Ha embriyoları genetiğe gönderdiniz. Bende sizin kromozom testi falan sandım yani bu şekilde anladımAnladım bizim de yumurta toplama hepsi bitti embriyo oluştu çok şükür genetik teste yolladık iki üç ay sonra transfer var inşallah bundan sonraki süreç nasıl ilerleyecek onu merak etmiştim
Benim de sizinkiyle aynı durum, ilki kimyasal olunca doktorum kromozom testi istemişti onlar temiz çıkınca histereskopi yapalım dedi adettten hemen sonra yapılacakmış bir sonraki adette de yeni transfer süreci başlayacakmış. Bu sefer ben de çok olacağına umutluyum ama embriyolarım çok iyi kalitede değil 5ba,5bb falan dedi doktorum Allahtan hayırlısı artıkAnladım canım çok teşekkür ederim. Bende haftaya histereskopi olcam. Sonra adet ile tedaviye başlıycaz inşallah bir sorun çıkmazsa. Sağlıklı gebeliğimiz olsunda bekleriz hiç sorun değil. Benim bu ikinci tüp Bebek denemem olcak. İlkinde kimyasal gebelik yaşadım. İnşallah bu sefer olacak Allah'ın izni ile
Gözünüz aydın, inş ikisi de tutmuşturMerhaba
Ben ilk transferimi ekimde oldum 3. Gün embriyosudu ve tek embriyo transferi yaptık doktorum en kalitelisi demişti fakat negatif sonuçlandı . Sonra 2 ay dinlendikten sonra 25aralıkta dondurulmuş 2 tane embriyo transferi yaptık onlarda 3.gün embriyosuydu ve hiç bir belirtim oluşmadı yine tutmadı diye düşünüyordum fakat bu sabah gidip kanda test verdiğimde pozitif çıktımhiç bir zaman umudunuzu kaybetmeyin
Yok hayır genetik test yaptırmak istedik direktHa embriyoları genetiğe gönderdiniz. Bende sizin kromozom testi falan sandım yani bu şekilde anladım
Erken gebeliğin doğruluk oranı daha fazla olur bence varsa erken gebelik testi yapBugün transfer günüm dahil 6. Günüm kaset gebelik testinde çıkar mı bilen var mı kızlar?
Ben adet oldum bitti cuma günü işlem olacak işte. Sonrada adet ile başlıycazBenim de sizinkiyle aynı durum, ilki kimyasal olunca doktorum kromozom testi istemişti onlar temiz çıkınca histereskopi yapalım dedi adettten hemen sonra yapılacakmış bir sonraki adette de yeni transfer süreci başlayacakmış. Bu sefer ben de çok olacağına umutluyum ama embriyolarım çok iyi kalitede değil 5ba,5bb falan dedi doktorum Allahtan hayırlısı artık
Yaptın mı test canım merak ettimBugün transfer günüm dahil 6. Günüm kaset gebelik testinde çıkar mı bilen var mı kızlar?
Yapmadım canım erken diyor herkes cuma kan vericem perşembe akşamı Bi test yaparım bakalımYao
Yaptın mı test canım merak ettim
Ben negatif almış biri olarak idrar testi yaptım negatif çıkınca ümidimi biraz kestim kanda da negatif görünce şok olmadım çünkü bildiğim bi gerçekti. Ben bu transferimde yine erken gebelik testi alıp yapmayı düşünüyorum. Eğer ki idrar yapacaksan iki üç gün önceden yap bence erkenden var mı yok mu öğrenirsinYapmadım canım erken diyor herkes cuma kan vericem perşembe akşamı Bi test yaparım bakalım
Yok kesilmedi devam ettipeki bu ilaçları alırken regliniz kesildi mi yoksa devam etti mi?
Ayy hadi insallah rabbim isteyen herkese nasip etsinBu yıl oğlaklara bebiş var ben astroloğum
Ayy hadi hayırlısı bakalım cuma yeniden çağırdı o zaman başlayın der belki5.günde baslatıyo aldırdığına benimde salı yumurta toplamam var bilerek aldırıyolar yumurta çatlamasını önlemek için kullanmadığınız
Umarım kavuşuruz canımMerhaba bugün benimde doktor görüşmem vardı. Bizimde aynı ilerleyecek sadece folik asit kullanımıyla devam edeceğiz dedi çok mutlu oldum. Umarım bebeklerimize kavuşuruz bu ay
Ben geciktiğimi hatırlamıyorum canım stres kaynaklı olabilir opu adeti çok etkilemiyor kafana takma olursun inşallahMerhaba kızlar opu sonrası adetinizde gecikme oldu mu opu olalı 8 gün oldu adet belirtileri fazlasıyla var ama adet olmadım hala dün olmam gerekiyordu adet olunca transfer için olan sürece geçeceğim Allah nasip ederse herkese hayırlı günler emeklerimizin karşılığını alacağımız bir ay olsun inşallah güzel haberler paylaşmak dileğiyle
Canım bende gecikmedim ama çok gecikirsen adaçayı hemen getiriyor regli . Ben bu ay boğazım ağrıyor diye 1-2 gün adaçayı içmiştim 5 gün erken oldum reglimi.Merhaba kızlar opu sonrası adetinizde gecikme oldu mu opu olalı 8 gün oldu adet belirtileri fazlasıyla var ama adet olmadım hala dün olmam gerekiyordu adet olunca transfer için olan sürece geçeceğim Allah nasip ederse herkese hayırlı günler emeklerimizin karşılığını alacağımız bir ay olsun inşallah güzel haberler paylaşmak dileğiyle
Histereskopi tutunmayı artırıyormuş ben de çok araştırmıştım hiç modunu düşürme inşallah sağlıklı gebelikler elde ederizBen adet oldum bitti cuma günü işlem olacak işte. Sonrada adet ile başlıycaziyi düşün canım. Kimyasal gebelikten sonraki deneyenlerin hep sağlıklı gebelikleri var. İnşallah bizimde bu sefer olacak.kalitesine hiç takılma düşük kalite embriyosu olanın bile tutuyor veya çok iu kaliteli olanlar tutmuyor. Biraz kısmet bu işler. İşlemler için bence bize boşuna zamn kaybettiriyolar direk tedaviye başlarız diye gittim hastaneye histereskopiyi duyunca modum düştü. Sonra doktorum rahatlattı. Farklı ilaç kullanacak galiba bu sefer. Merakla bekliyorum bende.