2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Çok haklısın canım dayanamadım ama böyle 8. Günde pozitif olmaz mıydı çoğu kişi 8de görüyor diye düşünüyordum
Benim 5. gün embriyosu 8. Gün negatif çıktı erken gebelik yarın kan testim yıkıldım işin kötü yanı kasık karın ağrılarım da devam ediyor eşimede söyleyemiyorum ağlıyorum senin 3. Olduğu için olumlu olur bakarsın

Çok haklısın canım dayanamadım ama böyle 8. Günde pozitif olmaz mıydı çoğu kişi 8de görüyor diye düşünüyordum
Şimdi 5. Günler çıkıyor ama 3. Günler çok düşük ihtimal. 5. Gün embriyolar aşamaları daha ileride olduğu için rahime bırakıldıktan en fazla 36 saat içinde tutunuyor.ama 3. Günler öyle değil. 3. Günler 72 saate kadar uzayabilir. Embriyo tutunduktan sonra kanda beta yükselmeye başlıyor. Dolayısıyla 5. Günlere doktorlarda 8 ila 10 gün arasında tahlil günü veriyor. Bizim gibi 3. Günlere ise 12 ila 14 gün verilir. Hatta 2. Gün embriyolarında bu süre 14 ve üzeri bile olabiliyor. Erken test yapmak sadece sizi umutsuzluğa ve hatta psikolojik çöküntüye sebep oluyor. Üzmeyin kendinizi bu kadar zaten süreç çok yıpratıcı. Sabırlı olun. He olmadı mı olmasın. Allah sağlık versin güç versin yine yaparız. Sonuçta hepimizin amacı çocuk sahibi olmak sadece hedefinize odaklanın gözünüzü kulağınızı kapatın. Doktorunuza güvenin. Yahu adamlar yıllarca okumuşlar binlerce vaka görmüşler biliyorlar ne zaman sonuç netleşir. Bizler ise onlardan daha iyi biliyoruz he bide nefsimize de yenik düşüyoruz test yapıyoruz. Nolur sakin olun Hanımlar. Unutmayın tüm tedirginliğiniz negatifliğiniz hepsi bedeninizi etkiliyor. Oylayın kendinizi başka işlerle meşgul olmaya çalışın. Ve süreci oluruna bırakın.

Ben dün gece wc kalktım idrarla beraber pıhtılar düştü epey düştü diye düşündüm sabah acile gittim kanamam ve kasık ağrım devam ediyor kese olması gereken yerde kalbi de atıyordu çok şükür ama kanamam oldugu için düşük riski var dedi istirahat et dedi sancım artarsa gel dedi kasık ağrım çok fazla duramıyorum öyle işte

Çok şükür tutunmuş sıkı sıkı. Dinlenin ne gerekiyorsa yapıyoruz zaten

Kızlar progestan göbekten olan vurduktan sonra kanıyor önceden kanamazdı böyle olması normal mi ilacı yekün dışarı çıkmasından korktum hemen peçeteyle bastırınca duruyor ama ilaç geri mi çıkıyoe dedim

Öf yaa inşallah duracak orda.Acaba diyorum ikizdi de birini mi kaybediyorsun.Hiç öyle bir ihtimal varmıydı

Merhaba benim doktorum gunde iki fincani gecmeyecek sekilde icebilirsin dedi bende bagimlisiyim hergun bir tane icmeden kendime gelemiyorum ve iciyorum

Kızlar selam, benim olmadı negatif geldi. Hepinize bu yolda başarılar dilerim. 2. Denememdi gene olmadı, kısmet
Umarım bir sonrakinde bebeğin sımsıkı tutunur sana üzülme desem boş çok üzülüyoruz, bir an önce toparlayıp sonraki sürece başlaman dileğiyle arkadaşım keşke bu sonu yaşamasak tutunsa bebeklerimiz.

Ben de geldim kızlar.
40 yaşındayım. Bir cılgınlık yapıp 37 yaşındayken ve bekarken yumurta dondurttum. 3 seferde 9 tane yumurta topladılar. 1.5 sene önce evlendim. 1 tane kendiliğinden olan düşüğüm var. gecen ay yumurtalarımı çözdürdük. Ne yazık ki sadece 2 tanesi 3. güne ulaşabildi. Doktorum bana hiçbir tedavi uygulamadan transfer yaptı. Tabi ki sonuç hüsran... Tüm umudum onlardı. AMH 0.16. Başka bir doktorla tedaviye başladım. Şimdi anlıyorum ki benim bekarken yaptırdığım yumurta toplama işleminde de gerekli ilaçlar kullanılmamış. Cünkü sadece merional ve ganolf kullanmıştım. folik asitte bile gerek yok demişti.
Geri bakmak faydasız biliyorum ama içim içimi de yiyor. Umarım bu sefer doğru doktordayımdır.
Şimdi yine Gonal F 150ul, Genotropin, biosteron, Femara, tarlusal, coraspirin kullanıyorum. Bugün 2. günüm. 3 tane folikül vardı dün. Cumartesi günü tekrar kontrole gideceğim. Bakalım büyüyecekler mi?
Bize genetik taramalı transfer yapılacak. Ama bunun için 5 tane yumurta elde etmem gerekiyor dedi doktorum. Bunun nedenini anlayamadım. Neden bir tane de yumurtam olsa genetik taramaya gönderemiyoruz bunu cumartesi soracağım. % tane toplayana kadar kalp krizinden giderim ben =))
Ne zor bazılarımız için anne olabilmek. Umarım isteyen, çaba harcayan, göz yaşı döken her kadının kucağı dolar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…