2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Ben de aynı doktora gidiyorum. 10 ocakta transfer oldum. 3. Gün embriyosu. Bugün 7+2 yim. Sizin 5. Gün embroyosu. Yani aramızda 6 gün olması gerekiyor. Ama siz 6+6 yım demişsiniz, hesaba göre 6+3 olmanız gerekir ve bebeğinizin günü ve ultrason muayenesi 1 gün sapma ile eşleşiyor demektir. Bebeğin günü tutuyor, hesaplamada yanlışlık oldu sanırım.

Hopp moda 7 haftalık görünüyor ama doktor 4 gün geriden geliyor dedi kaç haftalık oldgunu soylemedi ama 7 haftalık olunca kalp atışını duyabiliyormusuz

Hopp moda 7 haftalık görünüyor ama doktor 4 gün geriden geliyor dedi kaç haftalık oldgunu soylemedi ama 7 haftalık olunca kalp atışını duyabiliyormusuz
Canım o uygulama yanlış hesaplıyor benim son adet tarihim 30 Aralık transferim 17 Ocak 5.gün embryosu.. O uygulamaya göre 7+4 göstryor mucize anne dye başka bir uygulama indirdim orda 6+4 bu doğrusu seninki de 6+3 olması gerek

Kalp atışını 6+2 de duydum ben. 7 olmadan duyan çok kişi var. Bizim doktor transferi biraz geç yapıyor, rahim duvarının kalınlığının en uygun olduğu zamana denk getiriyor. Sizin son adet 26 Aralıkmış mesela 23. Gününde transfer olmuşsunuz. Benim son adet 16 Aralık 25. Gününde transfer oldum. Sonuç olarak bizim durumumuz için son adet önemli değil. Embriyonun kaçıncı gün olduğu ve transfer tarihi baz alıcaz.
Son adeti kabul etmemiz için normal döllenme olması gerekir.
Çoğu tüp bebekli adetin 18. 19. Günü transfer yapıyor. Ben ilk kez bunda gördüm bu kadar geç transfer. (4. Tüp bebek doktorum) ilk çocuğum da tüp bebekti. O 19. Adet günümde transfer edildi. 5. Gün embriyosuydu. Onda son adet tarihi ve bebek tutuyordu. Bu defakinde tutması mümkün değil.
Bir sonraki muayenede kaç hafta kaç gün olmam gerekiyor kaç görünüyor diye sorun bence.

Bu uygulamayida indirdim 7 haftalık çıkıyor yine son adet tarihim 26 Aralık dedim ya ben 18 ocakta transfer oldum dedim 5. Gün embiryosuydu dedim vallah bütün uygulama 7 haftalık olarak çıkıyor

Kimisi son adet tarihinden hesaplanıyor diyor sizde başka şekilde diyorsunuz

Kimisi son adet tarihinden hesaplanıyor diyor sizde başka şekilde diyorsunuz
2 şubatta kese görmeye gitmiştim doktor bey 5+5 gündesin dedi. Kese ölçün ile tutuyor dedi. (Bu arada aynı doktorda 2. Denemem bu. İlki Ekim ayında düştü)
O zaman da aynı şekilde hesap yapıldı.
Son adet tarihime göre hesap etseydi 2 şubatta 6+6 olmam gerekirdi.
Daha ne kadar açıklayabilirim.
İçiniz rahat olsun bebeğiniz 4 gün geride değil. Bunu söylemeye çalışıyorum.

Bu uygulamayida indirdim 7 haftalık çıkıyor yine son adet tarihim 26 Aralık dedim ya ben 18 ocakta transfer oldum dedim 5. Gün embiryosuydu dedim vallah bütün uygulama 7 haftalık olarak çıkıyor
Son adet tarihine göre bugün 7. Haftanın ilk günü o zaman çok bir fark yok:)

Kız ben geride olmasına takilmadim benimde kafamı karıştırdıniz herkes farklı bişey söylüyor ilk gebeliğim yaa bende pek bişey bilmiyorum kii bana söylemeniz hoşuma gidiyor aksine bilgileniyorum sayenizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…