2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba bugün transfer günü dahil 5. Günüm, pazartesi 7. Günüm oluyor. Test günüm ayın 13ü ama cumartesine denk geliyor cuma kan vericem o yüzden. Pazartesi Sağlık ocağına ilaç yazdırmaya gideceğim gitmişken 7. Günde beta baktırsam sizce çıkar mı 🤲🏻✨☀️☀️☀️☀️🌸🌸🌸
Canm hangi ilaçları sağlık ocağına yazdırıyorsun

Merhabalar, embriyo transferi için hazırlık sürecindeyim ve şu an sadece estrofem kullanıyorum, 11 Ocak’ta kontrolüm var ama dünden beri yumurtlama akıntısı gibi bir akıntı var. 29 Aralık SAT. Sanırım yumurtlama bu ay biraz erken oluyor (9-10.günler) ama estrofem kullanırken olması normal midir acaba? 🙈transferimin iptal olmasından korkuyorum 🥺

Merhaba kızlar opu sonrası adetinizde gecikme oldu mu opu olalı 8 gün oldu adet belirtileri fazlasıyla var ama adet olmadım hala dün olmam gerekiyordu adet olunca transfer için olan sürece geçeceğim Allah nasip ederse herkese hayırlı günler emeklerimizin karşılığını alacağımız bir ay olsun inşallah güzel haberler paylaşmak dileğiyle 🥰❤️
Evet, opu’dan sonra adet düzensizlikleri olabiliyor. Çok normal, hiç endişelenme. Amin🙏🏻🥲

Kızlar yumurta toplama sonrası rahminde çok az Sıvı birikimi olup yine de transfer olan var mı? Sonucunuz pozitif mi? 🍀☀️🤲🏻💞

Kızlar sizde de transfer sonrası ağrı, sızı oldu mu? Bacaklarım ve belim baya ağrıyor sızlıyor. İlaçlardan mı kaynaklanıyor acaba

Merhaba tese olucakmısınız? İlaç bile vermeden en azından bir vitamin bişey vermeden tese yapılır mı hormonlar dzgün mü genetik mi sorun ne orada sakın tese yaptırmayın yazık ya insanları böyle böyle mahvediyorlar. Ben üç sene uğraştım tese olmamak için sakın ilaçsız iğnesiz bir takviyesi olma canım bir arkadaş tavsiyesi
Gerçekten miii biz iyi diye başladık ama hemen tese önerdiler ya

Merhabalar, embriyo transferi için hazırlık sürecindeyim ve şu an sadece estrofem kullanıyorum, 11 Ocak’ta kontrolüm var ama dünden beri yumurtlama akıntısı gibi bir akıntı var. 29 Aralık SAT. Sanırım yumurtlama bu ay biraz erken oluyor (9-10.günler) ama estrofem kullanırken olması normal midir acaba? 🙈transferimin iptal olmasından korkuyorum 🥺
Bende aynı şeyi düşündüö ama doktorum yumurtlama değil ilaçlardan kaynaklı olduğunu söyledi içiniz rahat olsun

Merhaba kızlar opu sonrası adetinizde gecikme oldu mu opu olalı 8 gün oldu adet belirtileri fazlasıyla var ama adet olmadım hala dün olmam gerekiyordu adet olunca transfer için olan sürece geçeceğim Allah nasip ederse herkese hayırlı günler emeklerimizin karşılığını alacağımız bir ay olsun inşallah güzel haberler paylaşmak dileğiyle 🥰❤️
Benim baya geçikmişti, doktor hap vermişti onu kullandım 7. Gününde olmuştum. Reglim geciktiği için 1 ay uzamıştı transfer.

Bana doktorum bir hafta rapor yazıcak yarın transfer olucam
İben evden çalışıyorım rapor istememiştim zaten doktorum 1 gün sonra dönebilirsin demişti ama tutmadı, bu seferki transferde bende alıcam ve asla çalışmayı düşünmüyorum.

Gerçekten miii biz iyi diye başladık ama hemen tese önerdiler ya
Aslaa sakın tese mese kesinnikle olma canım hemen bırak orayı önce şöyle güzel araştırmalar yap öğren bizim grup var600 kişi doğal yolla çıkanda çok çıksın diye çabalayanda. Sakın diyorum yazık günah teseden bişey çıkmazsa ne olucak ?

Sevindim canımm. Transfer aşaması şu şekilde oluyor. Adetin ilk günü doktor rahmin kalınlaşır embriyonun tutulabilir duruma gelmesi için ilaç veriyor estrofem adında minik haplar. Sonrasında kontrole çağırıyor rahmin durumuna bakıp eğer uygunsa progestan iğne ve fitil veriyor. Transfere kadar hangi gün emriyonsa ona göre kullanıyorsun. Transfer olduğun gün kan sulandırıcı iğneye başlıyorsun. Sonrasında da sabırlı bekleyiş. Benim öyle çok vitamin yoktu d ve balık hapı vermişti doktor folik asit bile kullanmadım kan değerlerime göre yazdı reçeteyi. Genetik test bir ay içerisinde çıkıyor neden iki üç ay sonra transfer dedi doktorun
Histereskopi yaptı polip aldı o yüzden rahmimi dinlendirmemiz gerekiyormuş biraz hem biz de beklemek istedik biraz durumumuzu toplamak için kendimizi ayarlamak için

İben evden çalışıyorım rapor istememiştim zaten doktorum 1 gün sonra dönebilirsin demişti ama tutmadı, bu seferki transferde bende alıcam ve asla çalışmayı düşünmüyorum.
Bende alıyım bari zaten yoğun bir çalışma tempom var en azından haftasonu ile bağlayıp 3 gün falan dinlensem iyi olucak. Sen ne yaptın canım transfer hazırlığına başlamadın dimi daha?

Bende alıyım bari zaten yoğun bir çalışma tempom var en azından haftasonu ile bağlayıp 3 gün falan dinlensem iyi olucak. Sen ne yaptın canım transfer hazırlığına başlamadın dimi daha?
Selam canım, bence dinlenmelisin kesinlikle doktor bana normal sürecine dönebilirsin dedi ama bu sefer biraz daha dikkat edeceğim dün regl oldum yarın doktora gidicem. Biraz önce önceki transfer sürecinden kalan ilaçlara baktım. Yarın başlıyacağız tekrar heralde ocak sonuna yetişirim. Sen ne aşamadasın?

X