2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Anladım bizim de yumurta toplama hepsi bitti embriyo oluştu çok şükür genetik teste yolladık iki üç ay sonra transfer var inşallah bundan sonraki süreç nasıl ilerleyecek onu merak etmiştim
Ha embriyoları genetiğe gönderdiniz. Bende sizin kromozom testi falan sandım yani bu şekilde anladım

Benim de sizinkiyle aynı durum, ilki kimyasal olunca doktorum kromozom testi istemişti onlar temiz çıkınca histereskopi yapalım dedi adettten hemen sonra yapılacakmış bir sonraki adette de yeni transfer süreci başlayacakmış. Bu sefer ben de çok olacağına umutluyum ama embriyolarım çok iyi kalitede değil 5ba,5bb falan dedi doktorum Allahtan hayırlısı artık

Herkese merhaba. Bir sorum var. 4 ocakta transfer edilen dondurulmus 5. Gun embryomuz oldugunu yazmistim. Cozduruldukten sonra transfer edilene kadar buyumeye devam etti emrbyo bebek. Bugun 3.5 gun oluyor. Erken donem belirtiler yasayanlar var mi aranizda? Varsa ne gibi belirtiler yasadiginizi paylasabilir misiniz?

Gözünüz aydın, inş ikisi de tutmuştur Transferden sonra nelere dikkat ettiniz ?

Ben adet oldum bitti cuma günü işlem olacak işte. Sonrada adet ile başlıycaz iyi düşün canım. Kimyasal gebelikten sonraki deneyenlerin hep sağlıklı gebelikleri var. İnşallah bizimde bu sefer olacak.kalitesine hiç takılma düşük kalite embriyosu olanın bile tutuyor veya çok iu kaliteli olanlar tutmuyor. Biraz kısmet bu işler. İşlemler için bence bize boşuna zamn kaybettiriyolar direk tedaviye başlarız diye gittim hastaneye histereskopiyi duyunca modum düştü. Sonra doktorum rahatlattı. Farklı ilaç kullanacak galiba bu sefer. Merakla bekliyorum bende.

Yapmadım canım erken diyor herkes cuma kan vericem perşembe akşamı Bi test yaparım bakalım
Ben negatif almış biri olarak idrar testi yaptım negatif çıkınca ümidimi biraz kestim kanda da negatif görünce şok olmadım çünkü bildiğim bi gerçekti. Ben bu transferimde yine erken gebelik testi alıp yapmayı düşünüyorum. Eğer ki idrar yapacaksan iki üç gün önceden yap bence erkenden var mı yok mu öğrenirsin

Merhaba kızlar opu sonrası adetinizde gecikme oldu mu opu olalı 8 gün oldu adet belirtileri fazlasıyla var ama adet olmadım hala dün olmam gerekiyordu adet olunca transfer için olan sürece geçeceğim Allah nasip ederse herkese hayırlı günler emeklerimizin karşılığını alacağımız bir ay olsun inşallah güzel haberler paylaşmak dileğiyle

Ben geciktiğimi hatırlamıyorum canım stres kaynaklı olabilir opu adeti çok etkilemiyor kafana takma olursun inşallah

Canım bende gecikmedim ama çok gecikirsen adaçayı hemen getiriyor regli . Ben bu ay boğazım ağrıyor diye 1-2 gün adaçayı içmiştim 5 gün erken oldum reglimi.

Arkadaşlar elinizde gonal f tüp bebek iğnesi var mı raporsuz tedavım başlayacak 4. Denemem pocs luyum hep iptaller başarısızlıklar yaşadım maddi manevi çöktüm neredeyse

Histereskopi tutunmayı artırıyormuş ben de çok araştırmıştım hiç modunu düşürme inşallah sağlıklı gebelikler elde ederiz dediğin gibi kalite olayı biraz değişik nasip diyip başlayacağız artık şimdiden çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…