2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Şu anda test yaptım erken gebelik testi 8. Günüm (3. Gün embriyosu) yok tek çizgi artık hiç zannetmiyorum bugün Şiilikte olsa çıkardı daha da test yapmam kanımı vereceğim gün gider baktırırım boş

Merhabalar canım Türk kahvesi içebilir miyiz artık bir bilgin var mı ? Bende 5+2 oldum. Şu mübarek aylarda sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah. Arkadaşlarımıza en kısa zamanda kolay bir şekilde nasip olsun inşallah

Demek ki bu kasık ağrıları batmalar boş iş yani pozitif olan da kasık ağrım var diyor negatif olanda benim 5.günden beri kasık ağrısı batma her türlü şey oldu bugün idrarda negatif demek ki bu ağrılar ilaçlardan oluyor diye düşünüyorum artık

Günde bir fincan türk kahvesinden bir şey olmuyor diye biliyorum doktorunuz ayrıca bir şey söylemediyse.

Banada öyle geldi üşümeye sicaklamalar falan psikolojik belki de

Bir de negatifse kanda da ilaçlarda bir sürü hep boşa kullanmış oluyoruz yani resmen demoralize oldum içime çöktüm... Süreçte öyle şak diye geçmiyor bugüne gelene kadar ne uğraşıyor insan sonra hüsran

Benimde öyle oldu. Hatta simdide öyle. Korkuyorum ama benimle bebisim biliyorum. İnanmaya devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…