Her doktor farklı canım bende değişiklik yaptılar kesilince eski düzene devam ettim. Ama sen yinede bolca su iç. Eski usul hep derler başının altına yastık koymadan Uzan ayaginin altına bir şey koy yuksekte kalsın.Doktora normal mi diye sordum olabilir dedi. Herhalde normal bir durum. İlaç bırak falan demedi
Korkma canım bende de bir hafta sürdü kırmızı olmadığı sürece sıkıntı değilKahverengi canım
Yok canım ne lekesiKızlar sizinde komple gobeginizde lekeler oluştu mu ? Benim lekeler oluşmuş komple göbeğim ve göğsüme kadar
Dikkat edeyim inşallah canım. Biraz fazla ayakta kaldım ondan mı acaba diye endişelenmiştim bendeHer doktor farklı canım bende değişiklik yaptılar kesilince eski düzene devam ettim. Ama sen yinede bolca su iç. Eski usul hep derler başının altına yastık koymadan Uzan ayaginin altına bir şey koy yuksekte kalsın.
Yaaa iyi çok şükürKorkma canım bende de bir hafta sürdü kırmızı olmadığı sürece sıkıntı değil
6 haftalık canım seninYaaa iyi çok şükürbebiş ne kadarlık şuan
Bana doktorun 10. Haftaya kadar dedi canım :) 12. Hafta diyende var her doktor farklı diyor sanırım :)Kızlar bu progestan iğne kaç haftaya kadardı? Göbeğim taşlaştı resmen iğne yapınca kanıyor.
Ben başka doktorla başladım takibe.Sağlık sigortası yaptırmıştım önceden çünki.Sadece 1 hafta sonra tüp bebek doktoruna gideceğim çağırdı kalp atışı için.Ama bu iğneler mahv ediyor
Evet canım kanama başladı sonra kesildi tekrar başladı acile git gel 3 gün içinde düştüHadi yaa kanama mı oldu canım çok üzüldüm
Evet canım bende yurtdışındayım , doktorla iletişime geçtim daha erken verin dedi bebek varmı yokmu merak ediyorum dedim evet bebek var merak etme ilaçlarına kesintisiz devam et ayın 23 ünde gel dedi.7 8 haftalıkken bebekte herşey oluşuyor canım kalp kese herşey biliniyor ve sağlıklı bir gebelik veya değil diyebiliyorlar daha öncesi muamma diyorlar 7 8 haftaya kadar bişey demiyorlar o yüzden o tarihlere verdi benimki.Neye göre bu kadar uzun veriyorlar acaba ? Siz yurtdışında mıydınız? Benim adet tarihim 5iydi sanırım ondan bu tarih ama işte çok azaldı her şey o yüzden bazen karamsarlık sarıyorbenim de ultrasona girdiğim de 7 hafta olmuş olacak inş
Çok üzüldüm inşallh bu kez sağlıkla kucağına alırsın bebişin canımEvet canım kanama başladı sonra kesildi tekrar başladı acile git gel 3 gün içinde düştü
9.Haftaya kadar devam dedi doktor. Kolonya ile masaj yap buz koy canım. Sıcak uygulama dediler banaKızlar bu progestan iğne kaç haftaya kadardı? Göbeğim taşlaştı resmen iğne yapınca kanıyor.
Ben başka doktorla başladım takibe.Sağlık sigortası yaptırmıştım önceden çünki.Sadece 1 hafta sonra tüp bebek doktoruna gideceğim çağırdı kalp atışı için.Ama bu iğneler mahv ediyor
Transfer sonrası 9. gün6 haftalık canım senin
Duruma göre bakcam canım ben son iki aya kadar gitcem yine ben doktorumaNe yapmayı dusunuyorsun peki canım ? Onda devam edecek misin
Merhaba durumunuz nedir acabaBende bozuk gibi düşünüyorum 5. Günden beri yapıyorum negatif bugğn 7. Günüm sabahda negatifdi çok üzüldüm çok dua ettim az önce sizin testleri görünce bende bakmak istedim böyle gördüm bilmiyorum inşAllah vardır benim içinde dua ederseniz sevinirim
Hmm o zaman çok birşey kalmamış gibi :) ben aylarca sürer sanmıştımBana doktorun 10. Haftaya kadar dedi canım :) 12. Hafta diyende var her doktor farklı diyor sanırım :)
Bende öyle yapayım yoksa iyne yapacak yer kalmadı o bölgede.Çokta geç eriyen bir içerik9.Haftaya kadar devam dedi doktor. Kolonya ile masaj yap buz koy canım. Sıcak uygulama dediler bana
Geçmiş olsunMerhaba herkese benim negatif geldi kanda doktora yazdım iğneleri vs bırakayım dimi