- 25 Mart 2023
- 494
- 296
- 31
Senin pazartesi günü mü randevun benim salı günü acaba pazartesi başka doktora mı gitsem diye düşünüyorumGöğüslerime dokunamıuordum şimdi acısı geçmiş gibi. Şu iki gün geçmeyecek bana anlaşıldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin pazartesi günü mü randevun benim salı günü acaba pazartesi başka doktora mı gitsem diye düşünüyorumGöğüslerime dokunamıuordum şimdi acısı geçmiş gibi. Şu iki gün geçmeyecek bana anlaşıldı
Ya doktorumun kulağına gider diye endişeleniyorum yoksa bir dakika durmam şuan.Şimdi o alttan muayene yapmazken başkası yapar da bana bişey olursa kahrımdan giderim. O yüzden bekleyeceğimSenin pazartesi günü mü randevun benim salı günü acaba pazartesi başka doktora mı gitsem diye düşünüyorum
Genelde çoğu doktor alttan muayene etmiyor kiiYa doktorumun kulağına gider diye endişeleniyorum yoksa bir dakika durmam şuan.Şimdi o alttan muayene yapmazken başkası yapar da bana bişey olursa kahrımdan giderim. O yüzden bekleyeceğim
Bugün neden böyle bir kaygıyla uyandım bilmiyorum. Zihnim durmuyor.Bişeylerle oyalanmam lazım.Dün gece progesteron iğnesini vurdurmayı da unutmuşum.Yeni aydım.Şimdi ona gidiyorumGenelde çoğu doktor alttan muayene etmiyor kii
Bende gece geç uyudum sabah 7 de olan fitili saat 8 buçukta koymak zorunda kaldımBugün neden böyle bir kaygıyla uyandım bilmiyorum. Zihnim durmuyor.Bişeylerle oyalanmam lazım.Dün gece progesteron iğnesini vurdurmayı da unutmuşum.Yeni aydım.Şimdi ona gidiyorum
Hormonlar unutkanlık da yapıyor hiç bir şeycik olmazBugün neden böyle bir kaygıyla uyandım bilmiyorum. Zihnim durmuyor.Bişeylerle oyalanmam lazım.Dün gece progesteron iğnesini vurdurmayı da unutmuşum.Yeni aydım.Şimdi ona gidiyorum
Ya ben fitili öyle dakik kullanmıyorum.Bende gece geç uyudum sabah 7 de olan fitili saat 8 buçukta koymak zorunda kaldım
Vallah saati ayarlamisim o şekilde devam ediyorumYa ben fitili öyle dakik kullanmıyorum.
Bende öyle sabah kalkınca akşam yatınca demişti öyle gidiyorYa ben fitili öyle dakik kullanmıyorum.
Günde 3 kere kullanıyorum ben sabah öğle aksamBende öyle sabah kalkınca akşam yatınca demişti öyle gidiyor
Evet değişiklik gösterebiliyorGünde 3 kere kullanıyorum ben sabah öğle aksam
İnşallah ters giden bişey yokturBenimde hafifledi canım
Yaa iyi o zamanAma o sürekli devam edecek bir ağrı değil zaten. Zamanla hafifleyip geçecek bişey. İlkindede böyleydim ben
Benim genelde 10:30-17:00-22:00 şeklindeBende öyle sabah kalkınca akşam yatınca demişti öyle gidiyor