Çok teşekkür ederim. Ve evet hayatımda ilk kez oldu. Düşüklerimde hiç olmamıştı. Onlardan farklı ilerlemesi biraz iyiye bile yormaya çalıştırdı beni zatenGecmis olsun canim hepimizi bir yokluyor kanama insallah bir daha olmaz
Şişliği iğneler yapıyor canım herkeste aynı , şimdiden 3 4 aylık hamile gibiyimİyi çok şükürdaha küçük ama kalp atışı da duymuş olduk bu vesileyle pazartesi asıl randevumda belli olur her şey.
Doktor bir kanama alanı görmedi kese ve rahim etrafında. Bilmiyorum neden düştü pıhtı:/ devam da etmedi şükür, hafif kahverengi lekelenmeler var. Bir de karnımı daha şiş hissediyorum nedense.
Sanada çok geçmiş olsun canım parol serum taktr benceÇok geçmiş olsun canım benimde gripten ağrıyor başım. Vucudum dayak yemiş gibi
Benim ilk hamileligim kizimaydi 25. Haftaya kadar kanamalarim oluyordu bundanda oluyor korkma hersey iyi olacak Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahÇok teşekkür ederim. Ve evet hayatımda ilk kez oldu. Düşüklerimde hiç olmamıştı. Onlardan farklı ilerlemesi biraz iyiye bile yormaya çalıştırdı beni zatenumarım da öyledir
Hapını içsem olur mu acaba hiç halim gücüm yokSanada çok geçmiş olsun canım parol serum taktr bence
Benim aralıkta 5aa tutmadı bu seferki de 5aa tuttu nasip aslında tamamen vücudun florasına bağlı.2. Denemem olacağı için çok korkuyorum ister istemez
Olur ama serum daha etkili canımHapını içsem olur mu acaba hiç halim gücüm yok
Günaydın canım! Ben henüz doğum doktorumu seçmedim ama başlangıçta takip için florya medical park hediye dağdevirenleyim. Onunla doğum yapan arkadaşım da var. İyi bir kadın. Ücretinin 2900 olduğunu sanmıyorum.Kızlaar günaydın :) İstanbul da ikamet edenler kadın doğum doktoru kimleri tercih ettiniz? Kendi hastanemde muayene ücreti çok yüksek 2900 tl diyorlar
Benim 9. hafta kontrolüm olacak ama kendi hastanem kalp atışından sonra devam etmiyormuş. Benim de yeni bir yer bulmam gerekiyor şimdi. Türkan Mutafoğlu var kuzenim doğu yaptı özel klinik ama bilemiyorum o kadar zor ki karar vermek :)Günaydın canım! Ben henüz doğum doktorumu seçmedim ama başlangıçta takip için florya medical park hediye dağdevirenleyim. Onunla doğum yapan arkadaşım da var. İyi bir kadın. Ücretinin 2900 olduğunu sanmıyorum.
Evet ben de de var kullanıyorumCanım benim de 13.günüm 144 geldi değerim artış var ama bilemiyorum sende kan pıhtılaşması var mıydı oksapar falan kullandın mı?
Esenler medipol betul hanıma gidiyorum canımKızlaar günaydın :) İstanbul da ikamet edenler kadın doğum doktoru kimleri tercih ettiniz? Kendi hastanemde muayene ücreti çok yüksek 2900 tl diyorlar
Ben de aynı, okadar tüp bebek ignesi hep rahat giriyordu , bu zıkkım batmıyor bir türlü ,acıtıyorKızlar merhaba , bu ilaçlar ne zaman biticek ya :/ progestan dex göbeğime zor giriyor gibi . Progestan fitilden de bıktık artıkkkben günde 2 progestan fitil 1 tane de progestan dex iğne oluyorum başka da bir şey kullanmıyorum şuan ama iğne batmıyor artık derime
Ben Bahçeşehir de oturuyorum zorlanıyorum doktor bulmakta daha doğrusu çevremde ki özel hastaneler çok pahalı kendi hastanem Şişli Memorial orası çok daha pahalı ne yapacağımı şaşırdımEsenler medipol betul hanıma gidiyorum canım
Evet canım 5. Gün itibarıyla yaptıranlar vardı gurupta ama çok aşagılarda kaldı kaç çıktı hatırlamıyorumKızlar transferin 7.günü kan veren var mı ?
Gayet güzel 2 kat artmışTransferin 13.günü beta 144
15.günü 300 nasıl sizce ? Gününe göre az mı anlayan biri bakabilir mi
Ben 5. Gün verdimKızlar transferin 7.günü kan veren var mı ?