- 25 Mart 2023
- 494
- 296
- 31
EvettSon adet tarihine göre bugün 7. Haftanın ilk günü o zaman çok bir fark yok:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EvettSon adet tarihine göre bugün 7. Haftanın ilk günü o zaman çok bir fark yok:)
Süper çok sevindim darısı bizeEveet duyduk çok şükür heycanlı ve gergindim gerçekten ama çok şükür duyduk , Allah isteyen herkese nasip etsin dualarım bu sesi bekleyenlere
Eveeet duycaksınız inşallah sağlıkla doğurmayı nasip etsin Allah hepimizedeSüper çok sevindim darısı bize
Neden sağlıksız gebelik desin ki öyle mi hissettinKizlar merhaba 16. Gün değerim 730 20. Gün değerim 1088 çıktı. Doktoruma yazdım haber bekliyorum. Ama sağlıksız gebelik diyecek. Hepinizin sağlıkla bebeklerini kucağına alması dileğiyle
Amin tesekkur ederim. Aralikta başladım yumurtalarim toplandi ocak ayında rahim dinlendirildi dün transfer oldumHadi hayırlı olsun ikisi de tutunur insalah ben başlamadım henüz tedavi ne kadar sürdü sizin transfere kadar
Ben öyle hissettim ama doktorum durmak yok yola devam dedi 2 gün sonra hem tekrar tahlil hemde ultrasonla bakacak.Neden sağlıksız gebelik desin ki öyle mi hissettin
Hayırlı haberle gel inşallahBen öyle hissettim ama doktorum durmak yok yola devam dedi 2 gün sonra hem tekrar tahlil hemde ultrasonla bakacak.
Hic olumsuz düsünme. Ins guzel haberle geleceksin.Ben öyle hissettim ama doktorum durmak yok yola devam dedi 2 gün sonra hem tekrar tahlil hemde ultrasonla bakacak.
e hala adet olacakmışım gibi ağrılarım varBenimde 11. Gun negatif geldi ilaclari biraktim. Aslinda 9. Gun normal sartlarda adet tarihimdi. Bugun 16. Gunumdeyim hala adet olmadim butun adet belirtilerimde agrilarimda gitti. Bu forumda biraz baktimda ilaclardan dolayi boyle oluyormus tum dengemizi bozuyor malesef.
İnsalalah bakalım. Ya ben hicbirsey hissetmiyorum işin garibi bu ne kötü ne iyi. Duyunca bile olsun bir daha deneriz dedim ne bileyim. Neylerse mevlam eyler O da en güzelini eyler.Hic olumsuz düsünme. Ins guzel haberle geleceksin.
İnşallah çok teşekkür ederimHayırlı haberle gel inşallah
Oldu ama cok değil zaten bugun oldum adet ondan sonra agrilari başladıKahverengi lekelenme oldu mu sizde de iki gündür lekelenme tarzı geliyor benim v
e hala adet olacakmışım gibi ağrılarım var
Canim pozitifi gorduysen adet agrisindan korkma her ay adet zamani agrilarim olurdu benimde hamileligimde.Adet ağrısı gibi ağrılar başladı yaa daha 24üne de çok var
Lekelenmeden kaç gün sonra adet oldunuz acabaOldu ama cok değil zaten bugun oldum adet ondan sonra agrilari başladı
Benimde var bugun hatta vajinamin icide sizliyor anlamadim insallah rahim buyuyordurAdet ağrısı gibi ağrılar başladı yaa daha 24üne de çok var
Ayy gördüm çok şükür de kalp atışı zamanını bekliyorum adet zamanımı da geçtim ama böyle ara ara adet ağrısı giriyor 1-2 gündür bilmiyorumCanim pozitifi gorduysen adet agrisindan korkma her ay adet zamani agrilarim olurdu benimde hamileligimde.
Evet bana da oldu 1-2 kere vajinama sızı girdi gibi zonklama gibi sonra geçti , adet ağrısı da bir geliyor bir gidiyor inş öyledir canım rahim büyüyordurBenimde var bugun hatta vajinamin icide sizliyor anlamadim insallah rahim buyuyordur