- 22 Mayıs 2020
- 2.077
- 5.335
- 27
Pazartesi tekrar vereceğim zatenİstersen iki gün sonra bir daha bak.Ondan sonra yorumlarız.Ve aynı merkezde aynı saaatte vermeye çalış
İnşallah pazartesi tekrar vereceğim ilk verdiğim merkezeCanım aynı merkezde yapman senin daha sağlıklı. Ben başka merkez verdim 177 çıkan değer 100 çıktı. Şimdi gitti aynı yere verdim 3 günde 900 oldu
Bisey olmayacak insallah hepimiz saglikla yavrularimiza kavusacagizİnşallah öyledir.Önceki kayıplarımda benzer şeyler olduğu için endişeliyim.Yoksa pazartesini bekliyordum hiç bir şeyim yoktu.
Yok kız girmedim hoppy mom uygulamasında öyle yazıyorCanım hesaplarında yanlışlık var, sen şuan 6+0 haftalık olman gerekir , ultrasona girdinmi bebeğin çabuk gelişmiş o zaman .
O beni 8 haftalık gösteriyorYok kız ben çok anlamam ama hopy mom uygulamasında oyle görünüyor
Son adet tarihine göre hesaplanıyormusCanım sen 18 inde transfer olmuşsun . Normalde 5 haftalık oluyor . Ultrasona göre mi öyle çıktı. ? Ben 5 ocakta transfer oldum bugün 7. Haftam oluyor ultrasona göre. Su haftalık durumlarını hiç anlamadim açıkçası.
Kız benimde ilk gebeliğim ondan bilmiyorum kiiO beni 8 haftalık gösteriyordoğruluğu çok olmuyo. ultrasonda çok daha farklı çıkıyor canım kusura bakma sordum ama sağlıkla sihhatle gelsinler inşallah
Google a yaz doğum hesaplama diye.Zaten çıkıyor bir sayaç.Son adet tarihinin başını gir bakalım ne çıkcak.Kız benimde ilk gebeliğim ondan bilmiyorum kiio uygulamaya yazdım son adet tarihini böyle çıktı ne edem dur bakayım doktor kaç haftalık dicek ona göre düzenlerim bende
Hatırlamıyorum kiiGoogle a yaz doğum hesaplama diye.Zaten çıkıyor bir sayaç.Son adet tarihinin başını gir bakalım ne çıkcak.
Hatırlamıyorum kiiGoogle a yaz doğum hesaplama diye.Zaten çıkıyor bir sayaç.Son adet tarihinin başını gir bakalım ne çıkcak.
Mesele transfer günlerimiz değil arkadaşlar hesaplamada. Hesaplama son adet gununuzden itibaren yapılıyor.yani siz adetinizin 15. Gününde transfer olmussunuzdur. Bir başkası 13. Bir başkası 17. Mesele son adetinizi ne zaman oldugunuz.Canım sen 18 inde transfer olmuşsun . Normalde 5 haftalık oluyor . Ultrasona göre mi öyle çıktı. ? Ben 5 ocakta transfer oldum bugün 7. Haftam oluyor ultrasona göre. Su haftalık durumlarını hiç anlamadim açıkçası.
Evet bende transfer gününden hesaplanmıştım burda bir arkadaş dedi hayır son adet tarihinden hesaplanıyor demişti banaMesele transfer günlerimiz değil arkadaşlar hesaplamada. Hesaplama son adet gununuzden itibaren yapılıyor.yani siz adetinizin 15. Gününde transfer olmussunuzdur. Bir başkası 13. Bir başkası 17. Mesele son adetinizi ne zaman oldugunuz.
Kötüyü düşünme bide insanlar hep kötüyü söylüyor yani hepimizin aynı değil ama gögüs hassasiyeti insanı korkutacak bişey değil lekelenme vs olsa tamamda bu normal bak çocuğa içerde sıkıntı yaşatmaYaa alissinda başka bişey olmasın
Çok farklı çıkıyor git ver bak haklıymışsınız diğcen gruptakilere. Ama o zamana kadar için ferah tutİnşallah pazartesi tekrar vereceğim ilk verdiğim merkeze
Ben de bilmiyorum merak etme ama doktorun sorar sana zaten. Genel olarak son adet başlangıcına göre muhtemelen senin de öyle olacakKız benimde ilk gebeliğim ondan bilmiyorum kiio uygulamaya yazdım son adet tarihini böyle çıktı ne edem dur bakayım doktor kaç haftalık dicek ona göre düzenlerim bende
Öğrenmiş oldum Teşekkürler Bilgi için canımMesele transfer günlerimiz değil arkadaşlar hesaplamada. Hesaplama son adet gununuzden itibaren yapılıyor.yani siz adetinizin 15. Gününde transfer olmussunuzdur. Bir başkası 13. Bir başkası 17. Mesele son adetinizi ne zaman oldugunuz.
Al bak senin için hesaplattımEvet bende transfer gününden hesaplanmıştım burda bir arkadaş dedi hayır son adet tarihinden hesaplanıyor demişti bana
Canım uygulamada da böyle çıkıyor zatenAl bak senin için hesaplattım
46 günlük hamileyim senin dediğin uygulamada da öyle çıkıyor bendeki uygulamada da çıkıyor aynıAl bak senin için hesaplattım