2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Son adet tarihine göre hesaplanıyormus

O beni 8 haftalık gösteriyor doğruluğu çok olmuyo. ultrasonda çok daha farklı çıkıyor canım kusura bakma sordum ama sağlıkla sihhatle gelsinler inşallah
Kız benimde ilk gebeliğim ondan bilmiyorum kii o uygulamaya yazdım son adet tarihini böyle çıktı ne edem dur bakayım doktor kaç haftalık dicek ona göre düzenlerim bende

Kız benimde ilk gebeliğim ondan bilmiyorum kii o uygulamaya yazdım son adet tarihini böyle çıktı ne edem dur bakayım doktor kaç haftalık dicek ona göre düzenlerim bende
Google a yaz doğum hesaplama diye.Zaten çıkıyor bir sayaç.Son adet tarihinin başını gir bakalım ne çıkcak.

Mesele transfer günlerimiz değil arkadaşlar hesaplamada. Hesaplama son adet gununuzden itibaren yapılıyor.yani siz adetinizin 15. Gününde transfer olmussunuzdur. Bir başkası 13. Bir başkası 17. Mesele son adetinizi ne zaman oldugunuz.

Evet bende transfer gününden hesaplanmıştım burda bir arkadaş dedi hayır son adet tarihinden hesaplanıyor demişti bana

Ben de bilmiyorum merak etme ama doktorun sorar sana zaten. Genel olarak son adet başlangıcına göre muhtemelen senin de öyle olacak

Öğrenmiş oldum Teşekkürler Bilgi için canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…