- 8 Ağustos 2023
- 5.365
- 5.352
Merhaba fiyat olarak bilgi verebilir misiniz? Bende çektireceğim. Zeynep Kamil için doktorum beni yönlendirdi ama echomarı çok duydum. Oraya gitmek istiyorumEchomarda hsg çektirdim anestezisiz yaptılar zerre acı yok korkmayın lütfenCihazları son model olduğu için rahmi yormadan çekiyor. Sadece adet sancısı çekiyorsunuz birkaç dk lık. Sonrasında lekelenmeniz oluyor bir gün sonra bitiyor. En rahat yerlerden birinde yaptırıyorsunuz
Merhaba progestan fitil verdi mi cok gaz var bugun dorduncu gunBen kayseride system hospital prof. Gökalp önere yaptırdım canım. Ben çok memnun kaldım hem çok bilgili hem çok pozitif bir insan
Şişliği iğneler yapıyor canım herkeste aynı , şimdiden 3 4 aylık hamile gibiyim
A selam canım , canım ilaç kullanımı kişiden kişiye değişir bence kan sulandırıcı hele herkesin bünyesine ihtiyacına göredir. Ben 1 hafta sonra iğneyi fitili hapı bırakıyorum yani 10. Haftada.kan sulandırıcı ve asit foliği 12.haftaya kadar devam .Canım selamlar doktorun iğneler hakkında ne dedi
Enox kan sulandırıcı kullanıyorum ve diğer ilaçlar
12. Haftada ilaçları keseriz diyor.
Ama birçok kişi kan sulandırıcıları 36. Haftaya kadar kullanmışlar . Kafam çok karıştı bu konuda
Yazdım canım bende 12.haftada bırakıcamKızlar merhabalar kadın Doğum doktoruna geçtim geçen hafta itibariyle ;
Kullandığım ilaçları azaltmaya başlıyoruz ancak doktorum Enox ve corasprin i de 12. Haftada bırakalım diyor. Ama birçok kişi 36. Haftaya kadar kullanmış kan sulandırıcıları. Bu konuda kafam çok karışık sizin doktorlarınız bu konuda bir fikir verdiler mi acaba ?
Yani herkeste farklılık gösterebilir ama işte insan tedirgin oluyor haliyleA selam canım , canım ilaç kullanımı kişiden kişiye değişir bence kan sulandırıcı hele herkesin bünyesine ihtiyacına göredir. Ben 1 hafta sonra iğneyi fitili hapı bırakıyorum yani 10. Haftada.kan sulandırıcı ve asit foliği 12.haftaya kadar devam .
Merhaba, bende geceleri 2 tane alıyorum. Aynısı bende de oldu. Zamanla alışıyosun. Ama yüne bir uyku hali oluyor ara ara .Prilam mide bulantısı hapı kullanan var mı aranizda doktorum verdi bana gece iki adet iç dedi dün gece içtim bugün sersem gibiyim başımı yastiktan kaldıramıyorum aranızda içen var mı siz nasıl kullanıyorsunuz
Bende dedim acaba gece 1 tane mi içsem kiiMerhaba, bende geceleri 2 tane alıyorum. Aynısı bende de oldu. Zamanla alışıyosun. Ama yüne bir uyku hali oluyor ara ara .
Normal canım hepimizde oldu buMerhaba, 7. Haftada kasıklarda ağrı yaşayan var mı?
Özellikle ayaktayken ve oturuken.
Sağ ve sol kasığıma batma gibi.
Ve gaz sancısı.
Yatınca kasık ağrım geçiyor
Miğde bulantı mı geçirmez diye 1 tane alamadım ben.Bende dedim acaba gece 1 tane mi içsem kii
Ama hergun böyle mi olacaz biz başımı kaldiramadim yastiktan kiii ne yapcaz böyleMiğde bulantı mı geçirmez diye 1 tane alamadım ben.
Açıkcası yine miğdem bulanıyor. Yemeklerden tiksinme var. Ama almamış halım gibi değil. Daha az.
Birde akşamları çok miğdem bulanıyor benım.
Heralde ilacın etkısı geçiyor
Canım o uyku hali bir kaç gün kullanımdan sınra hafifliycek. İzle bakalım kendini. Eğer çok zorlarsa bire indirisin. Duruma göre bakarsın artık:) böyle böyle xaman geçicek inşallah bebekler büyücekkAma hergun böyle mi olacaz biz başımı kaldiramadim yastiktan kiii ne yapcaz böyle
Evet canım verdi. Hayırlı olsun fitil yapıyor canım gazıMerhaba progestan fitil verdi mi cok gaz var bugun dorduncu gun
Ben aynı senin gibiyim uyuyorum elim ayağım tutmuyor sanki bırakcam ben doktorada dedim bulantıyıda kesmedi zatenPrilam mide bulantısı hapı kullanan var mı aranizda doktorum verdi bana gece iki adet iç dedi dün gece içtim bugün sersem gibiyim başımı yastiktan kaldıramıyorum aranızda içen var mı siz nasıl kullanıyorsunuz
Kafan karışmasın canım. Banada 9. Hafta bırakıyoruz dedi.Canım selamlar doktorun iğneler hakkında ne dedi
Enox kan sulandırıcı kullanıyorum ve diğer ilaçlar
12. Haftada ilaçları keseriz diyor.
Ama birçok kişi kan sulandırıcıları 36. Haftaya kadar kullanmışlar . Kafam çok karıştı bu konuda
Benim kesti ama halsizlik çok yaptı narkoz yemiş gibiyimBen aynı senin gibiyim uyuyorum elim ayağım tutmuyor sanki bırakcam ben doktorada dedim bulantıyıda kesmedi zaten