2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    311
Oyyyy kalbi de duyulmuş minnoşun hemen tabloya ekliyorum çok şükür.. progestan fitil çok iyi kanamayı engelliyor tutunduruyor bebişi

Oyyyy kalbi de duyulmuş minnoşun hemen tabloya ekliyorum çok şükür.. progestan fitil çok iyi kanamayı engelliyor tutunduruyor bebişi
Ah korkuttu bizi minnoş sağlıkla gelsin hepimizin bebekleri İnşallah canım çok esirgemiyordum kendimi elimden geldiği kadar birşeyler yapmaya çalışıyordum ama dinleneceğim artık bayram falan düşünmeyeceğim

İnşallah canım umarım bir sıkıntı olmaz hepimiz için

Iyi haberlerle döndüğüne çok sevindin geçmiş olsun.

Kızlar Selammm. İki gündür girmemiştim. Tüm mesajlarınızı okudukca heyecanlarınızıı tüm bedenimle yaşadım sanki. Allah büyüktür hepimiz sağlıkla bebeklerimizi alalım kucağımıza. Ben 15inden bu yana hala doktoruma gitmedim 24hazirana çağırıp. İnanın kaç gündür kendimi garip hiss ediyorum. İçim içimi yedi. Acaba nasıl bebeğim diye. Benim ekimde kalbi duyulmamisti kurtaj olmuşdum hep korkuyorum yine aynisini yaşarım diye. Bir an önce doktora gidip buraya güzel haberler yazmak istiyorum 24ü 5+6 olucam bebek görünürmü acaba

Hayırlı olsun, inşallah görünür, sağlıkla kucağınıza alın bu defa.

Kızlar benim ikinci hamilelik olduğu için mi karnım hemen çıktı, rahimdeki o dolgunluğu hissediyorum, aynı kilodayim ama resmen göbek çıktı
Benimde öyle canım ama şişkinliğe bağlıyorum. Çok gaz ve bağırsak sorunu yaşıyorum. Aynı kilodayım bende kontrol ediyorum sürekli

Merhaba arkadaşlar benimde son adet tarihim 17mayıs 5+0 haftalık oldum bugün dayanamayıp özele gittim ama ne alttan nede karından görülmedi kese çok erken dedi bayramdan sonra yine çagırdı ozaman netleşir dedi folik asit başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…