- 19 Ocak 2024
- 349
- 249
- 35
Bende hiç işe yaramadı.Benim kesti ama halsizlik çok yaptı narkoz yemiş gibiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende hiç işe yaramadı.Benim kesti ama halsizlik çok yaptı narkoz yemiş gibiyim
Temmuz 2023 de 5 bin verdik. Ocakta zamlanmıştır. Diğer yerlerden pahalı ama en az acıyla çıkmak önemliydi benim içinMerhaba fiyat olarak bilgi verebilir misiniz? Bende çektireceğim. Zeynep Kamil için doktorum beni yönlendirdi ama echomarı çok duydum. Oraya gitmek istiyorum
Fiyat bilgisi aldım. Teşekkür ederim.Temmuz 2023 de 5 bin verdik. Ocakta zamlanmıştır. Diğer yerlerden pahalı ama en az acıyla çıkmak önemliydi benim için
Ne kadar olmuş merak ettim shshFiyat bilgisi aldım. Teşekkür ederim.
Echomarda 2023 Mayısda çektirdim hiç bir bilgim olmadan o süreçte hem çalışan sağlıkçılardan hemde kurumdan memnun kaldım. O tarihte 2200 lira vermiştim. Çok hafif bir regl ağrısı gibi olmuştu o kadar çok az leke gelmişti sadece.Merhaba fiyat olarak bilgi verebilir misiniz? Bende çektireceğim. Zeynep Kamil için doktorum beni yönlendirdi ama echomarı çok duydum. Oraya gitmek istiyorum
4500 olarak bilgi aldımNe kadar olmuş merak ettim shsh
Sonomed onların bünyesindeymiş. Ekip ve cihazlar aynı dediler o kadar yolu gelmeyin. Kadıköy size çok daha yakın dediler. Yoksa ben Anadolu dan Avrupa ya geçecektim. Ekip aynı,cihaz aynı,fiyat aynı. O yüzden sonomed den randevu aldım. Hatta randevumu direk echomar oluşturdu Kadıköy şubesineEchomarda 2023 Mayısda çektirdim hiç bir bilgim olmadan o süreçte hem çalışan sağlıkçılardan hemde kurumdan memnun kaldım. O tarihte 2200 lira vermiştim. Çok hafif bir regl ağrısı gibi olmuştu o kadar çok az leke gelmişti sadece.
Çok sevindim senin adına canım ben memnum kalmıştım. Çekimden sonra işe dönmüştüm4500 olarak bilgi aldım
Sonomed onların bünyesindeymiş. Ekip ve cihazlar aynı dediler o kadar yolu gelmeyin. Kadıköy size çok daha yakın dediler. Yoksa ben Anadolu dan Avrupa ya geçecektim. Ekip aynı,cihaz aynı,fiyat aynı. O yüzden sonomed den randevu aldım. Hatta randevumu direk echomar oluşturdu Kadıköy şubesine
Çok çok teşekkür ederim. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahÇok sevindim senin adına canım ben memnum kalmıştım. Çekimden sonra işe dönmüştüm
Merhaba bende de 6. Haftanın içinde kanama oldu kese dışında kanama alanı varmış, bir hafta sonra yani bugün küçülmüştü, şimdi sen nasılsın ne dedi doktorKızlar 6. Haftamın içindeyim. İlk kez kanamam oldu. Şimdi doktora gideceğim. Dualarınızı bekliyorum
Verir canım hamilelikte kullanılan gruptaki antbyotk erden verirMerhaba, idrar tahlili yaptırdım erikrosit 40 çıktı. 7. Haftada doktor antibıotık verir mi acaba?
SelammmMerhaba bende de 6. Haftanın içinde kanama oldu kese dışında kanama alanı varmış, bir hafta sonra yani bugün küçülmüştü, şimdi sen nasılsın ne dedi doktor
İnşallah güzel haberler alırsındoktorum bana kese büyüdüğü için olabilir demişti, sağlıkla doğsun evlatşarımız inşallahSelammm
Bende kanama alanı görmedi aslında, o gün kahve lekelenme ufak ufak devam etti. Sonra kesildi Bir sonraki randevum pazartesi günü bekliyorum
Slm cnm sen 2 transfermi oldun durumun nedir hamilemisiz bende şubata transfer oldum negatif 1 ay sonra yine transfer olucam 2 transfer ucretlimi ne kadar odediniz lutfen cevaplarmisin cnmCanım aynı durum bende de oldu bende çok şaşırdım göbek deligimden özel bölgemde bile devam ediyor çizgi hatta . Senin kaç haftalıktı
Sonucunuz ne oldu aceba benim de 11. Günüm 126 geldi sonucumİnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Benim transferin 8. Günü 69, 10. Günü 101, 11. Günü 125. Bir de bugün baktıracam 13. Günü. 5. Gün embriyosu çift transfer. Benim de kalbi duran bir gebeliğim oldu ama onda kromozom sorunu vardı beta çok yüksekti ve artıyordu.
Canım benim de ilk transferim negatif oldu daha sonra histereskopi oldum daha sonra tekrar 2. Transferi oldum çok şükür pozitif evet hamileyimSlm cnm sen 2 transfermi oldun durumun nedir hamilemisiz bende şubata transfer oldum negatif 1 ay sonra yine transfer olucam 2 transfer ucretlimi ne kadar odediniz lutfen cevaplarmisin cnm
Histereskopi nedir cnmCanım benim de ilk transferim negatif oldu daha sonra histereskopi oldum daha sonra tekrar 2. Transferi oldum çok şükür pozitif evet hamileyim