2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Normalde gebelik takibi ve doğum yaptırmıyor. Bu transfer boyunca 3 defa gittim mesela muayene ücreti almadı. Bence şuan ücretli olduğu için böyle söyledi. İlaçları 9. Haftada kesebilirsin hepsini dedi
Ödediğimiz para kalp atışına kadar ki kontrolleri de karşılıyor diye biliyorum ben de. Her doktor doğum sevmiyo normal🤣 ben de suda doğum istediğim için başka doktora geçeceğim sonra🫠

Normalde gebelik takibi ve doğum yaptırmıyor. Bu transfer boyunca 3 defa gittim mesela muayene ücreti almadı. Bence şuan ücretli olduğu için böyle söyledi. İlaçları 9. Haftada kesebilirsin hepsini dedi
Bence hiç kesme şuan başka bir doktora git bebeğini tehlikeye atma

Benim 2-3 gün sürdü çok az az ama progesteron iğne, progesteron fitil ve 3 günde bir proluton Depot vurguluyorum o yüzden çok az gelmiş olabilir sen kullanıyor musunuz iğne fitil vs
Evet kuzum progestan fitil 2x3, progestan dex 1x2 ve kan sulandırıcı oxapar canım. İyi bari tekrar görünce korktum 🥹

Ödediğimiz para kalp atışına kadar ki kontrolleri de karşılıyor diye biliyorum ben de. Her doktor doğum sevmiyo normal🤣 ben de suda doğum istediğim için başka doktora geçeceğim sonra🫠
aynen öyle. Kalp atışı içn ekstra alıyor zaten bizimki ilkindede öyleydi. Kalp atışı için ücret ödedim. Sonra ilaçları ne zamana kadar kullacağımı söyledi başka doktora devam etmiştim. Bakalım bi defa daha gideceğim ondan sonra kendi doktoruma gidicem

Kızlar sizinde komple gobeginizde lekeler oluştu mu ? Benim lekeler oluşmuş komple göbeğim ve göğsüme kadar

Kızlar bişey soracağım yarın kan tahlili günüm 12. Gün ben günde 4 adet estrofem içiyorım sabah ve akşam 2 şer tane ancak ev kalabalıktı ilk defa içip içmediği mi unuttum birde o kadar çok estrofem aldım ki kutu yani günleri de haliyle takip edemiyorum bu akşam ki dozu alıp almadığumı hatırlamuyorum şimdi sabah 2 adet içtiğim için akşam diyorum bu defalık es geçsem çünkü eğer aldıysam bu sefer de akşam akşam 4 doz almış olcam bir şey olur mu çok

Kızlar bişey soracağım yarın kan tahlili günüm 12. Gün ben günde 4 adet estrofem içiyorım sabah ve akşam 2 şer tane ancak ev kalabalıktı ilk defa içip içmediği mi unuttum birde o kadar çok estrofem aldım ki kutu yani günleri de haliyle takip edemiyorum bu akşam ki dozu alıp almadığumı hatırlamuyorum şimdi sabah 2 adet içtiğim için akşam diyorum bu defalık es geçsem çünkü eğer aldıysam bu sefer de akşam akşam 4 doz almış olcam bir şey olur mu çok
Ben günde 6 adet alıyorum 2 2 2 olarak. Sorun olacağını sanmam:)

Kızlar bişey farkettim bugün.Göbek deliğimden aşağıya doğru gebelik çizgisi oluşmuş.Nasıl olur erken değil mi ya 🙄

X