2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

6. günüm kaset test yaptım ikinci çizginin olduğu yer kalbim kadar beyaz. Gebelik olsaydı silik de olsa çıkardı diye düşünüyorum.
Erken canım ya. Dün ignem bitiyor diye hemşireye yazdım gününden önce kan versem net bilgi sahibi olur muyum diye. Kesinlikle hayır dedi. İki gün erken yapsanız dahi negatif çıkma ihtimali çok çok yüksek dedi. Sasiridm açıkçası. Bunu da öğrenmiş oldum.

Kızlaar doktordan çıktım ama kafamı çok karıştırdııı :/ histeroskopi olabilir ama şuan çok erken başındayız daha dedi kan verdim sonucuna bakıcaz şimdi bilemiyorum:KK43:

aa neden öyle birşey dedi canım sen transfer sürecinde değilmiydin
Evet öyleyim nereeden çıktı şimdi bende anlamadım çok moralim bozuldu sinirden bişeyde soramadım daha önce ki rahim filmindede biraz yüzeyde bozukluklar gözüküyor gibi ama ilk zamanlarda gözüküyor dedi ilerleyen zamanlarda bakıcaz dedi 😬

Sahi mi hayırlı olsun canım 😍😍 5 ocakti değil mi transferin. Lütfen sürecini bizimle de paylaş. Belirtilerini vs .
Evet canım 5 ocakta transferim oldu bugün baş dönmem var ilk günden beri iştahım çok acıktı hafif kaşık ağrılarım vardı en son bugün test aldım pozitifi gördüm darısı senin başına insallah ♥️

Kızlar progestan 200 mg vajinal fitil olarak kullanıyorum. Hap olarakta içilebiliyormuş. Kullandıktan sonra bazen peçeteye etimiş halde gelebiliyor. Sizdede olıyor mu böyle bir durum

Bana sabah 9 da merkezde olmamı söylediler ama embriyolarin çözülmesi uzun sürebiliyor Mus işlemden sonra yarım saat istirahat den sonra eve gidebilirsiniz dediler ben 4 saat yol gidicem arabayla inşallah birşey olmaz
Bende transferin hemen ertesi günü 3.5 saatlik yol giderek eve geldim doktorum hemen dönebilirsin demişti

Üye AdıTransfer GünüEmbriyo SayısıTest GünüDurum 🤰🏻👼🏻
@mrv24122 Ocak113 Ocak
@Melekli28015 Ocak214 Ocak
@elif346711 Ocak220 Ocak
S ShErlok92 5 Ocak
Eylultos Eylultos 20 Ocak231 Ocak
@Utkukuss
@arimayarimaya16 Ocak127 Ocak
@Kivirbas95
U umayaks
@Cadiiii03443
@dunyadabiri
@gizzz096 Ocak216 Ocak
@Mavimun
@Sensedimm29 Ocak
cnsu93 cnsu93
@kedileriseviyorumm
@Rukiye34263 Ocak213 Ocak
Colorfull48 Colorfull48 4 Ocak214 Ocak
M mihraa 8 Ocak120 Ocak
@Esra_1238 Ocak120 Ocak
@majalogy11 Ocak222 Ocak
@nisayasemin2 Ocak112 Ocak
@Gzm23311 Ocak221 Ocak
@Ebruburak599 Ocak219 Ocak
@sero05095 Ocak115 Ocak
turuncukivircik turuncukivircik 10 Ocak122 Ocak
yazbitmeden yazbitmeden 15 Ocak225 Ocak
@rahablug6715 Ocak127 Ocak
@kas0115 Ocak125 Ocak
@dumansmom9 Ocak120 Ocak
@Sensedimm29 Ocak110 Şubat

Kızlar progestan 200 mg vajinal fitil olarak kullanıyorum. Hap olarakta içilebiliyormuş. Kullandıktan sonra bazen peçeteye etimiş halde gelebiliyor. Sizdede olıyor mu böyle bir durum
Kullanma saatin geldiğinde uzanarak al ve yarım saat falan kalkma. O alabildiğini alıyor zaten. Erimiş halde gelmesi normal canım. Bende de oluyor çoğu kişide de aynı şekilde.

X