2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Mide bulantım yok ama acayip iştah artışı var midem sürekli kazınıyor. Gaz sancım oluyor ve kabızlık. Kokulara hassasiyet çok fazla. Arada kasık krampları oluyor. 29 Ocak 5. Gün embriyosu kondu. Sizin?

Mide bulantım yok ama acayip iştah artışı var midem sürekli kazınıyor. Gaz sancım oluyor ve kabızlık. Kokulara hassasiyet çok fazla. Arada kasık krampları oluyor. 29 Ocak 5. Gün embriyosu kondu. Sizin?
Benim suan istah durumum pek ic acici deil.
22 ocak 2 tane 5. Gun embriyosu benimkide.

Benden bir hafta öncesiniz peki beta değerleriniz kaç kaç ilerledi?
Yurt disindayim ben kan testi yaptiramadim malesef ama evde kendimce hamilelik testleriyle degerlerimin yukselip yukselmedigini kontrol ettim onumuzdeki hafta ici doktorla konusacagim ultrasyon icin bakalim

Yurt disindayim kan testi yapamadim ama clearbluenin dijital testini yaptim dun sabah ona gore degerim 2753 yada uzeriymis 5+ haftalik diyor galiba deger yukseldiginden evet
Clearblue nun 5+ haftaya kadar gösterdiğini bilmiyordum, 3+ ya kadar gösteriyor diye biliyorum .

Clearblue nun 5+ haftaya kadar gösterdiğini bilmiyordum, 3+ ya kadar gösteriyor diye biliyorum .
3+ olunca 5+ uzeri demek oluyor uc asamali degeri var 1-2,2-3 ve 3+ olarak en sonuncuda 3+ zaten test gunumde 2-3 cikti yani 3-4 haftalik iki gun once yaptim 3+ cikti deger araliklarini atayim bakabilirsin

Eklentiler

• IMG_9625.png
    228,1 KB · Görüntüleme: 39
3+ olunca 5+ uzeri demek oluyor uc asamali degeri var 1-2,2-3 ve 3+ olarak en sonuncuda 3+ zaten test gunumde 2-3 cikti yani 3-4 haftalik iki gun once yaptim 3+ cikti deger araliklarini atayim bakabilirsin
Evet bende bu şekilde biliyordum zannettim 5+ diye direk ekranda yazıyor zannettim

Ay benim iştahım çok açık hiç bulantı yok oğlumda 5 Ay kusmuştum

Benim ağrılarım sancılarım kesildi ya. Midem falan da baya iyi.Hatta iştahımın da maşallahı var.Bu bile beni geriyır.Pazartesi ultrasona giriyorum inşallah içindedir

Benim ağrılarım sancılarım kesildi ya. Midem falan da baya iyi.Hatta iştahımın da maşallahı var.Bu bile beni geriyır.Pazartesi ultrasona giriyorum inşallah içindedir
Bende öyleyim ağrım falan yok çok nadiren ağrı giriyor kasıklarıma geçiyor mide bulantısı da yok yemek yemek istiyorum ama dışardan gelsin istiyorum evde yapasım yok

Bende öyleyim ağrım falan yok çok nadiren ağrı giriyor kasıklarıma geçiyor mide bulantısı da yok yemek yemek istiyorum ama dışardan gelsin istiyorum evde yapasım yok
Göğüslerime dokunamıuordum şimdi acısı geçmiş gibi. Şu iki gün geçmeyecek bana anlaşıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…