İlk transferinizmi. Eğer daha önce denemeleriniz olduysa da yasal olarak oluyor sanırım. Bende sordum doktoruma 28 yaşındayım daha öncede denememiz olduğu için yasal olarak olur dedi ama benim özel durumumdan dolayı uygun görmedi bende diretmedim.Öncesinde muayene olup öyle cozulucek embriyolar o esnada talep edicem
Canım hayırlı olsun çok sevindim ilk pozitif haber senden geldi sanırımAyy inşallah şuan hala inanamıyorum şaşkınım
Lekelenme olmadı bende ama lekelenmen varsa inşallah hamilesindirRabbim isteyen herkese nasip etsin
Ben beklemiyordum hiç o yüzden çok şaşırdım tutmaz diye düşünmüştüm
Teşekkür ederim canımCanım hayırlı olsun çok sevindim ilk pozitif haber senden geldi sanırımneden tutmaz diye düşünüyordun?
Belirtiler çoğunlukla ilaçlardan oluyor canım boşver tadını çıkar darısı bizlerin başınaTeşekkür ederim canımRabbim sizede nasip etsin ya bi gün belirtim oluyor bir gün olmuyordu hatta kendime iş bile baktım tekrar işe girerim tutmaz demiştim rabbim nasip etti
Çok teşekkür ederim:) hepimizin inşAllah…O zaman size de hayırlı transferler diliyorum her şey gönlünüzce olsun inşallahdoktorunuz nerde hangi hastanede?
Canım opudan çıktıktan sonra yarım saat içinde taburcu oluyorsun serumum bitmeden çıkmıştım hastaneden ben 6 saatlik yol gelmiştim bende biraz kasıklarda Ağrı ve gaz sıkışması vardı onun dışında sorun olmuyor bi de lekelenmeKızlar opu nasıl oluyor kaç saat sonra kendinize geldiniz ? Normal hayatınıza hemen devam edebildiniz mi
Benimde transferin 2. Gününden beri belim ağrıyor bazı zamanlar inanılmaz şiddetli oluyordu. İnşallah benimde tutmuştur dünde biraz iş yapınca belim ağrıdı ve kahverengi lekelenmem oldu. İnşallah sizin gibi güzel haber alırım
Canım lekelenme olduğunda doktoruna haber verdin mi genelde lekelenme olursa bize haber verin diyorlar inşallah yerleşmedir. Ben de de dokuzuncu günde lekelenme olmuştu doktoruma haber verdim benden kan testi istedi bence haber ver ona göre bir yol izleBenimde transferin 2. Gününden beri belim ağrıyor bazı zamanlar inanılmaz şiddetli oluyordu. İnşallah benimde tutmuştur dünde biraz iş yapınca belim ağrıdı ve kahverengi lekelenmem oldu. İnşallah sizin gibi güzel haber alırım
Evet verdim. Bol su içip istirahat etmemi söyledi. Artarsa ağrın olursa haber ver dedi. Benim lekelenmem 6. Gün oldu sonrasında kasıklarıma ağrı girdi ama o da 1 saat içerisinde dinlenince geçti bir daha da öyle olmadı. Acaba evde kendim test yapsam çıkar mı 7. Günün içerisindeyim şuanCanım lekelenme olduğunda doktoruna haber verdin mi genelde lekelenme olursa bize haber verin diyorlar inşallah yerleşmedir. Ben de de dokuzuncu günde lekelenme olmuştu doktoruma haber verdim benden kan testi istedi bence haber ver ona göre bir yol izle
Canım inşallah her şey düzelir kist falan kalmaz biran önce adet olursun senin için dua edeceğimKızlar 10 gün oldu adet olmadım Ocak ayında transfer olacağım diye umutlanmıştım ama yine olmayacak gibi. Yarın doktora gidiyorum sanırım kist var yumurtalıklarımda bana dua eder misiniz ?
Merhaba eşiniz tese günü araç kullanabildi miKızlar merhaba. Eşim azosperm hastasıydı mikrotese ameliyatı oldu 9 sperm çıktı ve onlardan 4 tane üçüncü gün embriyomuz oluştu. Martta transfer dedi doktorum (erbil yağmur) bizim gibi azospermmolsn veya efarklı şekillerde erkek infertilitesi dolayısıyla tüp bebek yaptıran var mı ?
Ayy hayırlı olsun kuzummmGünaydın güzel anne adayları bugün gün daha aydın sanki çünkü ben test yaptım
Allah razı olsun canım benimCanım inşallah her şey düzelir kist falan kalmaz biran önce adet olursun senin için dua edeceğim
Galiba iğneler inşallah olursa 12 haftaya kadar dedi bana doktorumyazbitmeden arimayarimaya benim de ya yarın ya da salı gün transfer kızlar. Taze transfer, inşalah embriyom yaşarsa transfer olacağım. Protesteron dex iğneyi ne kadar süre kullanacağız bilen var mı? Yumurta geliştiricilerle birlikte bir aydan fazla süredir iğne oluyorum. Biraz yoruldum ama bebişim için değer ❤
Wauuww bunu beklemiyordum maşallah. İnsülin iğnesi biraz zor giriyor derime. Size de daha zor oluyor mu? Dik olacak şekilde enjekte ediyorum göbeğime. Gonal-fler çok daha rahat giriyordu. Bebiş için herşeye seve seve dayanacağız tabiki.Galiba iğneler inşallah olursa 12 haftaya kadar dedi bana doktorum
Bana doktorum koldan yap dedi ben oyüzden çok zorlanmıyorum eşim yapıyor bana. Yaptıktan sonra kolum ağrıyor ama o da dayanılmayacak gibi olmuyorWauuww bunu beklemiyordum maşallah. İnsülin iğnesi biraz zor giriyor derime. Size de daha zor oluyor mu? Dik olacak şekilde enjekte ediyorum göbeğime. Gonal-fler çok daha rahat giriyordu. Bebiş için herşeye seve seve dayanacağız tabiki.
Pozitif bnmki şükür yarın tekrar kan vereceğim
Canım benim folikül kistlerim kendiliğinden geçiyor normalde ama en son aralıkta uzun protokol uygulanırken kist görüldü. Doktor tedavi yarım kalmasın diye kisti opu gibi bir işlemle alacağını söylemişti. Anestezisiz yapmak istedi. Ben anestezi istedim. Tam kistimin alınacağı gün adetim geldi, kistim atıldı, operasyona gerek kalmadı. Yani süreç aksamasın diye doktorlar ala da biliyor anladığım kadarıyla.Arkadaşlar yumurtalık kistleri olup tedavi gören var mı aranızda? Çikolata kistini demiyorum bu dediklerim basit kist olarak geçiyor. Transfer öncesi bu durumu yaşıyorum yardımcı olacak var mı? Doğum kontrol hapı mı kullandınız