- 10 Ocak 2024
- 12
- 39
- 32
günaydııın benim transferim de 19 ocak.tek embriyo transfer edilecek. test de herhalde 29 unda olur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydııın benim transferim de 19 ocak.tek embriyo transfer edilecek. test de herhalde 29 unda olur.
Merhaba benim bugün 10.günüm değerim 659.66 iki embriyo transfer oldum ikisi tutmuş demek mi oluyor bilgisi olan var mıPozitif bnmki şükür yarın tekrar kan vereceğim
Canım kişiden kişiye göre değişiyor ama testin negatif çıkarsa bıraktırıyorlar tüm ilaçları zaten inşallah pozitif olursa önceki topiklerden gördüğüm kadarıyla daha uzunca bir süre var iğneyle barış ilaçlarını bebeğine giden bir yol gibi gör her şey kolay olacakyazbitmeden arimayarimaya benim de ya yarın ya da salı gün transfer kızlar. Taze transfer, inşalah embriyom yaşarsa transfer olacağım. Protesteron dex iğneyi ne kadar süre kullanacağız bilen var mı? Yumurta geliştiricilerle birlikte bir aydan fazla süredir iğne oluyorum. Biraz yoruldum ama bebişim için değer ❤
Hayırlısı inşalah kuzum. Tutsun da tabi yaparım seve seve ❤Canım kişiden kişiye göre değişiyor ama testin negatif çıkarsa bıraktırıyorlar tüm ilaçları zaten inşallah pozitif olursa önceki topiklerden gördüğüm kadarıyla daha uzunca bir süre var iğneyle barış ilaçlarını bebeğine giden bir yol gibi gör her şey kolay olacak
Echomarda hsg çektirdim anestezisiz yaptılar zerre acı yok korkmayın lütfen Cihazları son model olduğu için rahmi yormadan çekiyor. Sadece adet sancısı çekiyorsunuz birkaç dk lık. Sonrasında lekelenmeniz oluyor bir gün sonra bitiyor. En rahat yerlerden birinde yaptırıyorsunuzArkadaşlar merhaba echomar da hsg çektiren varmı. Ben anestezi istemiyorum ama korkuyorum da bir yandan ilk defa yapılacak. Yaptıran varsa bilgilendirirse çok sevinirim
Anladım canım ama ben opu olmayacağım ben opu oldum transfer bekliyorum dondurulmuş transfer olacağım ama adet olmam lazım transfer hazırlığına başlamak için adet olamıyorum kistler yüzündenCanım benim folikül kistlerim kendiliğinden geçiyor normalde ama en son aralıkta uzun protokol uygulanırken kist görüldü. Doktor tedavi yarım kalmasın diye kisti opu gibi bir işlemle alacağını söylemişti. Anestezisiz yapmak istedi. Ben anestezi istedim. Tam kistimin alınacağı gün adetim geldi, kistim atıldı, operasyona gerek kalmadı. Yani süreç aksamasın diye doktorlar ala da biliyor anladığım kadarıyla.
Opu olmayacağını anladım kuzum. Yani demek istediğim operasyonla da alabiliyorlar veya doğum kontrol hapı da kullandırabiliyorlar. Sen ne zaman gideceksin doktoruna?Anladım canım ama ben opu olmayacağım ben opu oldum transfer bekliyorum dondurulmuş transfer olacağım ama adet olmam lazım transfer hazırlığına başlamak için adet olamıyorum kistler yüzünden
Büyük ihtimal ikiz hcg yüksekMerhaba benim bugün 10.günüm değerim 659.66 iki embriyo transfer oldum ikisi tutmuş demek mi oluyor bilgisi olan var mı
Yarın gidicem canım ama korkuyorum kistler çok büyükse diye eğer öyle olursa nasıl bi tedavi verecek bilmiyorum zaten 4 ay oldu transferim iptal ediliyor kist bilmem ne yüzünden..bu ay da olmayacak böyle giderse çok üzgünüm. Önce adet olmam için bişey verir sanırımOpu olmayacağını anladım kuzum. Yani demek istediğim operasyonla da alabiliyorlar veya doğum kontrol hapı da kullandırabiliyorlar. Sen ne zaman gideceksin doktoruna?
Ah canım arkadaşım hakkında en hayırlısı olsun inşallah. Benim gibi yarın doktoruna giderken bir bakmışsın adetin gelir umarım veya ilaçla en kolay yoldan hallolur Rabbim daha fazla bekletmesin inşalahYarın gidicem canım ama korkuyorum kistler çok büyükse diye eğer öyle olursa nasıl bi tedavi verecek bilmiyorum zaten 4 ay oldu transferim iptal ediliyor kist bilmem ne yüzünden..bu ay da olmayacak böyle giderse çok üzgünüm. Önce adet olmam için bişey verir sanırım
Olabilir baya yüksek çünküMerhaba benim bugün 10.günüm değerim 659.66 iki embriyo transfer oldum ikisi tutmuş demek mi oluyor bilgisi olan var mı
Amin canım inşallah inan çok yoruldum her ay aynı şeyleri yaşamaktan. Artık kasıklarım da batmalar falan oluyor o yüzden endişeliyim canım kist diyorum demek ki çok büyüdü böyle belirtiler oluyorAh canım arkadaşım hakkında en hayırlısı olsun inşallah. Benim gibi yarın doktoruna giderken bir bakmışsın adetin gelir umarım veya ilaçla en kolay yoldan hallolur Rabbim daha fazla bekletmesin inşalah
yazbitmeden arimayarimaya benim de ya yarın ya da salı gün transfer kızlar. Taze transfer, inşalah embriyom yaşarsa transfer olacağım. Protesteron dex iğneyi ne kadar süre kullanacağız bilen var mı? Yumurta geliştiricilerle birlikte bir aydan fazla süredir iğne oluyorum. Biraz yoruldum ama bebişim için değer ❤
Evet aynı şekilde ben 5 gündür devamlı bel ağrısı çekiyorum neden acaba çok yoruldumKızlar benim cuma transfer olmuştu bugün 2.günüm transfer gününden beri bel ağrım var yatınca ve rahim yatağının orda kaşınma kasılma batma oluyo oturtmuyo beni bunları yaşayan oldumu 2.denemem benim diğer denemede kasık ağrısı yapıyodu sadece
Olabilir canm benimde 9. Günüm 320 çıktıMerhaba benim bugün 10.günüm değerim 659.66 iki embriyo transfer oldum ikisi tutmuş demek mi oluyor bilgisi olan var mı
Ayyy teşekkür ederim
3.gün mü 5.gün mü embriyonuzOlabilir canm benimde 9. Günüm 320 çıktı