Eee bu kötü bişey mi kiŞimdi şöyle bir bilgi buldum.İlk defa bu kadar net bir aralık yazan bir yer:
“HCG değeriniz 1000-3000 düzeyine eriştiğinde 6 haftalık gebelik kesesi görülebilir. Kese çapı 9 ila 12 mm civarındadır. Vajina ve karın bölgesinden yapılan ultrason muayenesinde kese 1 hafta daha geç görülebilir.”
Neden küçük dediğini şimdi anladım
9.3 mm olan neymiş peki ? Onuda söyleyin de bileyim bari .İlkinde rahim içinde gs 5,6 mm demiş kese değeri. İkincisinde uterin kavite döl yatağı demek ama o değeri anlayamadım.O da 5 hafta 6 günle uyumluymuş.Neyse şimdi doktorculuk oynamayayımsağlıkla gelsin inşallah sizinki
Sizinki normal bence yazılana göre 9ile 12 arasında olmalıymış yani ben öyle anladım9.3 mm olan neymiş peki ? Onuda söyleyin de bileyim bari .
Bilmiyorum ben normalde çok araştıran yazan çizen kuran biriym ama belki yazdım burda daha önce 31 haftalık bebeğimi 9 gün hastanede yattım ve sonucunda kaybettim ve kendime şuan şunu soruyorum 9 gün onun için ne yapabildin elinden ne geldi isteseler canımı bile verirdim ama Allah verdi Allah aldı , ona emanet diyorum şimdi o ne yaşamamı isterse onu yaşatacak çokta ilerisini düşünmüyorum hayırlısını istedik sonuçta .Sizinki normal bence yazılana göre 9ile 12 arasında olmalıymış yani ben öyle anladım
Çok üzüldüm yaBilmiyorum ben normalde çok araştıran yazan çizen kuran biriym ama belki yazdım burda daha önce 31 haftalık bebeğimi 9 gün hastanede yattım ve sonucunda kaybettim ve kendime şuan şunu soruyorum 9 gün onun için ne yapabildin elinden ne geldi isteseler canımı bile verirdim ama Allah verdi Allah aldı , ona emanet diyorum şimdi o ne yaşamamı isterse onu yaşatacak çokta ilerisini düşünmüyorum hayırlısını istedik sonuçta .
Valla dedim ya doktorculuk oynamayayım diye anlamadım. Genel araştırıyorum.Doktorun ağzından cımcızla laf alınca.Kendi değerimi kafamda bir yere oturtmaya çalışıyorum. Bakalım hepimiz öğreneceğiz9.3 mm olan neymiş peki ? Onuda söyleyin de bileyim bari .
Çok üzüldüm. Ben de kaybettim ama 10 haftalıkken. Siz baya zaman geçirmişsiniz.Çok iyi anlıyorumBilmiyorum ben normalde çok araştıran yazan çizen kuran biriym ama belki yazdım burda daha önce 31 haftalık bebeğimi 9 gün hastanede yattım ve sonucunda kaybettim ve kendime şuan şunu soruyorum 9 gün onun için ne yapabildin elinden ne geldi isteseler canımı bile verirdim ama Allah verdi Allah aldı , ona emanet diyorum şimdi o ne yaşamamı isterse onu yaşatacak çokta ilerisini düşünmüyorum hayırlısını istedik sonuçta .
Bence boşverwlim.Ben boşverdim. Benim değerm ki yerlerde… bana bile ne iyi ne kötü dedi. BeklemedeyimBenimki 8 cm bu fark bile soruna yol açıyor mu acaba ya . Bı yerde okumuştum bol su içmek toparlıyormus diye .
Onlar da bir şey diyemiyorBence boşverwlim.Ben boşverdim. Benim değerm ki yerlerde… bana bile ne iyi ne kötü dedi. Beklemedeyim
Haklısın. Hayırlısı olsun inşallahBence boşverwlim.Ben boşverdim. Benim değerm ki yerlerde… bana bile ne iyi ne kötü dedi. Beklemedeyim
Dedim sana. Günde 3 litre su iç mutlaka. Ben öyle yapıyorum.Bir yerden alıntı:
“Bebeğin içerisinde büyüdüğü amniyotik kesenin ideal oranda suya sahip olması için yeterince sutüketilmesi gerekiyor. Gebelik sürecinde su tüketimi sayesinde kan dolaşımı iyileşiyor ve besinlerin bebeğe daha efektif şekilde ulaşması mümkün olabiliyor. Atıklar ve toksinler vücuttan su sayesinde atılabiliyor.”
Ben en iyisi su içeyim
Kışın da içemiyorum suyu ya.İlaç içerken 400 ml lik bir bardağım var o kadarlık falan alıyorum toplasam 1 litre. Sanki bedenimde süzme falan yok.Hani bebekler vardır ya üstten içirirsin alttan verdiğin suyu çıkarır.Aynı öyle.Bunaltıyor çok su içince deDedim sana. Günde 3 litre su iç mutlaka. Ben öyle yapıyorum.
Aynı senin gibiyim. Sudan nefret ediyorum . Midem buaniyor su icince. Ama kese olayını duyduğum an başladım artık ne kadar fayda sağlar bilmiyorum ama ben elimden geleni yapayım da. Bazen günde 3 litre bazen 2 litre Su içtim. Yetersiz belki ama kapasitem bu kadar asla gitmiyor. Ama ben inanıyorum ki kesen büyüyecek bebeğin gorunecek kalp atışı da olacak. Üzülme. Sonucu ne olursa olsun sen elinden geleni yaptın.Kışın da içemiyorum suyu ya.İlaç içerken 400 ml lik bir bardağım var o kadarlık falan alıyorum toplasam 1 litre. Sanki bedenimde süzme falan yok.Hani bebekler vardır ya üstten içirirsin alttan verdiğin suyu çıkarır.Aynı öyle.Bunaltıyor çok su içince deAma el mahkum
Evet.4 yıldır uğraşıyorum yoruldum.Kısmet…Aynı senin gibiyim. Sudan nefret ediyorum . Midem buaniyor su icince. Ama kese olayını duyduğum an başladım artık ne kadar fayda sağlar bilmiyorum ama ben elimden geleni yapayım da. Bazen günde 3 litre bazen 2 litre Su içtim. Yetersiz belki ama kapasitem bu kadar asla gitmiyor. Ama ben inanıyorum ki kesen büyüyecek bebeğin gorunecek kalp atışı da olacak. Üzülme. Sonucu ne olursa olsun sen elinden geleni yaptın.
Hayırda doktorlar da bi acayip demiyoki su tüketimine dikkat et 3litre iç yaparız yani, okadar şeye katlanmışız bunuda söyleyin bi zahmetBir yerden alıntı:
“Bebeğin içerisinde büyüdüğü amniyotik kesenin ideal oranda suya sahip olması için yeterince sutüketilmesi gerekiyor. Gebelik sürecinde su tüketimi sayesinde kan dolaşımı iyileşiyor ve besinlerin bebeğe daha efektif şekilde ulaşması mümkün olabiliyor. Atıklar ve toksinler vücuttan su sayesinde atılabiliyor.”
Ben en iyisi su içeyim
Yok işte illa bizim araştırıp bulmamız lazım onu istiyolarHayırda doktorlar da bi acayip demiyoki su tüketimine dikkat et 3litre iç yaparız yani, okadar şeye katlanmışız bunuda söyleyin bi zahmet