Güzel haberlerini bekliyoruzbu cumartesi ya 24ü en son 5 Şubat'da ikinci testimle pozitifi aldım, değeriniz çok iyi 3 hafta sonra kese+kalp dedi zor dayandım son 1 günüm yarında bir geçse rahatlayacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel haberlerini bekliyoruzbu cumartesi ya 24ü en son 5 Şubat'da ikinci testimle pozitifi aldım, değeriniz çok iyi 3 hafta sonra kese+kalp dedi zor dayandım son 1 günüm yarında bir geçse rahatlayacağım
Katılıyorum, benim de transferim 20. Günü adet itibariyle. 5+5 gibi gittim ama aslında 5+1 olması gerekiyor. Zaten keseyi görünce de 4,5 5 haftalık görünüyor dedi. 7. Haftada çağırdı tekrar.Siz yanlış hesaplıyor olabilir misiniz? Doktorum bana trasnfer tarihini 2 haftalık olarak kabul ediyoruz demişti. Her zaman bir önceki adet tarihiyle uyumlu olmayabiliyor benimde adet tarihimle tutmuyor mesela. Trasnferlerimix arasında 18 gün var ve ben 8+4üm şuan
Ben şuan 8+1 im hala günde 2 tane yapıyorum. Salı günü kontrolüm var o zaman günde 1 e düşüreceğini söylemişti. 12. haftaya kadar da günde 1 devam edicez demiştiProgestron igneyi kaçıncı haftada birakmanizi istedi doktor bana 8 hafta bırak dedi ama çok erken değil mi
Cumartesi günü kalp atışı ve kese randevusu verdiler. Kese ve kalp atışı randevusunu beraber veriyolarKalp atışı duyuldu mu peki?
Bilmiyorum ki canım doğal döngüde transfer olmuştum sat 4 ocak transfer 26 Ocak uygulamalara son adet tarihi girince 7+0 diyoSiz yanlış hesaplıyor olabilir misiniz? Doktorum bana trasnfer tarihini 2 haftalık olarak kabul ediyoruz demişti. Her zaman bir önceki adet tarihiyle uyumlu olmayabiliyor benimde adet tarihimle tutmuyor mesela. Trasnferlerimix arasında 18 gün var ve ben 8+4üm şuan
Benim adetim hep duzensizdi kiiCanım adet gününmü yada yaklştımı ondan olablr
aynı gün son adet tarihimiz biz 6 haftaya yeni girdik sad 12 ocak dedi doktorBilmiyorum ki canım doğal döngüde transfer olmuştum sat 4 ocak transfer 26 Ocak uygulamalara son adet tarihi girince 7+0 diyo
Canım nasıl yani anlamadımaynı gün son adet tarihimiz biz 6 haftaya yeni girdik sad 12 ocak dedi doktor
Yani ben şuan kaç haftalık gebeyimSiz yanlış hesaplıyor olabilir misiniz? Doktorum bana trasnfer tarihini 2 haftalık olarak kabul ediyoruz demişti. Her zaman bir önceki adet tarihiyle uyumlu olmayabiliyor benimde adet tarihimle tutmuyor mesela. Trasnferlerimix arasında 18 gün var ve ben 8+4üm şuan
Nerde tedavi oluyorsunuz ben bahçecide oluyorum doktor öyle dedi kafam. KarıştıBen şuan 8+1 im hala günde 2 tane yapıyorum. Salı günü kontrolüm var o zaman günde 1 e düşüreceğini söylemişti. 12. haftaya kadar da günde 1 devam edicez demişti
Benim de transferim 25i. 26 Subat hem kese, hem kalp atisi icin ilk randevum ama transfer gunu 2 haftalik oluyor dedi embriyolog bana. Bugün 6+0 olmali benim o hesaplama ile. Yani sizin de yerleşme gününe göre bakmanız gerekli sanirim. 5+6 falan olmali bugün.Bilmiyorum ki canım doğal döngüde transfer olmuştum sat 4 ocak transfer 26 Ocak uygulamalara son adet tarihi girince 7+0 diyo
O kadar çok moralim bozuldu ki şuan biraz rahatladım Allah razı olsunBenim de transferim 25i. 26 Subat hem kese, hem kalp atisi icin ilk randevum ama transfer gunu 2 haftalik oluyor dedi embriyolog bana. Bugün 6+0 olmali benim o hesaplama ile. Yani sizin de yerleşme gününe göre bakmanız gerekli sanirim. 5+6 falan olmali bugün.
Canım tüp bebek olduğu için sata göre değrlndrme bence bazen geriden gelyor ama transfer tarihinden dolayı. Kalp atışı varsa korkmaCumartesi günü kalp atışı ve kese randevusu verdiler. Kese ve kalp atışı randevusunu beraber veriyolar
Bence adet günü olablr ondan o kadar ağrın olmştrBenim adetim hep duzensizdi kii
Soda da gaz çıkarttırıyor teşvik ediyor kusmaya bilemedim yaBen kusmaya bşldım dün canım çok kötyüm. Tek iyi gelen şey sodaya limon ve tuz katıp içiyorum
Bana tek iyi gelen şey canımSoda da gaz çıkarttırıyor teşvik ediyor kusmaya bilemedim ya
Canım kan verdin mi hiçKızlar aranızda 9.gün yada 10.gün betası birazcık düşük başlayan ve düzelen var mı aranızda ?
Evet verdim pozitif ama değer istenilen gibi değilCanım kan verdin mi hiç