Benim yaptığım araştırmalarda üç günde rahme tam anlamıyla tutunuyormuş daha sonra kana idrara derken bu şekilde biliyorum bence değerin hiç kötü değil 20 30 olsa evet olabilirdi ama 100 hiç kötü değilTüp bebekte geç döllenme olur mu ,? İnşallah inşallah
Ama öle düşünme bende 17. Çıkmıştı doktor yinede hamilesin demişti bu ayrı trajkomik bi hikaye bunun çıkması bile çok güzel bişey stresi yok et kovala bedeninden kaç gün sonra verceksin sağlık ocağına ver bi bak istersen10 . Güne göre düşük canım. Geçen sene 8. Günde aynen 98 çıkmıştı.
Anladım teşekkür ederim inşallah artar da sevincimi paylaşırım ben de burdaBenim yaptığım araştırmalarda üç günde rahme tam anlamıyla tutunuyormuş daha sonra kana idrara derken bu şekilde biliyorum bence değerin hiç kötü değil 20 30 olsa evet olabilirdi ama 100 hiç kötü değil
Yarın tekrardan verecegim canım. Sağlık ocağı 1 gün sonra düşüyor sisteme. Normalde dün vermiştim bu sabah çıktı sonuç.Ama öle düşünme bende 17. Çıkmıştı doktor yinede hamilesin demişti bu ayrı trajkomik bi hikaye bunun çıkması bile çok güzel bişey stresi yok et kovala bedeninden kaç gün sonra verceksin sağlık ocağına ver bi bak istersen
Canım banada 27 ocak olabilir dedi bundan 11 gün sonra gibi düşünebiliriz dedi bende sadece folik asit devam :)Selam Kızlar bugün kontrolum vardı, ilaçsız doğal deniyoruz sadece folik asit kullanıyorum. Her şey yolunda dedi doktor , kan verdim. 24 veya 25 transfer tarihim henüz net belli olmadı.
Ya 98 çok iyi ama ömrümde görmedim onu derin derin nefes al başarmışken modun düşmesinYarın tekrardan verecegim canım. Sağlık ocağı 1 gün sonra düşüyor sisteme. Normalde dün vermiştim bu sabah çıktı sonuç.
Tabi ki olur. Hatta daha çok bile olur yukardan aşağı degil aşağıdan yukarı gidiyor garibim yerini bulması zaman alabilirTüp bebekte geç döllenme olur mu ,? İnşallah inşallah
Selamlarrr kuzucum nasıl geçiyor transferin ikinci günü bakalım , ben bayağı grip halindeyim sürekli hapşırıyorum burnum akıyorAh yavru kuşummmzaten biliyor musun olaylara böyle olumlu yaklaşmak, gülebilmek çok çok önemli. Her ne yaşarsak yaşayalım, bunları nasıl karşıladığımız, nasıl tepki verdiğimiz belirliyor hayatımızı. O sebeple çok şükür diyelim. Nasipse olacak diyelim ❤ başımıza bunlar da geldi deyip gülüp geçelim, moralimizi yüksek tutalım inşallah bitanem
Canın çok geçmiş olsun. İnşallah seni çok zorlamaz da kolaycacık atlatırsın. Ben normalde 9 gibi uyanırdım. Bugün 11e kadar uyumuşum. Bence kaç günlük stres yorgunluk çıktı. Dinlendim bi güzel. Baş ağrım var hafif hafif. Gece bi ara vücut ısımı yüksek hissettim. Tabi bunlar hep vücudumu dinlediğim için, psikolojik bile olabilir. Sağlam bi kahvaltı yaptım, avakado, yumurta vs.. Sen de bol bol meyve ye kuzum. C vitamini önerdi mi Doktor'un bilmiyorum ama önerdiyse c vitamini al. Dinlenerek kolaycacık atlat inşallah canım. Bebeklerimiz hala bizimle mıdır acaba diye çok merak ediyorum ya keşke görebilseydikSelamlarrr kuzucum nasıl geçiyor transferin ikinci günü bakalım , ben bayağı grip halindeyim sürekli hapşırıyorum burnum akıyoristemesem de mecburi bir şekilde yatıyorum kafam hiç kalkmıyor gripten
Dünden beri çok iştahım yok tatlım vallahi dün biraz haşlama yedim biraz çiğ kabak çekirdeği yedim, mandalina yedim başka bisey yiyemedim kimisi yürüyüş yapmak gerek demiş Rahime kan gitmesi için acaba bu kaçıncı günden sonra yürümek gerekir şimdilerde yürüsek mi 15-20 dakika bilemedim kiCanın çok geçmiş olsun. İnşallah seni çok zorlamaz da kolaycacık atlatırsın. Ben normalde 9 gibi uyanırdım. Bugün 11e kadar uyumuşum. Bence kaç günlük stres yorgunluk çıktı. Dinlendim bi güzel. Baş ağrım var hafif hafif. Gece bi ara vücut ısımı yüksek hissettim. Tabi bunlar hep vücudumu dinlediğim için, psikolojik bile olabilir. Sağlam bi kahvaltı yaptım, avakado, yumurta vs.. Sen de bol bol meyve ye kuzum. C vitamini önerdi mi Doktor'un bilmiyorum ama önerdiyse c vitamini al. Dinlenerek kolaycacık atlat inşallah canım. Bebeklerimiz hala bizimle mıdır acaba diye çok merak ediyorum ya keşke görebilseydik
9unda transfer oldum 7.gunKaçıncı gündesin
Canım acilden versene yarım saatte çıkar doktora söyle tedavi gördüğünü yardımcı olurlar daha bir gün beklemeYarın tekrardan verecegim canım. Sağlık ocağı 1 gün sonra düşüyor sisteme. Normalde dün vermiştim bu sabah çıktı sonuç.
Bizim bu aceleciliğmizCanım acilden versene yarım saatte çıkar doktora söyle tedavi gördüğünü yardımcı olurlar daha bir gün bekleme
Ben yarım saat beklerken bile elim yüreğimdeydi bilmiyorum bir gün nasıl beklerimBizim bu aceleciliğmiz
9unda transfer oldum 7.gun
Kız niye böleyiz ya geçmiyo zamanlar bişey itiraf edim olumsuzda olsa şu bekleyişten kurtulunca üstümden yük kalkıyo inanBen yarım saat beklerken bile elim yüreğimdeydi bilmiyorum bir gün nasıl beklerim
aman olumsuz deme o kadar eziyetten sonra bi de olumsuz zulüm gibi oluyorKız niye böleyiz ya geçmiyo zamanlar bişey itiraf edim olumsuzda olsa şu bekleyişten kurtulunca üstümden yük kalkıyo inan
ya yok olur mu 10. günde 20-30 cıkanlara gebe denıyor düzenli artacak mı önemli olan o. O tamamen embriyonun tutunduğu gün ile alakalı canım boşuna üzüyorsun kendini, bazıları mesela 5. gün test yapıyor çift çizgi çıkıyor çok çok erken tuutnmuş diyoruz onlar için e kan testi de yüksek çıkıyor öyle olunca. Bazılarının 9.10. gün idrar testinde çizgi yok ama kanda 30 ya 40 çıkıyor. Bence boşuna üzülüyorsun ben senin yerinde olsam göbek atıyordum şuanda üzülme sevin lütfenAma kuzum 10.gun için yeterince artmamiski. Yıkıldim ben şuan için kendimi tutuyorum aglamamaya çalışıyorum.