Benimde sabah 7 öğlen 3 akşam 10 daBenim genelde 10:30-17:00-22:00 şeklinde
İstersen iki gün sonra bir daha bak.Ondan sonra yorumlarız.Ve aynı merkezde aynı saaatte vermeye çalışKızlar beta artışlarınızı yazar mısınız ben bugün ikinci kanı verdim.
8 Şubat 262
10 Şubat 345 farklı merkez de vermek durumunda kaldım. Benim gibi durumda olup sağlıkla ilerleyen var mı?
Suan sizinki daha iyi ya insan istahsiz bulantili olunca enerjide olmuyor.Ay benim iştahım çok açık hiç bulantı yok oğlumda 5 Ay kusmuştum
Bende gecenlerde oyle oldum bir sabah uyandim sanki hersey gitmis gibi hatta burayada yazdim goguslerime dokunamiyordum o gecti simdi arada sizi var kasik agrim bile olmadi o gun.Bugün neden böyle bir kaygıyla uyandım bilmiyorum. Zihnim durmuyor.Bişeylerle oyalanmam lazım.Dün gece progesteron iğnesini vurdurmayı da unutmuşum.Yeni aydım.Şimdi ona gidiyorum
Sağlıklı gebelik işareti değil derkenBende gecenlerde oyle oldum bir sabah uyandim sanki hersey gitmis gibi hatta burayada yazdim goguslerime dokunamiyordum o gecti simdi arada sizi var kasik agrim bile olmadi o gun.
Arastirdim biraz youtubeda kağan diye bir doktor var onun videolarini izledim oda anlatiyor bu bebginizde sorun oldugunu gostermiyor vucudunuz yukselen hormon degerine adapte olmustur diyor yani korkutma kendini hemen azaliyor cogaliyor belirtiler.
Belirtiler saglikli gebelik isareti deil yani.
Bence hiç stres olma her merkezin beta hcgyi algılama seviyesi aynı değil bı merkezde 800 çıkıp diğerinde 400 çıkan bile gördüm ben ki farklı merkez olmasına rağmen artmışKızlar beta artışlarınızı yazar mısınız ben bugün ikinci kanı verdim.
8 Şubat 262
10 Şubat 345 farklı merkez de vermek durumunda kaldım. Benim gibi durumda olup sağlıkla ilerleyen var mı?
Yani doktor diyor ki dis gebeliktede bu belirtileri yasayabilirsin yada yasamazsin belirtim kesildi diye bebegime birsey oldu diye kendinizi yormayin diyor vucut adapte oldukca belirtiler azalabilir belirtimiz azaldi diye bebegimizde sorun olacak gibi bisey olmuyor yani.Sağlıklı gebelik işareti değil derken
Sen kaçıncı haftadaydınKızlar göğüs hassasiyetim gitti sanki benim endişelendim sabahtan beri
Canım aynı merkezde yapman senin daha sağlıklı. Ben başka merkez verdim 177 çıkan değer 100 çıktı. Şimdi gitti aynı yere verdim 3 günde 900 olduKızlar beta artışlarınızı yazar mısınız ben bugün ikinci kanı verdim.
8 Şubat 262
İnşallah öyledir.Önceki kayıplarımda benzer şeyler olduğu için endişeliyim.Yoksa pazartesini bekliyordum hiç bir şeyim yoktu.Bende gecenlerde oyle oldum bir sabah uyandim sanki hersey gitmis gibi hatta burayada yazdim goguslerime dokunamiyordum o gecti simdi arada sizi var kasik agrim bile olmadi o gun.
Arastirdim biraz youtubeda kağan diye bir doktor var onun videolarini izledim oda anlatiyor bu bebginizde sorun oldugunu gostermiyor vucudunuz yukselen hormon degerine adapte olmustur diyor yani korkutma kendini hemen azaliyor cogaliyor belirtiler.
Belirtiler saglikli gebelik isareti deil yani.
6+4Sen kaçıncı haftadaydın
5+6 dayım ben de
Woww baya güzel artmışKızlar bugün test günümdü 12.günüm doktor gününde yap dedi. 970 çıktı.
Canım sen 18 inde transfer olmuşsun . Normalde 5 haftalık oluyor . Ultrasona göre mi öyle çıktı. ? Ben 5 ocakta transfer oldum bugün 7. Haftam oluyor ultrasona göre. Su haftalık durumlarını hiç anlamadim açıkçası.
Galiba herkes de aynı benimde hafifledi vücûd hormonlara alışıyor demekki .sorun olacağını zannetmiyorum inşaAllahİnşallah ters giden bişey yoktur
5+6 dayım ben de
Yaa alissinda başka bişey olmasınGaliba herkes de aynı benimde hafifledi vücûd hormonlara alışıyor demekki .sorun olacağını zannetmiyorum inşaAllah
Yok kız ben çok anlamam ama hopy mom uygulamasında oyle görünüyorCanım sen 18 inde transfer olmuşsun . Normalde 5 haftalık oluyor . Ultrasona göre mi öyle çıktı. ? Ben 5 ocakta transfer oldum bugün 7. Haftam oluyor ultrasona göre. Su haftalık durumlarını hiç anlamadim açıkçası.
Canım hesaplarında yanlışlık var, sen şuan 6+0 haftalık olman gerekir , ultrasona girdinmi bebeğin çabuk gelişmiş o zaman .