2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar beta artışlarınızı yazar mısınız ben bugün ikinci kanı verdim.
8 Şubat 262
10 Şubat 345 farklı merkez de vermek durumunda kaldım. Benim gibi durumda olup sağlıkla ilerleyen var mı?
İstersen iki gün sonra bir daha bak.Ondan sonra yorumlarız.Ve aynı merkezde aynı saaatte vermeye çalış

Bugün neden böyle bir kaygıyla uyandım bilmiyorum. Zihnim durmuyor.Bişeylerle oyalanmam lazım.Dün gece progesteron iğnesini vurdurmayı da unutmuşum.Yeni aydım.Şimdi ona gidiyorum
Bende gecenlerde oyle oldum bir sabah uyandim sanki hersey gitmis gibi hatta burayada yazdim goguslerime dokunamiyordum o gecti simdi arada sizi var kasik agrim bile olmadi o gun.
Arastirdim biraz youtubeda kağan diye bir doktor var onun videolarini izledim oda anlatiyor bu bebginizde sorun oldugunu gostermiyor vucudunuz yukselen hormon degerine adapte olmustur diyor yani korkutma kendini hemen azaliyor cogaliyor belirtiler.
Belirtiler saglikli gebelik isareti deil yani.

Bende gecenlerde oyle oldum bir sabah uyandim sanki hersey gitmis gibi hatta burayada yazdim goguslerime dokunamiyordum o gecti simdi arada sizi var kasik agrim bile olmadi o gun.
Arastirdim biraz youtubeda kağan diye bir doktor var onun videolarini izledim oda anlatiyor bu bebginizde sorun oldugunu gostermiyor vucudunuz yukselen hormon degerine adapte olmustur diyor yani korkutma kendini hemen azaliyor cogaliyor belirtiler.
Sağlıklı gebelik işareti değil derken 🙄🙄

8 Şubat 262
10 Şubat 345 farklı merkez de vermek durumunda kaldım. Benim gibi durumda olup sağlıkla ilerleyen var mı?
Bence hiç stres olma her merkezin beta hcgyi algılama seviyesi aynı değil bı merkezde 800 çıkıp diğerinde 400 çıkan bile gördüm ben ki farklı merkez olmasına rağmen artmış

Sağlıklı gebelik işareti değil derken 🙄🙄
Yani doktor diyor ki dis gebeliktede bu belirtileri yasayabilirsin yada yasamazsin belirtim kesildi diye bebegime birsey oldu diye kendinizi yormayin diyor vucut adapte oldukca belirtiler azalabilir belirtimiz azaldi diye bebegimizde sorun olacak gibi bisey olmuyor yani.

8 Şubat 262
Canım aynı merkezde yapman senin daha sağlıklı. Ben başka merkez verdim 177 çıkan değer 100 çıktı. Şimdi gitti aynı yere verdim 3 günde 900 oldu

İnşallah öyledir.Önceki kayıplarımda benzer şeyler olduğu için endişeliyim.Yoksa pazartesini bekliyordum hiç bir şeyim yoktu.

Canım sen 18 inde transfer olmuşsun . Normalde 5 haftalık oluyor . Ultrasona göre mi öyle çıktı. ? Ben 5 ocakta transfer oldum bugün 7. Haftam oluyor ultrasona göre. Su haftalık durumlarını hiç anlamadim açıkçası.
Yok kız ben çok anlamam ama hopy mom uygulamasında oyle görünüyor

X