Benim hep ağrıdı bacaklarım belim kasığım. Kasığımdan iç bacağıma vuran sancım vardı sonra alt baldırlarım ağrıdı şimdi hafifledi ağrılarım ama canım :)Kizlar bugun transfer dahil 10. Gunum normalde yarin test gunumdu ama sabah cok yogun bel ve kasik agrisiyla uyandim adet sancisi yasiyorum bacaklarim agirir benim adetten once simdide oyle agriyor. Yarinda normalde adet olmam gereken tarih. Pozitif gorup böyle yasayan varmi acaba duramıyorum artik bugun gidip kan vercem neyse çıksın artik oylemi boyle mi diye dusunmekten yoruldum
Canım bence verirsen çılar zaten. Bir dönem o tarz ağrılar oluyor strese girme. Benimde gögüs hassasiyetim kayboldu
Daha onceki transferimde pozitifi gorene kadar hic belirti yasamamistim ne bir agrim ne lekelenme hicbirsey. Keseyi gordukten sonra kanamam olmustu onu da ignelerle atlatmistim. Simdi bunda durmadan agri cekiyorum ozellikle bel agrisi o yuzden cok stres yaptim umutsuzluga kapildim. Aile hekimi de randevusuz bakmiyor randevuyu ogleden sonrasina budum ama ogleden sonra verirsem yarin cikar sonucum. O yuzden birazdan gitcem insallah alir da veririm kaniBenim hep ağrıdı bacaklarım belim kasığım. Kasığımdan iç bacağıma vuran sancım vardı sonra alt baldırlarım ağrıdı şimdi hafifledi ağrılarım ama canım :)
benim hala bile belim ağrıyor adet olucakmış gibi ama benim yumurtlama zamanı da ağrırdı belim canım o yüzden ben en başından hissettim gibi ama işte dertler bitmiyor şimdi kesesi kalp atışı var hep bir düşünüyoruz devam edicek mi kalbi atıcak mı kese var mı acaba diyeDaha onceki transferimde pozitifi gorene kadar hic belirti yasamamistim ne bir agrim ne lekelenme hicbirsey. Keseyi gordukten sonra kanamam olmustu onu da ignelerle atlatmistim. Simdi bunda durmadan agri cekiyorum ozellikle bel agrisi o yuzden cok stres yaptim umutsuzluga kapildim. Aile hekimi de randevusuz bakmiyor randevuyu ogleden sonrasina budum ama ogleden sonra verirsem yarin cikar sonucum. O yuzden birazdan gitcem insallah alir da veririm kani
Evet İrenbe. Sanırım öyle olur benim de iki embriyom donduruldu ücret falan konusulmadi, ben sordum bu tedavim sonuçlanınca konuşalım dedi doktorumİrenbe mi istedi . Bide benim yumurtam toplandı donduruldu şubat sonu gibi transfer ama ücret istemediler transfer günümü isteyecekler acaba bende irenbe de transfer olacağım
Aile hekimleri kanı genellikle saba 9 ile 10 arası alıyorlar canım onu tam öğren istersenDaha onceki transferimde pozitifi gorene kadar hic belirti yasamamistim ne bir agrim ne lekelenme hicbirsey. Keseyi gordukten sonra kanamam olmustu onu da ignelerle atlatmistim. Simdi bunda durmadan agri cekiyorum ozellikle bel agrisi o yuzden cok stres yaptim umutsuzluga kapildim. Aile hekimi de randevusuz bakmiyor randevuyu ogleden sonrasina budum ama ogleden sonra verirsem yarin cikar sonucum. O yuzden birazdan gitcem insallah alir da veririm kani
Kesinlikle katılıyorumHiç hatırlamıyorumki canım o zamanlar beta hcg nedir kan niye bakılıyor pek bilmezdim..pozitif negatif derdi doktor o kadar. Belkide daha iyiydi çünkü çok şey bilirsen kafan daha çok karışıyor
Anladım transfer günü sürpriz yapıp hastaneden çıkmadan dondurma ücreti istemezler umarımEvet İrenbe. Sanırım öyle olur benim de iki embriyom donduruldu ücret falan konusulmadi, ben sordum bu tedavim sonuçlanınca konuşalım dedi doktorum
Güzel sonuçlarla gelDaha onceki transferimde pozitifi gorene kadar hic belirti yasamamistim ne bir agrim ne lekelenme hicbirsey. Keseyi gordukten sonra kanamam olmustu onu da ignelerle atlatmistim. Simdi bunda durmadan agri cekiyorum ozellikle bel agrisi o yuzden cok stres yaptim umutsuzluga kapildim. Aile hekimi de randevusuz bakmiyor randevuyu ogleden sonrasina budum ama ogleden sonra verirsem yarin cikar sonucum. O yuzden birazdan gitcem insallah alir da veririm kani
Bence tam da dediğiniz gibi olacakAnladım transfer günü sürpriz yapıp hastaneden çıkmadan dondurma ücreti istemezler umarım
Ben de ilk transferimde adet sancısı dışında hiçbir şey hatırlamıyorum pozitif olmuştu. Bunda bel kasık sökülecek gibi sancilaniyor özellikle geceleri ama dün kan verdim gebelikle alakası yokmuş.Daha onceki transferimde pozitifi gorene kadar hic belirti yasamamistim ne bir agrim ne lekelenme hicbirsey. Keseyi gordukten sonra kanamam olmustu onu da ignelerle atlatmistim. Simdi bunda durmadan agri cekiyorum ozellikle bel agrisi o yuzden cok stres yaptim umutsuzluga kapildim. Aile hekimi de randevusuz bakmiyor randevuyu ogleden sonrasina budum ama ogleden sonra verirsem yarin cikar sonucum. O yuzden birazdan gitcem insallah alir da veririm kani
İnşallah pozitif çıkıcak canımGünaydın kızlar, bugün güzel bir gün olsun
İlk kan testini yaptırdım 9. Gündeyim. Sonuçları bekliyorum
Hadi bakalım beklrmedeyizGünaydın kızlar, bugün güzel bir gün olsun
İlk kan testini yaptırdım 9. Gündeyim. Sonuçları bekliyorum
Bende dayanamadim kaset test yaptım ama olmadi içim bi tuhaf olduKızlar dün sabaha karşı 4 de dayanamadım erken gebelik testi yaptım negatif. Dün akşam 7. günüm dolmuştu 8. güne girmiştim. Yarın da kan tahlili var çok pişmanım keşke yapmasaydım direk kanda öğrenseydim böyle olup kanda pozitif görenler varmı
Ben de 4+5 oldum benim de aynı işçiler belim ve sırtımda var. Kopuyor gibii şuan..
Ben çok pişmanım çok üzgünüm 1 gün daha duramadım herkese yapmayın derken dayanamadım. Yarın kan testinden ümidimi de kestimBende dayanamadim kaset test yaptım ama olmadi içim bi tuhaf oldu