2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Canım benim bildiğim ilacın biri adetini getirmiyor .yani hapları bırakmadan adet olamazsın .sanırım adeti geçiktiren östregen hormonu.prospektüs lerine bakarsan anlarsın

Canım benim bildiğim ilacın biri adetini getirmiyor .yani hapları bırakmadan adet olamazsın .sanırım adeti geçiktiren östregen hormonu.prospektüs lerine bakarsan anlarsın
Canım benim pozitif değerim doktor haftaiçi keseye çağırdı bakacak alttan. Acaba değerim düşmüş müdür diye endişelendim . Bunu herhangi bi lekelenme ile falan anlar mıydım diye sormak istedim.

Canım benim pozitif değerim doktor haftaiçi keseye çağırdı bakacak alttan. Acaba değerim düşmüş müdür diye endişelendim . Bunu herhangi bi lekelenme ile falan anlar mıydım diye sormak istedim.
Canım ben ilk transferimde hafif kahve leke geldi peçeteye zaten negatifti. Bu transferde de cuma negatif aldım ama lekelenme yaşamadım 8 günde kan verdim zaten. Pazartesine adet oldum ilaçlar engelliyor adeti

Yok canım değerinin düştüğünü lekelenmeyle anlayamazsın maalesef.inşaAllah hafta içi senin için herşey güzel olacak sıkıntı yapma

Canım ilaclar adet olmanı engelliyor. İlaçları bıraktıktan sonra ortalama 1 hafta 10 gün içinde adet oluyorsun tekrardan.

Canım ilaclar adet olmanı engelliyor. İlaçları bıraktıktan sonra ortalama 1 hafta 10 gün içinde adet oluyorsun tekrardan.
Canım benim kan testi pozitif ben şey olarak sormuştum kese için bekliyorum eğer beta değerim giderek azalsa bunu anlayabilir miydim lekenlenme kanama gibi bişeyle

Kızlar günaydın, bişi sormak istiyorum sizlere hani hamiş olduğumuzu öğrendiğimizde bi batma hissederdik ya ben 9. Haftaya giriyorum ama bu batmalar falan geçti hiç hamiş değilim sanki

Kızlar günaydın, bişi sormak istiyorum sizlere hani hamiş olduğumuzu öğrendiğimizde bi batma hissederdik ya ben 9. Haftaya giriyorum ama bu batmalar falan geçti hiç hamiş değilim sanki
Günaydın canım .evet o batmalar transferin ilk 2 haftası bendede oldu şuan yok . Bende 9+3 oldum. Göğüs hassasiyetide geçti dolgunluk var yüzüstü yatış yaparken acıyor sadece.ilaçlardan bulantı devam ediyor hala tabi bakalım ilaçları kesince geçecekmi …

valla korkmaya başladığım hiç his kalmadı diye oturup kalkarken batardı eskiden şimdi tık yok göğüs hassasiyeti de yok dediğin gibi dolgunluk var onu çok takmıyorum arada karın ağrım var . Mide bulantımda azaldı benim bu arada ilaç kullanmıyorum en başından beri doğal siklustu sadece progesteron fitil

Sıkıntı yapma canım , sende herkesle aynısın.belirti başlardaydı .ilk trimester den sonra hiç bir belirti kalmayacak.Allah sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin.

Sıkıntı yapma canım , sende herkesle aynısın.belirti başlardaydı .ilk trimester den sonra hiç bir belirti kalmayacak.Allah sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin.
Aminnn inşallah kalp durmalarını duyunca insanın içi darılıyor tabi herşey Allahtan farkındayım ama zor sahip olduk malum tüp bebek , Rabbim imtihanımızı kolaylaştırsın . Bide kontrol vakti uzun ya insanlar habire gidiyor bana 12. Haftada gel dedi 1 ay

Kızlar bu hafta bende de yok çok belirti sadece göğüs hassasiyeti devam zaten hiç midem de bulanmamıştı benim. bu cumartesi kontrolüm var gebelik takibi yapan doktora geçeceğim ama bilemiyorum bugün rahat hissediyorum baya

Hamile değilmiş gibi rahat..

İlk kontrole ne zaman gittin canım ? kaçıncı hafta?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…