2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Biz aynıyız haftaben dün nöbetteyim bir tansiyonum düştü onun dışında iştahım felaket açık

Canım ben daha önce sana yazmamismiydim. Yahu 3. Gün embriyosu için çok erken tahlil yapiyursunuz. Bekleyin.

Ben içiyorum canım doktorum bir bardak içeblrsn demşti

Doktorum günde iki bardak çay ya da bir adet türk kahveai içebilirsin dedi.Kebap falan yeme dışarda dedi.Evinde canının istediğini abartmadan ye dedi.Özellikle portakala takık.Çok canın istediyse bir iki dilim ye.Oturup da bir iki tane portakalı yeme.şeker deposu onlr.Fazla şeker tüketme dedi. O kadar çok şeker lafı geçti ki eve gelince höşmerim çekt canım yaptım yedim

Şu ağrılara pek takılmayın.Benim gebelilkerin yrısı ağrısız geçti.Yarısında da koprttılar sanki.

Çok haklısın canım dayanamadım ama böyle 8. Günde pozitif olmaz mıydı çoğu kişi 8de görüyor diye düşünüyordum
Canim benimkilerde 3. gun embriyosu. Onceki transferimde 11. Gun kan verdim sonuc cikana kadar dayanamadim test yaptim. O kadar silik bir ikinci çizgi vardi ki neredeyse gorunmuyordu. Kan degerimde 42 cikmisti. Cok yeni tutunmusti bebegim. O yuzden bu sefer hic test yapmadim 10. Gunumdeyim direk kan verdim bugun

Erken daha test gününü bekle 10.gun kanda negatifi gördüm hala umudum var o iki güne tutunuyorum

Kizlar kaset test 2 dakika baktım çıkmadı diye kenara koymuştum şimdi baktım ikinci çizgi çıkmış acaba bekledikçe mi olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…