Bide sade soda iç canım oda ferhalatıyor beniYa doktorla görüşme zamanımız o kadar kısıtlı oluyor ki aklıma gelmedi.
Dün yumurta toplama oldu diye bugün mide koruyucu başladım ama işe yaramadı henüz.
Amin inşallah canım çok teşekkürler hepimizin hayırlısıyla olumlu sonuçlansinİçinizi ferah tutun gayet iyi bir sayı burada endişe edecek bir şey yokkolay ve güzel bir şekilde tutunsun bebişiniz inşallah
Yaa darısı bana inşallahBenimde 4aaydi geçen ay transef oldum çok şükür tuttu tek embriyoydu
2. Denemem olacağı için çok korkuyorum ister istemezKız 3 ab olup pozitif olan bile var. Çok strese girme öyle düşünüp
Bana fitil için saat vermediler ben sabah akşam alıyorum aynı saat de olmadığı da oluyor ama iğne her gün aynı saat dediler onu şaşırmıyorum hiçHayır sakın öyle yapma unuttum diye iki tane içme sakın zararı olur birde hiç gerek yok doktorunla konuş bişey olmaz inşallah ama misal saatinde almayı unuttuysan aklına geldiği an alabilirsin fitili bir kere bende sabah 7 de olanı uyanamadim alarm çalmadı galiba 9 da uyandım öyle attım fitili düşün yani
Tamam canım sağolYok canım unuttuğunun yerine iki doz birden alma.
Hayir ilk ikisini saglik ocagimda en sonuncuyu acilde hastanede vermistm17. Günde verdiğin kan aynı merkez mi canım
Canım benim doktorum bana iğneyi yaptıktan hemen sonra fitili kullan dedi bende iğneyi yapıp fitili aldım o sepetten unutma şansın olmuyorBana fitil için saat vermediler ben sabah akşam alıyorum aynı saat de olmadığı da oluyor ama iğne her gün aynı saat dediler onu şaşırmıyorum hiçyok hiç almadım 2 tane canım acaba mı diye düşündüm ama almadım
Hiimm bana günde 3 kere verdi sabah 7 öğlen 3 akşam 11 deBana fitil için saat vermediler ben sabah akşam alıyorum aynı saat de olmadığı da oluyor ama iğne her gün aynı saat dediler onu şaşırmıyorum hiçyok hiç almadım 2 tane canım acaba mı diye düşündüm ama almadım
Merhaba aynı anda içiyordumMerhaba sabah 2 akşam 2 estrofem içerken üst üste mi iciyorsunuz 2 taneyi yoksa ara veriyor musunuz?
Havasini aldirmiyor musunuzKızlar bu progestan iğneler göbeğimde her yer taş gibi masaj yapmaktan kollarım yoruldu.Bunun bir hal çaresi yok mu acaba? Yada madem bu toplanıyor o kadar ben neden her gün yapıyorum,daha ordakiler erimemiş bile
Canım naptin inşallah bebeğin iyidirKızlar 6. Haftamın içindeyim. İlk kez kanamam oldu. Şimdi doktora gideceğim. Dualarınızı bekliyorum
İyi çok şükürCanım naptin inşallah bebeğin iyidir
Ay çok şükür çok sevindim Allahim sana bağışlasın bebegini kalbini duymuşsun için rahatlamistir biraz burda öyle yaşayanlar okumuştum ama sorun yoktu inşallah sende de öyledir kafana takmamaya çalış bebeğin iyi sonuçta bende yarın randevu aldım inşallah kalbini duyabilirim ❤İyi çok şükürdaha küçük ama kalp atışı da duymuş olduk bu vesileyle pazartesi asıl randevumda belli olur her şey.
Doktor bir kanama alanı görmedi kese ve rahim etrafında. Bilmiyorum neden düştü pıhtı:/ devam da etmedi şükür, hafif kahverengi lekelenmeler var. Bir de karnımı daha şiş hissediyorum nedense.
Evet çok şükür bir kalp atışı duymak rahatlattı bir nebzeAy çok şükür çok sevindim Allahim sana bağışlasın bebegini kalbini duymuşsun için rahatlamistir biraz burda öyle yaşayanlar okumuştum ama sorun yoktu inşallah sende de öyledir kafana takmamaya çalış bebeğin iyi sonuçta bende yarın randevu aldım inşallah kalbini duyabilirim ❤
Umarım sen de güzel haberlerini alırsın bebeninEvet çok şükür bir kalp atışı duymak rahatlattı bir nebzeşimdi pazartesi daha da güzel haberler almak için daha rahat bekleyebileceğim
Gecmis olsun canim hepimizi bir yokluyor kanama insallah bir daha olmazİyi çok şükürdaha küçük ama kalp atışı da duymuş olduk bu vesileyle pazartesi asıl randevumda belli olur her şey.
Doktor bir kanama alanı görmedi kese ve rahim etrafında. Bilmiyorum neden düştü pıhtı:/ devam da etmedi şükür, hafif kahverengi lekelenmeler var. Bir de karnımı daha şiş hissediyorum nedense.