• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Siz yanlış hesaplıyor olabilir misiniz? Doktorum bana trasnfer tarihini 2 haftalık olarak kabul ediyoruz demişti. Her zaman bir önceki adet tarihiyle uyumlu olmayabiliyor benimde adet tarihimle tutmuyor mesela. Trasnferlerimix arasında 18 gün var ve ben 8+4üm şuan
Katılıyorum, benim de transferim 20. Günü adet itibariyle. 5+5 gibi gittim ama aslında 5+1 olması gerekiyor. Zaten keseyi görünce de 4,5 5 haftalık görünüyor dedi. 7. Haftada çağırdı tekrar.

Progestron igneyi kaçıncı haftada birakmanizi istedi doktor bana 8 hafta bırak dedi ama çok erken değil mi

Progestron igneyi kaçıncı haftada birakmanizi istedi doktor bana 8 hafta bırak dedi ama çok erken değil mi
Ben şuan 8+1 im hala günde 2 tane yapıyorum. Salı günü kontrolüm var o zaman günde 1 e düşüreceğini söylemişti. 12. haftaya kadar da günde 1 devam edicez demişti

Siz yanlış hesaplıyor olabilir misiniz? Doktorum bana trasnfer tarihini 2 haftalık olarak kabul ediyoruz demişti. Her zaman bir önceki adet tarihiyle uyumlu olmayabiliyor benimde adet tarihimle tutmuyor mesela. Trasnferlerimix arasında 18 gün var ve ben 8+4üm şuan
Bilmiyorum ki canım doğal döngüde transfer olmuştum sat 4 ocak transfer 26 Ocak uygulamalara son adet tarihi girince 7+0 diyo

Yani ben şuan kaç haftalık gebeyim

Bilmiyorum ki canım doğal döngüde transfer olmuştum sat 4 ocak transfer 26 Ocak uygulamalara son adet tarihi girince 7+0 diyo
Benim de transferim 25i. 26 Subat hem kese, hem kalp atisi icin ilk randevum ama transfer gunu 2 haftalik oluyor dedi embriyolog bana. Bugün 6+0 olmali benim o hesaplama ile. Yani sizin de yerleşme gününe göre bakmanız gerekli sanirim. 5+6 falan olmali bugün.

Benim de transferim 25i. 26 Subat hem kese, hem kalp atisi icin ilk randevum ama transfer gunu 2 haftalik oluyor dedi embriyolog bana. Bugün 6+0 olmali benim o hesaplama ile. Yani sizin de yerleşme gününe göre bakmanız gerekli sanirim. 5+6 falan olmali bugün.
O kadar çok moralim bozuldu ki şuan biraz rahatladım Allah razı olsun ❤️

Kızlar aranızda 9.gün yada 10.gün betası birazcık düşük başlayan ve düzelen var mı aranızda ?

Back