Evet aynen !!! Su içmek elbette çok önemli ama bebeğin tutunması iyi ilerlemesi için büyük bir rol oynadığını zannetmiyorumBol su icmeniz gerektigini söylemediler mi?
O bebek olcusu 6arti 5de 9mm di bebek olcum benim keseyi bebek gorunmediginde olcuyorlar bebek gorundukten sonra bebek olcum takibi yapiliyoBu da baya büyük çıkmış sanırım.Kardeşimin 6+6 da 8,36 çıkmıştı
Neden peki canım. İyi ilerlrmesi için etken değil ?Evet aynen !!! Su içmek elbette çok önemli ama bebeğin tutunması iyi ilerlemesi için büyük bir rol oynadığını zannetmiyorumilerleyen dönemde evet su içmek çok önemli
Yanlis anlasilmadim umarim sadece durumu aciklamak istedim sizi uzmek istememEvet.4 yıldır uğraşıyorum yoruldum.Kısmet…
Yoo üzmediniz.Yanlis anlasilmadim umarim sadece durumu aciklamak istedim sizi uzmek istemem
Doktorun bana söylediği 2 şey vardı. Bolsu iç ve ananas ye idi.Evet aynen !!! Su içmek elbette çok önemli ama bebeğin tutunması iyi ilerlemesi için büyük bir rol oynadığını zannetmiyorumilerleyen dönemde evet su içmek çok önemli
Ananas mıDoktorun bana söylediği 2 şey vardı. Bolsu iç ve ananas ye idi.
Öksürüğe ayva çok iyi geliyor ister kabuklarıyla birlikte kaynat iç ister öyle ye rahatlatır seniKızlar perşembe transferim var ama öksürükten geberiyorum dün akşam serum da yedim ekstra ilaç bitkisel şeyler falan. Önerebileceğnz bi şey var mı acaba hiç geçmedi
Valla canım çok su tüketen biri değilim.günlük 1 kaç bardak hamileliğimde gayet sağlıklı ikiz olduğu halde su eksikliği falan yoktu, ve düşüklerimdede doktor hiç bir zaman su iç falan demedi ve hiç kimsenin su tüketiminden kaynaklandı veya olmadı diye hiç bir şeye rastlamadım.bilmiyorum ama bu benim düşüncem .Neden peki canım. İyi ilerlrmesi için etken değil ?
Kızlar benim 14. Günüm 11. Gün test verdik negatif geldi din kahverengi lekelenmem oldu sonra durdu midem çok koru bite öyle oluyor bilen varmıEvet progestan şişiriyor, doktorların önerdiği bir şey var mıdır diye merak ettim , ne bileyim probiyotik falan fayda eder mi acaba ve kullanabiliyor muyuz bilmiyorum :) Hemşireye mesaj atıp sorucam bi :)
Kimi öneriyor kimi söylemiyor. Benimki de söylemedi kendim uyguladım. Artık nasip kısmetValla canım çok su tüketen biri değilim.günlük 1 kaç bardak hamileliğimde gayet sağlıklı ikiz olduğu halde su eksikliği falan yoktu, ve düşüklerimdede doktor hiç bir zaman su iç falan demedi ve hiç kimsenin su tüketiminden kaynaklandı veya olmadı diye hiç bir şeye rastlamadım.bilmiyorum ama bu benim düşüncem .
Oy maşallahKızlar 4 gün geriden gelmesi kötü bişey mi doktor kalp atışını duyduk bişey olmaz dedi ama 4 gün geriden gelmesine kafam takıldı 23 Şubat'ta tekrar gitcez
Evet Allahım dedim ne olur herkese bu sesi duymayı nasip etOy maşallahne hızda atıyordu söyledi mi? Geç döllenmedir 4 günden bir şey olmaz
Yok onu söylemediEvet Allahım dedim ne olur herkese bu sesi duymayı nasip et
Tüp bebekte geç döllenme olmuyor diye biliyorum amaOy maşallahne hızda atıyordu söyledi mi? Geç döllenmedir 4 günden bir şey olmaz
Adet tarihinize göre hesaplıyorsanız geriden geliyor olabilir. Bende öyle hesaplıyordum doktorum transfer gününü 2 haftalık olarak kabul ediyorum dedi. Öyle hesaplayınca ölçtüğüyle orantılı çıktıTüp bebekte geç döllenme olmuyor diye biliyorum ama
Yanıltıcak inşallah ben inanıyorum canım. Bana kese güzel demşti de ölçüsüne hiç bakmadım bir bakayım canımKötü deneyimler yaşayınca hiç iyilikle bakamıyorum.İstiyorum ama olmuyor malesef.Hep kendimi kötüye hazırlamaya alıştım.Umarım beni yanıltır.Teşekkür ederm