2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Merhaba ben de histereskopi oldum ama reglim daha erken oldu gününe göre doktorumuz iki regl bekletecekti erken olduğu için üç bekleyeceğiz transfer aşaması nasıl oluyor hiç anlattı mı doktorunuz kaç gün daha ilaç kullanmamız gerekiyor bu ilaçların maliyeti ne kadar bunları hiç sormamışım ben
Canım bu benim ikinci transferim olacak ilki negatifti. Yani bu 20 günlük bir süreç ilaç kullanımı ve transfer. Sonrasında 10 gün daha iğneler ve ilaçlar oluyor. Biz ekimde transfer olduğumuz için o zaman yumurta toplama transfer iğneleri ilaçlar nerdeyse 30 binden fazla gitti ama şimdiki fiyatları bilmiyorum tam olarak

Hayır canım ilk reglimi dün oldum tabi bir hafta gecikmeli oldu. Gecikmeli olduğu içinde diğer adetim de gecikmeli olcak ve şubat başında regli olcam transfer hazırlığına başlicaz inşallah. Bu topiği ben açtım kaç ay öncesinden ocakta transfer olurum diye ama ben bekledikçe süre uzuyor hiç kafana takma bence zaten zaman su gibi akıyor
Anladım canım çok teşekkür ederim. Bende haftaya histereskopi olcam. Sonra adet ile tedaviye başlıycaz inşallah bir sorun çıkmazsa. Sağlıklı gebeliğimiz olsunda bekleriz hiç sorun değil. Benim bu ikinci tüp Bebek denemem olcak. İlkinde kimyasal gebelik yaşadım. İnşallah bu sefer olacak Allah'ın izni ile

Anladım canım çok teşekkür ederim. Bende haftaya histereskopi olcam. Sonra adet ile tedaviye başlıycaz inşallah bir sorun çıkmazsa. Sağlıklı gebeliğimiz olsunda bekleriz hiç sorun değil. Benim bu ikinci tüp Bebek denemem olcak. İlkinde kimyasal gebelik yaşadım. İnşallah bu sefer olacak Allah'ın izni ile
İnşallah canım benimde ikinci hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz inşallah 🤲🏻

Aman kızlar transfer olmadan önce sıkışıklık durumunu lütfen fazla abartmayın ben üç litrelik su içtim transferden çıktığım dakika inanılmaz sıkıştım. Heyecandan tuvaletim gelmeyince yetersiz sandım meğerse çok içmişim ayaklarımı salladım kalkmamak için o da sorun olmuş olabilir.
Bende o hatayı yapmıştım. İçtikçe içtim. Transfere girmeden doktor kontrol edinxe cok sıkışıksın biraz boşalt dedi hatta. Sonra heyecandan tekrar çok sıkıştım 😂 bize doktorumuz transferin yapılacağı gün hasta bezi getirin dedi. 2 saat kadar ayağa kalkmadik hiç . Transfer sonrası hemen hasta bezine tuvaletimizi yapmamızı istediler hatta🤦‍♀️

Bende o hatayı yapmıştım. İçtikçe içtim. Transfere girmeden doktor kontrol edinxe cok sıkışıksın biraz boşalt dedi hatta. Sonra heyecandan tekrar çok sıkıştım 😂 bize doktorumuz transferin yapılacağı gün hasta bezi getirin dedi. 2 saat kadar ayağa kalkmadik hiç . Transfer sonrası hemen hasta bezine tuvaletimizi yapmamızı istediler hatta🤦‍♀️
Çok mantıklı ben hiç bunu düşünmedim bana da söylemediler. Ben kutu gibi bi şeyin içine yaptım yattığım yerde ama üstüm başım yatak hep battı çok mahcup oldum gerçekten

Kızla daha önce hiç doğal siklus ile transfer olan var mı acaba ? Birkaç ilaç daha yazdı ama şuan kullanılmayacak alın siz yine de dedi. Ne zaman ilaçları kullanacağım acaba cuma günü kontrole çağırdı yeniden kafam karışııık 😅 ve merak ediyorum 😂
5.günde baslatıyo aldırdığına benimde salı yumurta toplamam var bilerek aldırıyolar yumurta çatlamasını önlemek için kullanmadığınız

Kızlar merhaba bugün transfer günü dahil 5. Günüm, pazartesi 7. Günüm oluyor. Test günüm ayın 13ü ama cumartesine denk geliyor cuma kan vericem o yüzden. Pazartesi Sağlık ocağına ilaç yazdırmaya gideceğim gitmişken 7. Günde beta baktırsam sizce çıkar mı 🤲🏻✨☀️☀️☀️☀️🌸🌸🌸

Kızlar merhaba bugün transfer günü dahil 5. Günüm, pazartesi 7. Günüm oluyor. Test günüm ayın 13ü ama cumartesine denk geliyor cuma kan vericem o yüzden. Pazartesi Sağlık ocağına ilaç yazdırmaya gideceğim gitmişken 7. Günde beta baktırsam sizce çıkar mı 🤲🏻✨☀️☀️☀️☀️🌸🌸🌸

Ben orda yaptırdım şişli echomarda hiç korkma kısacık bir işlem adet sancısı gibi düşünebilirsiniz o da hafif tıkanıklık varmış bende ondan muhtemelen korkulacak bişey yok
Sağolun yaptırdım geçti bitti ertesi günde regl oldum ☺️ 40. Günüme girmiştim artık rahatladım. Biraz ufak tefek sancım oldu ama regl olmak üzereymişim artık sanırım ondan, dayanamayacak gibi geçmedi 🌸
Dediğiniz yeri bilmiyorum ama kesinlikle anesteziyle çektirin büyük bir konfor kendim anestezi teknikeriyim ve bende anesteziyle çektirdim uyandığımda çok hafif sancım vardı zor mu kolay mı olacağını bilmediğinizden anestezi en iyisi benim tüplerim kapalıymış çok zorlanmış doktor mesela
Merhaba teşekkür ederim 🙏🏻 doktorumda echomarı tavsiye etmişti benim dayanamayacağım bir ağrı olmadı hızlıca çekildi de neyseki sıkıntı yaşamadım, temizde çıktı sonuç şimdi transfer için bekliyorum.

