Canım hepsini al sakın aksatma bana saat vermediler ama sabah akşam fitil olarak alıyorum, progestan dexi de her gün aynı saatte yapın dediler ben ona dikkat etmiyordum artık onu da her gün aynı saatte almaya çalışacağımAyy ben varya artık fitile hiç dikkat etmyrum aklıma eserse koyuyırum
Neye göre bu kadar uzun veriyorlar acaba ? Siz yurtdışında mıydınız? Benim adet tarihim 5iydi sanırım ondan bu tarih ama işte çok azaldı her şey o yüzden bazen karamsarlık sarıyorSana verdikleri tarih yine normal canım ya ben senden çok önce transfer oldum ama hiç ultrasona giremedim.ilk ultrasona girdiğim gün 8 haftalık oluyorum ama ultrason ne çıkaracak bakalım. Sağlıkla gelsinler inşaAlalh Ama kafana sıkıntı yapma bebek yerinde duruyor
Tamam canım dikkat edicem bundan sonraCanım hepsini al sakın aksatma bana saat vermediler ama sabah akşam fitil olarak alıyorum, progestan dexi de her gün aynı saatte yapın dediler ben ona dikkat etmiyordum artık onu da her gün aynı saatte almaya çalışacağım
Lekenin rengi ne?Kızlar benim test pozitifti
5. gün dondurulmuş embriyo
Bhcg 5. gün 21
7. gün 95 çıktı
Bugün 8. gün hafif leke geldi
Yerleşme mi acaba yoksa hastaneye mi gitsem
Kahverengi canımLekenin rengi ne?
Benimde 8. gün kahverengi lekelenmem olmuştuKahverengi canım
Benim 20 şubata verildi14 benim deee geçmiyooor
Şuan kaçıncı haftadasınız bebiş sağlıklı mıBenimde 8. gün kahverengi lekelenmem olmuştu
Uygulamada 4+5 olarak görünüyor 19 Şubat'ta kese görmeye gideceğim umarım sağlıklıdırŞuan kaçıncı haftadasınız bebiş sağlıklı mı
24 beniimBenim 20 şubata verildi
Yaaa hadi inşallah sağlıcakla kucağınıza alınUygulamada 4+5 olarak görünüyor 19 Şubat'ta kese görmeye gideceğim umarım sağlıklıdır
26 sında gideceğim bendr ama ister bana istersen farklı bir kadın doğuma gidebilirsin dedi.. tuhafıma gitti ilk çocuğumfa kalp atışını duyduktan sonra başka doktora yönlendirmiştiBenim 20 şubata verildi
İnşallah inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalımYaaa hadi inşallah sağlıcakla kucağınıza alın
Neden öyle söyledi ki26 sında gideceğim bendr ama ister bana istersen farklı bir kadın doğuma gidebilirsin dedi.. tuhafıma gitti ilk çocuğumfa kalp atışını duyduktan sonra başka doktora yönlendirmişti
Amin canım inşallahİnşallah inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım
Ben tüpü yapim gerisi sende mi demek istiyor acaba26 sında gideceğim bendr ama ister bana istersen farklı bir kadın doğuma gidebilirsin dedi.. tuhafıma gitti ilk çocuğumfa kalp atışını duyduktan sonra başka doktora yönlendirmişti
Zaten doğum yaptırmıyor gebelik takibide yapmıyor sadece kalp atışından sonra başka doktora gidebiliyorsun diyordu. Sistemmi değişti bilmiyorumBen tüpü yapim gerisi sende mi demek istiyor acaba