- 19 Ocak 2024
- 349
- 249
- 35
Gözün aydın canımKızlar günaydın şimdi çıktık doktordan çok şükür keseyi gördük kalp atışını da duyduk doktor bize 4 gun geriden geliyor sadece dedi
Gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahKızlar günaydın şimdi çıktık doktordan çok şükür keseyi gördük kalp atışını da duyduk doktor bize 4 gun geriden geliyor sadece dedi
Uygulamada 7 haftaligim ama 4 gün geriden geliyor dedi doktorGözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahacaba kaç haftalikken duydunuz
Geç tutunmuştur diyecektimTüp bebekte geç döllenme olmuyor diye biliyorum ama
5 hafta kalp duymak için erken sanırım ama görülmesi gereken her şeyi görürsünüz umarımBende bugün 5 haftam doktor haftaya cagirdi inşallah bizde duyarız
Hadi hayirlisiyla bakalımBende bugün 5 haftam doktor haftaya cagirdi inşallah bizde duyarız
Boşver düşünme bunları.Ben dünden beri hasta oldum üzüntüden.Olacağı varsa da düşmüştür heralde.4 gün bişey değilUygulamada 7 haftaligim ama 4 gün geriden geliyor dedi doktor
Çook sevindimmm karından bakılınca duyuldumu ses pekiiKızlar günaydın şimdi çıktık doktordan çok şükür keseyi gördük kalp atışını da duyduk doktor bize 4 gun geriden geliyor sadece dedi
Bugün tam 5 oldu haftaya gidicem 6 olacak bakalım inşallah duyarız kimseye söylemedim çok heyecanlıyım5 hafta kalp duymak için erken sanırım ama görülmesi gereken her şeyi görürsünüz umarım
Bende dün irenbede transfer oldum embriyolarım iyi kalite olmadığı icin 2 tane transfer etti istersen koyarlar sanıyorumMerhabalar ben 24 yaşındayım eşim azospermi sprem çıkışı yok malesef ben de manisada yaşıyorum nasip olursa irenbe Alper beyi cok duydum. Sormak istediğim eğer mikro tese ile sprem çıkışı olursa ve embriyolar gelişirse 2 tane koyarlar mı? Ciddi erkek faktör olduğu için tekrar ameliyat ve bulunma riski az olduğu için belki koyarlar diye düşünüyorum özel olduğu için de.
Sana başka birşey belirtti mi? Benim de 4 gün geriden geliyor.Hoş henüz kalp atışını duyamadım ama.şöyle yapcaz böyle etcez diye birşey dedi miKızlar günaydın şimdi çıktık doktordan çok şükür keseyi gördük kalp atışını da duyduk doktor bize 4 gun geriden geliyor sadece dedi
Üstten mi baktı alttan mıUygulamada 7 haftaligim ama 4 gün geriden geliyor dedi doktor
Doktorun bana söylediği 2 şey vardı. Bolsu iç ve ananas ye idi.
Transfer sonrası için söyledi kan sulandiriyormus ananas o yüzden önerdi.Ananas mıdoktprum da şekerden uzak dur fazla meyve tüketme dedi.
Alttan baktı canımÜstten mi baktı alttan mı
Yoo demedi sadece şükür kalp atışını duyduk keseyide gördük sadece 4 gün geriden geliyor 10 gün sonra gelceksin tekrar bakcam dedi bu kadarSana başka birşey belirtti mi? Benim de 4 gün geriden geliyor.Hoş henüz kalp atışını duyamadım ama.şöyle yapcaz böyle etcez diye birşey dedi mi
Hoppy momHangi uygulama acaba
Banada iki transfer etti ama bir tanesi tuttu çok şükürBende dün irenbede transfer oldum embriyolarım iyi kalite olmadığı icin 2 tane transfer etti istersen koyarlar sanıyorum
Karindan bakmadı altan muayene ettiÇook sevindimmm karından bakılınca duyuldumu ses pekii