2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Aman kızlar transfer olmadan önce sıkışıklık durumunu lütfen fazla abartmayın ben üç litrelik su içtim transferden çıktığım dakika inanılmaz sıkıştım. Heyecandan tuvaletim gelmeyince yetersiz sandım meğerse çok içmişim ayaklarımı salladım kalkmamak için o da sorun olmuş olabilir.

Aman kızlar transfer olmadan önce sıkışıklık durumunu lütfen fazla abartmayın ben üç litrelik su içtim transferden çıktığım dakika inanılmaz sıkıştım. Heyecandan tuvaletim gelmeyince yetersiz sandım meğerse çok içmişim ayaklarımı salladım kalkmamak için o da sorun olmuş olabilir.
Ben öncesinde ultrasonla baktırdım içeyim mi daha diye baktı yeterli dedi öyle bıraktım içmeyi😅

Merhaba 🌸
Ben ilk transferimi ekimde oldum 3. Gün embriyosudu ve tek embriyo transferi yaptık doktorum en kalitelisi demişti fakat negatif sonuçlandı . Sonra 2 ay dinlendikten sonra 25aralıkta dondurulmuş 2 tane embriyo transferi yaptık onlarda 3.gün embriyosuydu ve hiç bir belirtim oluşmadı yine tutmadı diye düşünüyordum fakat bu sabah gidip kanda test verdiğimde pozitif çıktım 🤲🏻🤲🏻 hiç bir zaman umudunuzu kaybetmeyin 🙏🏻🙏🏻

Merhaba 🌸
Ben ilk transferimi ekimde oldum 3. Gün embriyosudu ve tek embriyo transferi yaptık doktorum en kalitelisi demişti fakat negatif sonuçlandı . Sonra 2 ay dinlendikten sonra 25aralıkta dondurulmuş 2 tane embriyo transferi yaptık onlarda 3.gün embriyosuydu ve hiç bir belirtim oluşmadı yine tutmadı diye düşünüyordum fakat bu sabah gidip kanda test verdiğimde pozitif çıktım 🤲🏻🤲🏻 hiç bir zaman umudunuzu kaybetmeyin 🙏🏻🙏🏻
Ayy hayırlı olsun ne güzel haber ikiside tutmuştur inşallah bende 2 tane koydurdumm dua edin bana da hamişsiniz artık 🥹🤲🏼❤️ sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Arkadaşlar merhaba echomar da hsg çektiren varmı. Ben anestezi istemiyorum ama korkuyorum da bir yandan ilk defa yapılacak. Yaptıran varsa bilgilendirirse çok sevinirim
Dediğiniz yeri bilmiyorum ama kesinlikle anesteziyle çektirin büyük bir konfor kendim anestezi teknikeriyim ve bende anesteziyle çektirdim uyandığımda çok hafif sancım vardı zor mu kolay mı olacağını bilmediğinizden anestezi en iyisi benim tüplerim kapalıymış çok zorlanmış doktor mesela

Kızla daha önce hiç doğal siklus ile transfer olan var mı acaba ? Birkaç ilaç daha yazdı ama şuan kullanılmayacak alın siz yine de dedi. Ne zaman ilaçları kullanacağım acaba cuma günü kontrole çağırdı yeniden kafam karışııık 😅 ve merak ediyorum 😂

5. Gün benimde 2 embriyo koyuldu bu defa 5aa ikiside ama kaliteye çok güvenmiyorum öncekilerde öyleydi tutunca 3aa da tutuyor yani 🥹
Evet benim arkadaşımın 5aa tutmadı, orta kalite embriyosu tuttu.
İnş bizim yumoşlarımızda tutar bebişleri kucağımıza alırız 🤩 sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bebeklerimiz olsun

Canım benim reglimin ilk günü bugün histereskopiden sonra. 7 aralıkta histereskopi oldum. Doktor Ocak ayının reglisinde başlatacak. Reglimin ilk günü görüşcem estrofem başlicam. Reglin 13 gün kontrol oluyor 5 gün sonrası da transfer. Ben zaten histereskopiden sonra kontrole gittim her şey yolundaydı. Doktor da ikinci regli de transferin daha iyi olacağını söyledi
Merhaba ben de histereskopi oldum ama reglim daha erken oldu gününe göre doktorumuz iki regl bekletecekti erken olduğu için üç bekleyeceğiz transfer aşaması nasıl oluyor hiç anlattı mı doktorunuz kaç gün daha ilaç kullanmamız gerekiyor bu ilaçların maliyeti ne kadar bunları hiç sormamışım ben

X