Merhaba sabah 2 akşam 2 estrofem içerken üst üste mi iciyorsunuz 2 taneyi yoksa ara veriyor musunuz?Canım ben sabah 2 akşam 2 estrofem içiyordum. keseyi gördükten sonra günde 2 ye düştü. 8. hafta itibariyle de bırak dedi doktorum. dün son kez içtim estrofemi. Prolutex iğne yapıyorum sabah akşam hala. Haftaya salı kontrolüm var. o zaman günde 1e düşürecek iğneyi. 12. haftada da bırakıcam. İğne girmiyor artık gerçekten
Bence gayet iyi içinizi ferah tutun bebişiniz sizinle kimyasal olsa yükselmez düşerdi zatenKızlar transferin 13.günü beta 144 nasıl sizce ?
Evet canım başka başka şeyler geliyor insanın aklına bitmiyor ki çile inşallah sağlıkla dünyaya gelir doğarBence gayet iyi içinizi ferah tutun bebişiniz sizinle kimyasal olsa yükselmez düşerdi zaten
Aynı anda alıyordur canım .ara verme diye bişey yoktur zaten sabah öğlen akşam birde ara vercek olursa gün boyu hap vakti bekler.Merhaba sabah 2 akşam 2 estrofem içerken üst üste mi iciyorsunuz 2 taneyi yoksa ara veriyor musunuz?
Cevabın çin teşekkür ederim canım. Benim rahim kalınlığı son kontrolde 7.6 çıktı ilaç dozunu tekrar doktora sorayım dedim şuan günde üç tane alıyorum belki 4 yapması için ikna ederim. Pazartesi günü transfer olacakAynı anda alıyordur canım .ara verme diye bişey yoktur zaten sabah öğlen akşam birde ara vercek olursa gün boyu hap vakti bekler.
Ay alarm kurdum ona da şimdi yoksa unutuyorum ya iğneye kurmuştum asla unutulmuyor ama 2 kere folik asit unuttum bir kere de progestan fitil unuttumBen akşamları coraspirinle beraber yemekten sonra alıyorum hiç unutmuyorum kızlar unutmayın ilaçlarınızı en ufak biseyde tepetaklak oluyoruz o kadar uğraştık yumurta büyütme toplama transfer derken lütfen unutmayın ilaçlarınızı zamanında alın henüz tehlikeyi geçmiş değiliz yapmayın böyle şeyler
Hayır sakın öyle yapma unuttum diye iki tane içme sakın zararı olur birde hiç gerek yok doktorunla konuş bişey olmaz inşallah ama misal saatinde almayı unuttuysan aklına geldiği an alabilirsin fitili bir kere bende sabah 7 de olanı uyanamadim alarm çalmadı galiba 9 da uyandım öyle attım fitili düşün yaniAy alarm kurdum ona da şimdi yoksa unutuyorum ya iğneye kurmuştum asla unutulmuyor ama 2 kere folik asit unuttum bir kere de progestan fitil unuttumyüzdük yüzdük kuyruğuna geldik aslında unutmamak lazım unuttuğumun yerine ertesi gün 2 tane içsem oluyor mu acaba bilemedim
İçinizi ferah tutun gayet iyi bir sayı burada endişe edecek bir şey yokCevabın çin teşekkür ederim canım. Benim rahim kalınlığı son kontrolde 7.6 çıktı ilaç dozunu tekrar doktora sorayım dedim şuan günde üç tane alıyorum belki 4 yapması için ikna ederim. Pazartesi günü transfer olacak
Yok canım unuttuğunun yerine iki doz birden alma.Ay alarm kurdum ona da şimdi yoksa unutuyorum ya iğneye kurmuştum asla unutulmuyor ama 2 kere folik asit unuttum bir kere de progestan fitil unuttumyüzdük yüzdük kuyruğuna geldik aslında unutmamak lazım unuttuğumun yerine ertesi gün 2 tane içsem oluyor mu acaba bilemedim
Çok geçmiş olsun canım benimde gripten ağrıyor başım. Vucudum dayak yemiş gibiDün migren atağım tuttu kızlar perişan oldum bir taraftan kustum bir taraftan başım geçmedi sabh akşam parol taktılar
Kız 3 ab olup pozitif olan bile var. Çok strese girme öyle düşünüpBuradaa dondurulmuş 5. Gün 2 tane 4aa embriyosu transferi olup pozitif alan var mı?
Doktoruna danıştın mı canım bu durumu ? Midene ağır gelen bir ilaç vardır belki mide koruyucu verirdiKızlar
Dün yumurta toplamam yapıldı çok şükür.
Bu tedavi aşamasında bu kez benim midem çok rahatsızlandı, yediklerim acı su olarak ağzıma geldi, ağrı yaptı vs.
Yumurta toplanmadan başka ilaçta kullanmak istemedim, yumurta toplanmasını bekledim.
Yumurta toplanması sonrası da bir sürü ilaç verildi ohs riskine karşı, benim mide yine fena.
Ne yapmam gerek bu mide yangını için, başına böyle birşey gelen oldu mu ?
Benimde 4aaydi geçen ay transef oldum çok şükür tuttu tek embriyoyduBuradaa dondurulmuş 5. Gün 2 tane 4aa embriyosu transferi olup pozitif alan var mı?
Ya doktorla görüşme zamanımız o kadar kısıtlı oluyor ki aklıma gelmedi.Doktoruna danıştın mı canım bu durumu ? Midene ağır gelen bir ilaç vardır belki mide koruyucu verirdi