Merhaba kızlaar 🫣 doktor kontrolünden çıktım şimdi doğal siklus yaparız dedi yumurtaların büyüyor düzenlide adet oluyorsun dedi doğal siklus ile tutunma oranı bir tık daha yüksekmiş bakalım şuanlık sadece folik asit kullanacağım 🥰 1 hafta sonra randevu yine ☺️
Merhaba bugün benimde doktor görüşmem vardı. Bizimde aynı ilerleyecek sadece folik asit kullanımıyla devam edeceğiz dedi çok mutlu oldum. Umarım bebeklerimize kavuşuruz bu ay 💕🌸

Kızlar merhaba 🌺 bugün transfer günü dahil 5. Günüm. 5aa kalitede 5. Gün tek embriyo transfer edildi. Normalde test günüm 13ü ama cumartesine denk geliyor cuma beta baktırıcam o yüzden. Pazartesi ilaçlarımı yazdırmak için sağlık ocağına gidicem o gün 7. Gün oluyor beta baktırsam çıkar mı acaba ? ✨✨🤲🏻🤲🏻💖💖

Çok mantıklı ben hiç bunu düşünmedim bana da söylemediler. Ben kutu gibi bi şeyin içine yaptım yattığım yerde ama üstüm başım yatak hep battı çok mahcup oldum gerçekten
Hasta bezi alın şimdi yanınıza canım. Daha kolay oluyor onla. Bikac tane al ama yanına. Bizi 2 saat kadar yatırdıkları için sürekli değiştirmek durumunda kaldık. İnşallah bu kadar eziyet çekiyoruz emek veriyoruz. Güzel sonuçlar alırız. Bebislerimiz bize sımsıkı tutunur 🤲🤲

Promester Ampul iğne yaptıran var mı ? Ağrınız oluyor mu ? Kalçam inanılmaz ağrımaya başladı. Her gün nasıl yaptıracağım bunu bilmiyorum 😞

Kızlar merhaba 🌺 bugün transfer günü dahil 5. Günüm. 5aa kalitede 5. Gün tek embriyo transfer edildi. Normalde test günüm 13ü ama cumartesine denk geliyor cuma beta baktırıcam o yüzden. Pazartesi ilaçlarımı yazdırmak için sağlık ocağına gidicem o gün 7. Gün oluyor beta baktırsam çıkar mı acaba ? ✨✨🤲🏻🤲🏻💖💖
Çıkabilir canım 7. Günde. Arkadaşım 5. Günde öğrenmişti. Ama çıkmazsa ve hamileysen boşuna kendini strese sokmuş ve üzülmüş Olcan. Bazı kişilerde geç öğreniyor. Tavsiyem test gününü bekle. Ben evde bile test yapmamıştım ilk denemede direk test gününde gittim kan verdim. Acil yakınsa acilden de test yaptırabilirsin

Hasta bezi alın şimdi yanınıza canım. Daha kolay oluyor onla. Bikac tane al ama yanına. Bizi 2 saat kadar yatırdıkları için sürekli değiştirmek durumunda kaldık. İnşallah bu kadar eziyet çekiyoruz emek veriyoruz. Güzel sonuçlar alırız. Bebislerimiz bize sımsıkı tutunur 🤲🤲
İnşallahhhh canım zaten transferde beni en çok idrar korkutuyordu sayende çözüm bulmuş oldum çoook sağol 😍

Ben acilde yaptırmıştım leke geliyor doktorum acil test istedi diye yapmışlardı bence baktırabilirsin ama hemen kana da karışmayabilir bu ihtimali de göze alman lazım

Canım bu benim ikinci transferim olacak ilki negatifti. Yani bu 20 günlük bir süreç ilaç kullanımı ve transfer. Sonrasında 10 gün daha iğneler ve ilaçlar oluyor. Biz ekimde transfer olduğumuz için o zaman yumurta toplama transfer iğneleri ilaçlar nerdeyse 30 binden fazla gitti ama şimdiki fiyatları bilmiyorum tam olarak
Anladım bizim de yumurta toplama hepsi bitti embriyo oluştu çok şükür genetik teste yolladık iki üç ay sonra transfer var inşallah bundan sonraki süreç nasıl ilerleyecek onu merak etmiştim

Anladım bizim de yumurta toplama hepsi bitti embriyo oluştu çok şükür genetik teste yolladık iki üç ay sonra transfer var inşallah bundan sonraki süreç nasıl ilerleyecek onu merak etmiştim
Sevindim canımm. Transfer aşaması şu şekilde oluyor. Adetin ilk günü doktor rahmin kalınlaşır embriyonun tutulabilir duruma gelmesi için ilaç veriyor estrofem adında minik haplar. Sonrasında kontrole çağırıyor rahmin durumuna bakıp eğer uygunsa progestan iğne ve fitil veriyor. Transfere kadar hangi gün emriyonsa ona göre kullanıyorsun. Transfer olduğun gün kan sulandırıcı iğneye başlıyorsun. Sonrasında da sabırlı bekleyiş. Benim öyle çok vitamin yoktu d ve balık hapı vermişti doktor folik asit bile kullanmadım kan değerlerime göre yazdı reçeteyi. Genetik test bir ay içerisinde çıkıyor neden iki üç ay sonra transfer dedi doktorun

X