2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Bana fitil için saat vermediler ben sabah akşam alıyorum aynı saat de olmadığı da oluyor ama iğne her gün aynı saat dediler onu şaşırmıyorum hiç yok hiç almadım 2 tane canım acaba mı diye düşündüm ama almadım

Canım benim doktorum bana iğneyi yaptıktan hemen sonra fitili kullan dedi bende iğneyi yapıp fitili aldım o sepetten unutma şansın olmuyor

Hiimm bana günde 3 kere verdi sabah 7 öğlen 3 akşam 11 de

Yaa estrofem tablet sizdede mide bulantısı yapıyor mu yaa bu hapı icmeyince çok iyiyim ama içince mide bulantısı yapıyor sizdede öyle mi

Kizlar merhaba bugun yine kontrole gittim bebeklerim iyi cok sukur kanama alani hafif kuculmus 2 cm olmus ama hemsire fitili bir hafta falan makattan al vajinadan alma dedi kanama alani oldugu icin rahim agzini hasaslastiriyor bazen fitilde lekelenmeye sebp oluyor dedi. ayni sekilde faydasi olur dedi ama sasirdim
İlk defa duydum boyle birseyi duyan yasayan var mi acaba?

Canım naptin inşallah bebeğin iyidir
İyi çok şükür daha küçük ama kalp atışı da duymuş olduk bu vesileyle pazartesi asıl randevumda belli olur her şey.
Doktor bir kanama alanı görmedi kese ve rahim etrafında. Bilmiyorum neden düştü pıhtı:/ devam da etmedi şükür, hafif kahverengi lekelenmeler var. Bir de karnımı daha şiş hissediyorum nedense.

Ay çok şükür çok sevindim Allahim sana bağışlasın bebegini kalbini duymuşsun için rahatlamistir biraz burda öyle yaşayanlar okumuştum ama sorun yoktu inşallah sende de öyledir kafana takmamaya çalış bebeğin iyi sonuçta bende yarın randevu aldım inşallah kalbini duyabilirim ❤

Evet çok şükür bir kalp atışı duymak rahatlattı bir nebze şimdi pazartesi daha da güzel haberler almak için daha rahat bekleyebileceğim

Gecmis olsun canim hepimizi bir yokluyor kanama insallah bir daha olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…