Kanaması olan arkadaşlar, geçen sene 7.haftalıkken yaşadığım tecrübemi anlatayim size ,pazartesi kanama başladı hemen acile gitim , dıştan kanama var dedi düşük tehlikesi yok dedi.normal hayatına devam et dedi .ekstra bişey vermedi zaten fitil ve iğne kullanıyordum.çarşamba gününe kadar bazen kesildi bazen kanadı derken çarşamba akşamı adet olurcasına kanama devam etti,tabi hemen yine acile gittim, bebek iyiyiydi hatta pazartesi ve çarşamba arası büyük bir farkla bebek büyümüştü .yine ekstra bişey vermedi aynı şekilde fitil ve iğneye devam et ve yat dinlen dedi bu sefer, kanama bebekten uzak dedi .eve gittim hiç bişey yapmadım yattım.perşembe akşamı parça parça çiğer gibi şeyler düşmeye başladı ,daha dün gittim yinemi gitsem acile dedim 1 iki saat bekledim ama adetten fazla şekilde kan ve parçalar düşüyordu.en sonundada beyaz kanla karışık yuvarlak bir parça düştü dedim bebek düştü galiba .eğer bu kanamayla bebek düşmezse artık bebek düşmez dedim.Acile gittik hemen ve bebek yoktu
..benim burda anlatmak istediğim doktorlar bir gün öncesi nasıl oluyorda bebeğin düşeceğini anlamıyor .yada ekstra bir şey vermiyorlar.tabi Allahın dediği olur ama bir doktorda düşebilir diye söylemesi gerekirdi diye düşünüyorum.doktor bana düşük tehlikesi yok diyor ama 3 gün içinde bebek düşüyor.sizin canınızı sıkmak istemem ama tecrübemi anlatmak istedim .kanamanız sürekli devam ederse adet görür gibi ekstra bişeyler vermelerini sağlayın derim eğer yapılacak bişey varsa yapsınlar