baktırmamıştım. Çok güzel ilgilendiler. Sizlere de teşekkür ederim. Endişelerimizi konuşmak çok iyi geliyor
Bence cuma kese görünür, kalp atışı için erken ama 4+3 te bile kese gören var grubumuzda :)Kızlar beta 3146’ya yükseldi, cuma günü 5+0 olacak, sizce keseler kendini gösterir mi? Yoksa erken mi? Cuma gününe randevu alacağım.
Bayramda önce kese görürsek bizim bayramımız başlar, çok heyecanlıyım.Bence cuma kese görünür, kalp atışı için erken ama 4+3 te bile kese gören var grubumuzda :)
Ben de cuma gideceğim 5+6 da :) bakalım biz neler göreceğizBayramda önce kese görürsek bizim bayramımız başlar, çok heyecanlıyım.
İdrar testini 3 gün gecikmede yaptım. Kan tahlilinide 10 gün gecikmede yaptırmıştım.Canım kan testi ya da idrar testini adetten sonra kaçıncı gün yapmıştın ya da yumurtlamadan sonra kaçıncı gündü
Ne demek şifa olsunTeşekür ederim canım içimi rahatlattın
Hayırlı olsun, inşallah görünür, sağlıkla kucağınıza alın bu defa.Kızlar Selammm. İki gündür girmemiştim. Tüm mesajlarınızı okudukca heyecanlarınızıı tüm bedenimle yaşadım sanki. Allah büyüktür hepimiz sağlıkla bebeklerimizi alalım kucağımıza. Ben 15inden bu yana hala doktoruma gitmedim 24hazirana çağırıp. İnanın kaç gündür kendimi garip hiss ediyorum. İçim içimi yedi. Acaba nasıl bebeğim diye. Benim ekimde kalbi duyulmamisti kurtaj olmuşdum hep korkuyorum yine aynisini yaşarım diye. Bir an önce doktora gidip buraya güzel haberler yazmak istiyorum 24ü 5+6 olucam bebek görünürmü acaba
Cuma gösterebilir iki kat artsa 6binlerde olacak daha fazlası da olabilir görünür alttanKızlar beta 3146’ya yükseldi, cuma günü 5+0 olacak, sizce keseler kendini gösterir mi? Yoksa erken mi? Cuma gününe randevu alacağım.
Benim çoklu gebelik olabilir o yüzden betalarım yüksek, bir yandan da heyecanla bekliyorum. Normalde bu betayla kesenin kesin görünmesi lazım diyorlar da işte.Cuma gösterebilir iki kat artsa 6binlerde olacak daha fazlası da olabilir görünür alttan
Benimde öyle canım ama şişkinliğe bağlıyorum. Çok gaz ve bağırsak sorunu yaşıyorum. Aynı kilodayım bende kontrol ediyorum sürekliKızlar benim ikinci hamilelik olduğu için mi karnım hemen çıktı, rahimdeki o dolgunluğu hissediyorum, aynı kilodayim ama resmen göbek çıktı
Kaç haftalıksın şu an canımBenim çoklu gebelik olabilir o yüzden betalarım yüksek, bir yandan da heyecanla bekliyorum. Normalde bu betayla kesenin kesin görünmesi lazım diyorlar da işte.
Sat’a göre 4+5.Kaç haftalıksın şu an canım
Benim de değerlerim çok yüksek o yüzden soruyorum ikiz gebelik şüphesi nasıl oluştu aile de var mı dün yani 5+1 de 19000 çoktıSat’a göre 4+5.