2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Evet canım var. Hatta fenomen var bitane 3bc mı yalan olmasın öyleymiş tutmaz 2sini de koyduralım hangisi tutarsa demişler. İkisi de tutmuş ve doğdular
Allah bağışlasın ne güzel, valla doktor 5. güne götürmeyelim dedi size direkt vermek daha iyi olabilir dışarda gitmeyebilirler 5 e dedi o nedenle en iyi durumda olan 2 embr seçilip transferim yapılacak pazt. günü

6. günüm kaset test yaptım ikinci çizginin olduğu yer kalbim kadar beyaz. Gebelik olsaydı silik de olsa çıkardı diye düşünüyorum.

6. günüm kaset test yaptım ikinci çizginin olduğu yer kalbim kadar beyaz. Gebelik olsaydı silik de olsa çıkardı diye düşünüyorum.
6. Gün erken idrara karışmamış olabilir, ya da geç tutunmuştur belki, sağlık ocağınız yakınsa bi kan testi yaptırın bence

Hayır canım lekelenme şart değil kimi zaman kötü olabiliyor o lekelenme. Ben hamile kaldığımda sıfır belirtim vardı. 2. Transferde belim ağrıdı midem bulandı kasıklarda batma oldu. Biraz bünyeylede alakalı oluyor. Sakın lekelenme olmadı diyip germe kendini
Rahatladim canım teşekkür ederim. Benim de 4 ve 5.gunler sağ böbrek agrisi yaşadım. Onlar geçti . Göğüs hassasiyetim var. Onun dışında kasik ağrısi hiç yaşamadım. Belirti üzerinde durmuyorum ama insanın bazen kafası karisabiliyor.

çıkmayabilir bence kan verin
6. Gün erken idrara karışmamış olabilir, ya da geç tutunmuştur belki, sağlık ocağınız yakınsa bi kan testi yaptırın bence
Sağlık ocağı çok yakın ama kolaylıkla test almıyor. Kan testi için yarını beklesem mi bugün versem belli olur mu ?
Rahim kalınlaşma problemim var iki ay bekledik kalınlaşma olmayınca transferi yaptılar. Zaten tutacağına dair umudum zayıftı

Yok canım yani göğüs hassasiyetim var. O da adetim yaklaşmış ondan da olabilir diyorum. Onun dışında herhangi bir kasik ağrısi batması yaşamıyorum. Allah hayretsin diyorum. Gün geçtikçe korkum artıyor.
bende öyleyim işte çok duygusalım eşimin her dediğine alınıyorum

Canım arkadaşlarim. Tek yumurtam döllendi. Taze transfer düşünülüyor. Sizce havuz yaptırmalı mıyım? Nasip bu deyip devam mı edeyim? Ben çift embriyo transferi istiyordum ama nasip değilmiş

X