- 17 Eylül 2023
- 283
- 270
Sağol güzel dileğin için keşke bir mucize olsaUmarım erken yapmışsınızdır ve kanda çıkacaktır kızlar
Biz aynıyız haftaHerkese günaydın 5+3 oldum.Dün geceden beri kasıklarımda bir inşaat çalışması var.Beton kırıcılar,matkaplar aynı anda çalışıyor sanki. Ayakta durmamam için beni gövdemden ikiye ayırıyolar sanırım. Sizde durumlar nasıl? Aklım o kadar sende ki @Burcnnnn
Canım hiç üzülme idrarda negatif kanda pozitif gören arkadaşlar oldu hep güzel düşünSağol güzel dileğin için keşke bir mucize olsa
Canım ben daha önce sana yazmamismiydim. Yahu 3. Gün embriyosu için çok erken tahlil yapiyursunuz. Bekleyin.Demek ki bu kasık ağrıları batmalar boş iş yani pozitif olan da kasık ağrım var diyor negatif olanda benim 5.günden beri kasık ağrısı batma her türlü şey oldu bugün idrarda negatif demek ki bu ağrılar ilaçlardan oluyor diye düşünüyorum artık
Ben içiyorum canım doktorum bir bardak içeblrsn demştiMerhabalar canım Türk kahvesi içebilir miyiz artık bir bilgin var mı ? Bende 5+2 oldum. Şu mübarek aylarda sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah. Arkadaşlarımıza en kısa zamanda kolay bir şekilde nasip olsun inşallah
Bende kan versim dün bugün sağlık ocağına gittim kan görünmüyor sistemde tekrar yarın gelip vermeniz gerekiyor dediler. Bende cumartesiye kadar bekleyeceğim günüm zaaten o zamandıKanı bugün verdim öğleden sonra çıkar muhtemelen
İnşallahCanım hiç üzülme idrarda negatif kanda pozitif gören arkadaşlar oldu hep güzel düşün
Yavaştan bende içeyimBen içiyorum canım doktorum bir bardak içeblrsn demşti
Her şeyde bir hayır vardırBende kan versim dün bugün sağlık ocağına gittim kan görünmüyor sistemde tekrar yarın gelip vermeniz gerekiyor dediler. Bende cumartesiye kadar bekleyeceğim günüm zaaten o zamandı
Doktorum günde iki bardak çay ya da bir adet türk kahveai içebilirsin dedi.Kebap falan yeme dışarda dedi.Evinde canının istediğini abartmadan ye dedi.Özellikle portakala takık.Çok canın istediyse bir iki dilim ye.Oturup da bir iki tane portakalı yeme.şeker deposu onlr.Fazla şeker tüketme dedi. O kadar çok şeker lafı geçti ki eve gelince höşmerim çekt canımMerhabalar canım Türk kahvesi içebilir miyiz artık bir bilgin var mı ? Bende 5+2 oldum. Şu mübarek aylarda sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah. Arkadaşlarımıza en kısa zamanda kolay bir şekilde nasip olsun inşallah
Ben de her gün 1 bardak içiyorum . Kahvesiz olmuyor. Normalde sabahtan akşama kadar kahve içen biriyim bire düşürdüm :)Yavaştan bende içeyimaşırı özledim
Çok haklısın canım dayanamadım ama böyle 8. Günde pozitif olmaz mıydı çoğu kişi 8de görüyor diye düşünüyordumCanım ben daha önce sana yazmamismiydim. Yahu 3. Gün embriyosu için çok erken tahlil yapiyursunuz. Bekleyin.
Şu ağrılara pek takılmayın.Benim gebelilkerin yrısı ağrısız geçti.Yarısında da koprttılar sanki.Demek ki bu kasık ağrıları batmalar boş iş yani pozitif olan da kasık ağrım var diyor negatif olanda benim 5.günden beri kasık ağrısı batma her türlü şey oldu bugün idrarda negatif demek ki bu ağrılar ilaçlardan oluyor diye düşünüyorum artık
Ah ya üzüldüm ama senin için hayırlısı olduğuna eminim. En güzeli seninle olacak inanıyorum.Zamanını bekliyorKızlar selam, benim olmadı negatif geldi. Hepinize bu yolda başarılar dilerim. 2. Denememdi gene olmadı, kısmet
Hemen modun düşmesin.Orası hiç belli olmaz.Hele kaset testse yaptığın hiç üzülme bekle.Çok haklısın canım dayanamadım ama böyle 8. Günde pozitif olmaz mıydı çoğu kişi 8de görüyor diye düşünüyordum
3. Gun embriyosu ise erken henuz.. umarim pozitif gorursunuzÇok haklısın canım dayanamadım ama böyle 8. Günde pozitif olmaz mıydı çoğu kişi 8de görüyor diye düşünüyordum
Canim benimkilerde 3. gun embriyosu. Onceki transferimde 11. Gun kan verdim sonuc cikana kadar dayanamadim test yaptim. O kadar silik bir ikinci çizgi vardi ki neredeyse gorunmuyordu. Kan degerimde 42 cikmisti. Cok yeni tutunmusti bebegim. O yuzden bu sefer hic test yapmadim 10. Gunumdeyim direk kan verdim bugunÇok haklısın canım dayanamadım ama böyle 8. Günde pozitif olmaz mıydı çoğu kişi 8de görüyor diye düşünüyordum
Erken daha test gününü bekle 10.gun kanda negatifi gördüm hala umudum var o iki güne tutunuyorumŞu anda test yaptım erken gebelik testi 8. Günüm (3. Gün embriyosu) yok tek çizgi artık hiç zannetmiyorum bugün Şiilikte olsa çıkardı daha da test yapmam kanımı vereceğim gün gider baktırırım boş
Ya cok üzgünümKızlar selam, benim olmadı negatif geldi. Hepinize bu yolda başarılar dilerim. 2. Denememdi gene olmadı, kısmet