2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Doktora normal mi diye sordum olabilir dedi. Herhalde normal bir durum. İlaç bırak falan demedi
Her doktor farklı canım bende değişiklik yaptılar kesilince eski düzene devam ettim. Ama sen yinede bolca su iç. Eski usul hep derler başının altına yastık koymadan Uzan ayaginin altına bir şey koy yuksekte kalsın.

Dikkat edeyim inşallah canım. Biraz fazla ayakta kaldım ondan mı acaba diye endişelenmiştim bende

Kızlar bu progestan iğne kaç haftaya kadardı? Göbeğim taşlaştı resmen iğne yapınca kanıyor.
Ben başka doktorla başladım takibe.Sağlık sigortası yaptırmıştım önceden çünki.Sadece 1 hafta sonra tüp bebek doktoruna gideceğim çağırdı kalp atışı için.Ama bu iğneler mahv ediyor

Bana doktorun 10. Haftaya kadar dedi canım :) 12. Hafta diyende var her doktor farklı diyor sanırım :)

Evet canım bende yurtdışındayım , doktorla iletişime geçtim daha erken verin dedi bebek varmı yokmu merak ediyorum dedim evet bebek var merak etme ilaçlarına kesintisiz devam et ayın 23 ünde gel dedi.7 8 haftalıkken bebekte herşey oluşuyor canım kalp kese herşey biliniyor ve sağlıklı bir gebelik veya değil diyebiliyorlar daha öncesi muamma diyorlar 7 8 haftaya kadar bişey demiyorlar o yüzden o tarihlere verdi benimki.

9.Haftaya kadar devam dedi doktor. Kolonya ile masaj yap buz koy canım. Sıcak uygulama dediler bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…