2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Yok kız girmedim hoppy mom uygulamasında öyle yazıyor
Teorik olarak 6+0 haftalıksın ama tabi ultrasonda bebeğin tutunma ve gelişmesi fazla ya da eksik cikaracaktir belkide tam haftasıyla uyumlu olacaktır.sağlıkla gelsin ins

26 Aralık'ta adet olmuşum ben yazmışım ablama 18 ocakta transfer oldum
Tamam o zaman canım senin adet tarihin bizden daha önce olduğu için haftan bizden yüksek çıkıyor ama bizden sonra transfer oldun zaten doğrusunu ultrason belirleyecek. Bebetonun tutunma zamanı.

Teorik olarak 6+0 haftalıksın ama tabi ultrasonda bebeğin tutunma ve gelişmesi fazla ya da eksik cikaracaktir belkide tam haftasıyla uyumlu olacaktır.sağlıkla gelsin ins
Evet dimi ultrason da çıkar o yaa günler de geçmek bilmiyor kii teee salı gününe iki gün var

Çok teşekkür ederim canım bir araştırayım irenbe nerdeydi İzmir mi?

Aynı düşünceler hisler bende de var bugün acaba yok mu gitti mi diye düşünür oldum. Bu ayın 24ü ne zaman gelicek acabaaa
Moralini yüksek tut canım rabbim ne derse o olur ben düşünmemeye başladım ama bebeğimiz benimle öyle dua ediyorum

Kızlar beta artışlarınızı yazar mısınız ben bugün ikinci kanı verdim.
8 Şubat 262
10 Şubat 345 farklı merkez de vermek durumunda kaldım. Benim gibi durumda olup sağlıkla ilerleyen var mı?
Canım 5.gün:20
7.gün:40
9.gün:120
14.gün:2447
Farklı merkezde yaptırdığın için olmştr aynı yerde yaptır hep

Canım 5.gün:20
7.gün:40
9.gün:120
14.gün:2447
Farklı merkezde yaptırdığın için olmştr aynı yerde yaptır hep
ilk yaptırdığım yer devlet hastanesiydi bugün haftasonu olduğu için oranın aciline laf anlatmak yerine özelde vermek istedim. Bu geldi başıma korkuyorum çok

14 benim deee geçmiyooor
Sana verdikleri tarih yine normal canım ya ben senden çok önce transfer oldum ama hiç ultrasona giremedim.ilk ultrasona girdiğim gün 8 haftalık oluyorum ama ultrason ne çıkaracak bakalım. Sağlıkla gelsinler inşaAlalh Ama kafana sıkıntı yapma bebek yerinde duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…