Teorik olarak 6+0 haftalıksın ama tabi ultrasonda bebeğin tutunma ve gelişmesi fazla ya da eksik cikaracaktir belkide tam haftasıyla uyumlu olacaktır.sağlıkla gelsin insYok kız girmedim hoppy mom uygulamasında öyle yazıyor
Tamam o zaman canım senin adet tarihin bizden daha önce olduğu için haftan bizden yüksek çıkıyor ama bizden sonra transfer oldun zaten doğrusunu ultrason belirleyecek. Bebetonun tutunma zamanı.26 Aralık'ta adet olmuşum ben yazmışım ablama18 ocakta transfer oldum
Evet dimi ultrason da çıkar o yaa günler de geçmek bilmiyor kii teee salı gününe iki gün varTeorik olarak 6+0 haftalıksın ama tabi ultrasonda bebeğin tutunma ve gelişmesi fazla ya da eksik cikaracaktir belkide tam haftasıyla uyumlu olacaktır.sağlıkla gelsin ins
Çok teşekkür ederim canım bir araştırayım irenbe nerdeydi İzmir mi?Veziir bak ben doktordan çok embriyolog araştırdım ve Banu boz u buldum irenbede. Sonra irenbedeki doktorları araştırdım ve ümit hanımı tercih ettim. He bakarsan kısmet o ya beim işlem zamanımda Banu hanım izinliydi ve işlemimi Fırat bey yaptı ama işte kismet pozitif oldu. Banu boza bir bak hatta bugün Balıkesir'de bir hastanin gebelik haberini paylaşmış. Aklıma sen geldin. Bir bak belki içine siner.
Evet alsancaktaÇok teşekkür ederim canım bir araştırayım irenbe nerdeydi İzmir mi?
Moralini yüksek tut canım rabbim ne derse o olur ben düşünmemeye başladım ama bebeğimiz benimle öyle dua ediyorumAynı düşünceler hisler bende de var bugünacaba yok mu gitti mi diye düşünür oldum. Bu ayın 24ü ne zaman gelicek acabaaa
Canım 5.gün:20Kızlar beta artışlarınızı yazar mısınız ben bugün ikinci kanı verdim.
8 Şubat 262
10 Şubat 345 farklı merkez de vermek durumunda kaldım. Benim gibi durumda olup sağlıkla ilerleyen var mı?
Ayy ben varya artık fitile hiç dikkat etmyrum aklıma eserse koyuyırumBenimde sabah 7 öğlen 3 akşam 10 da
Ay ne güzel 2 gün var , benim 13 günEvet dimi ultrason da çıkar o yaa günler de geçmek bilmiyor kii teee salı gününe iki gün var
İnş canım inş bizimlelerdir :) eskiden hep pozitif düşünüyordum da nolduysa birkaç gündür böyle oluyorumMoralini yüksek tut canım rabbim ne derse o olur ben düşünmemeye başladım ama bebeğimiz benimle öyle dua ediyorum
14 benim deee geçmiyooorAy ne güzel 2 gün var , benim 13 gün
Sakın ha canım fitillerini ihmal etme ben 8 haftalık bebeği, ilaçları kestiğim için 3 sonra kaybettim herşey yolunda giderkenAyy ben varya artık fitile hiç dikkat etmyrum aklıma eserse koyuyırum
ilk yaptırdığım yer devlet hastanesiydi bugün haftasonu olduğu için oranın aciline laf anlatmak yerine özelde vermek istedim. Bu geldi başıma korkuyorum çokCanım 5.gün:20
7.gün:40
9.gün:120
14.gün:2447
Farklı merkezde yaptırdığın için olmştr aynı yerde yaptır hep
Sakın öyle yapmaa saat belirle ilaç vakitlerini asla kaçırma ben saatinde hepsini alıyorum aksatmiyorumAyy ben varya artık fitile hiç dikkat etmyrum aklıma eserse koyuyırum
Sana verdikleri tarih yine normal canım ya ben senden çok önce transfer oldum ama hiç ultrasona giremedim.ilk ultrasona girdiğim gün 8 haftalık oluyorum ama ultrason ne çıkaracak bakalım. Sağlıkla gelsinler inşaAlalh Ama kafana sıkıntı yapma bebek yerinde duruyor14 benim deee geçmiyooor
Hadi yaa kanama mı oldu canım çok üzüldümSakın ha canım fitillerini ihmal etme ben 8 haftalık bebeği, ilaçları kestiğim için 3 sonra kaybettim herşey yolunda giderken
Hiç korkma canım yaptırdığın yer farklı olduğu için böyle çıkmıştır çok farkedyrilk yaptırdığım yer devlet hastanesiydi bugün haftasonu olduğu için oranın aciline laf anlatmak yerine özelde vermek istedim. Bu geldi başıma korkuyorum çok
Bende bundan sonra saatle alıyım canımSakın öyle yapmaa saat belirle ilaç vakitlerini asla kaçırma ben saatinde hepsini alıyorum aksatmiyorum
Evet izmirdeÇok teşekkür ederim canım bir araştırayım irenbe nerdeydi İzmir mi?