Sadece hafif kaşık ağrısı hissediyordum belirti yok diye sakın üzmeyin kendiniziHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın çok sevindim benimde 4. Günüm bir belirtiniz olmuşmuydu ben bir şey hissedemiyorum da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sadece hafif kaşık ağrısı hissediyordum belirti yok diye sakın üzmeyin kendiniziHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın çok sevindim benimde 4. Günüm bir belirtiniz olmuşmuydu ben bir şey hissedemiyorum da
Merhaba ben de 8 ocak ta transfer oldum ama hiçbir belirti yok leke ağrı vs olmadı progesteronu yerleştirilen sadece sisilik oluşmuş o da fitilden belli sen de durumlar nasıl canimHayırlısı olur inşallah canim çok ilaç kullaniyorum sende öyle mi
Benim de 4.gunum hiçbir belirti yok ne leke ne ağrı sızı yokHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın çok sevindim benimde 4. Günüm bir belirtiniz olmuşmuydu ben bir şey hissedemiyorum da
Özelden yazdımmMerhaba bana yazarmisin
Merhaba özelden yazdım geldımı msjımMerhaba bana yazarmisin
Allah bağışlasın ne güzel, valla doktor 5. güne götürmeyelim dedi size direkt vermek daha iyi olabilir dışarda gitmeyebilirler 5 e dedi o nedenle en iyi durumda olan 2 embr seçilip transferim yapılacak pazt. günüEvet canım var. Hatta fenomen var bitane 3bc mı yalan olmasın öyleymiş tutmaz 2sini de koyduralım hangisi tutarsa demişler. İkisi de tutmuş ve doğdular
6. Gün erken idrara karışmamış olabilir, ya da geç tutunmuştur belki, sağlık ocağınız yakınsa bi kan testi yaptırın bence6. günüm kaset test yaptım ikinci çizginin olduğu yer kalbim kadar beyaz. Gebelik olsaydı silik de olsa çıkardı diye düşünüyorum.
Ay tebrikler hayırlı olsun darısı başımıza :)Kızlar bugün 8 ci günüm erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı
çıkmayabilir bence kan verin6. günüm kaset test yaptım ikinci çizginin olduğu yer kalbim kadar beyaz. Gebelik olsaydı silik de olsa çıkardı diye düşünüyorum.
Amin insallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınAy tebrikler hayırlı olsun darısı başımıza :)
Çok şükür 3u de döllenmiş 2.gundu bgun .ptesiye de hepsi ulasir inşallah.trasnferim var o günbenden 7 ayri zamanda yumurta toplama yapildi.Genelde 1 veya 2 ( genellikle 1) yumurta toplandi. Hepsi de dollenip 5.gune gitti:) onun icin icini rahat tut.
Rahatladim canım teşekkür ederim. Benim de 4 ve 5.gunler sağ böbrek agrisi yaşadım. Onlar geçti . Göğüs hassasiyetim var. Onun dışında kasik ağrısi hiç yaşamadım. Belirti üzerinde durmuyorum ama insanın bazen kafası karisabiliyor.Hayır canım lekelenme şart değil kimi zaman kötü olabiliyor o lekelenme. Ben hamile kaldığımda sıfır belirtim vardı. 2. Transferde belim ağrıdı midem bulandı kasıklarda batma oldu. Biraz bünyeylede alakalı oluyor. Sakın lekelenme olmadı diyip germe kendini
Yok canım yani göğüs hassasiyetim var. O da adetim yaklaşmış ondan da olabilir diyorum. Onun dışında herhangi bir kasik ağrısi batması yaşamıyorum. Allah hayretsin diyorum. Gün geçtikçe korkum artıyor.
Bilmiyorum canım inşallah inşallahBelkide gebelik belirtileridir canım. Böyle düşün
çıkmayabilir bence kan verin
Sağlık ocağı çok yakın ama kolaylıkla test almıyor. Kan testi için yarını beklesem mi bugün versem belli olur mu ?6. Gün erken idrara karışmamış olabilir, ya da geç tutunmuştur belki, sağlık ocağınız yakınsa bi kan testi yaptırın bence
bende öyleyim işte çok duygusalım eşimin her dediğine alınıyorumYok canım yani göğüs hassasiyetim var. O da adetim yaklaşmış ondan da olabilir diyorum. Onun dışında herhangi bir kasik ağrısi batması yaşamıyorum. Allah hayretsin diyorum. Gün geçtikçe korkum artıyor.
Ben daha transfer olmadım canım pazartesi olucak hayirlisiylaMerhaba ben de 8 ocak ta transfer oldum ama hiçbir belirti yok leke ağrı vs olmadı progesteronu yerleştirilen sadece sisilik oluşmuş o da fitilden belli sen de durumlar nasıl canim
Sağlıklı hayırlı olan neyse nasbimiz olsun inşallah bu arada devlet hastanesi beta almıyor değil mi ? Geçen sene kadın doğum acili beta bakmadı ya . Bilgin var mı ?bende öyleyim işte çok duygusalım eşimin her dediğine alınıyorum