Parol içilebiliyor ancak danışmadan alma tabi.Olmadı başka bir doktora sor.İllaki doğum hastanelerinde biri vardırBu akşam üzüntülü haberler oldu sizler üzülmeyin bu akşam doğum için doktor ve hastane bakınıyordum ama kısmet kanamam oldu o değil çok ağrım var ağrı kesici içsem mi doktoruma da ulaşamıyorum
İrenbe mi istedi . Bide benim yumurtam toplandı donduruldu şubat sonu gibi transfer ama ücret istemediler transfer günümü isteyecekler acaba bende irenbe de transfer olacağımBize en son 3500 dediler yıllık dondurma ücreti
Evet git ben gittim.Kese var.5+1 de 0,44 cm diTransferi 17 sinde oldum acaba gitsemmi yarın bi en azından kese görmeye 13 ü çok geç gibi
Aaa çocukların olduğunu bilmiyordum7 yıl önce 2. Günlük çift embriyo transferi oldum , kan testimi 12 gün sonraya yazdılar .10.gün idrar testi yaptım negatif 11. Gün yaptım negatif, 12 gün idrar testi yaptım pozitifti adetimde geçilmişti kandada beta çıkmıştı.yani Allahtan umut kesilmez şimdi ikiz oğlanlarım 6 yaşında elhamdülillah
Cok yakin bir arkadasim benzer bir süreç yaşadı. 3 ay surekli progesteron igne kullandi fitil harici ve 3 ay adet kanaması gibi kanaması oldu. Simdi oğlu 9 yasinda. Biliyorum cok zor ama lütfen içini ferah tutmaya çalış ve olumlu düşün. Bak hala seninle, sana tutunmuş ve seninle kalmaya devam edecekKızlar eve geldim ultrason la baktılar kese ve bebek duruyor çok kanamam var proluton iğne vurdular heran düşebilir dediler kalp atışına vardı 5+5dediler artık Allaha emanet istirahat et
Kalkmadan sürekli yat canımKızlar eve geldim ultrason la baktılar kese ve bebek duruyor çok kanamam var proluton iğne vurdular heran düşebilir dediler kalp atışına vardı 5+5dediler artık Allaha emanet istirahat et dediler
Yorgunlugunu anlayabiliyorum ve sana kocaman sarılıyorum. Inaniyorum bir gün bu sayfalara hikayeni yazarken bu zorlu süreçlerin ardından hic beklemediğim anda bebegimi kucağıma aldım yazıp, diger yorgun anne adaylarına umut olacaksın. Zamani geldiğinde olacak, buna cani gönülden inanıyorum ve senin için dua ediyorum.Arkadaşlar benim bir süredir kahverengi kanamalarım devam ediyordu. Kontrole gittim birkaç kez kesede bir sorun yoktu ama bu sabah parça geldi. Hala bir kırmızı ya da yoğun kanama ya da ağrım yok ama kese bozulmuş ilaçları bıraktık vücudun kendiliğinden atmasını bekleyeceğiz birkaç gün. İnşallah pozitif almış olan diğer arkadaşlarım sizin gebelikleriniz yolunda gider. Ben 3 doğal düşükten sonra bir de bunu deneyeyim diye denemiştim, tekrar gebelik düşünmüyorum, çok yorgunum hem fiziksel hem mental olarak nasip değilmiş diyip bu fikre kendimi alıştırmaya bakacağım. Sizinle bu heyecanı paylaştığım için mutluyum. Sizlere iyi şanslar diliyorum.
Hiç hatırlamıyorumki canım o zamanlar beta hcg nedir kan niye bakılıyor pek bilmezdim..pozitif negatif derdi doktor o kadar. Belkide daha iyiydi çünkü çok şey bilirsen kafan daha çok karışıyorMerhaba betaniz kaçtı peki
Canım bişey almamaya bak ya yat uyu uyuyabiliyorsan tuvalet harici kalkma, fitil ve progesteron iğnelerini kesinlikle ihmal etme.kesinlikle tutarsa o fitil ve progesteron tutacak bebeği .tabi en başta Mevlam .Bu akşam üzüntülü haberler oldu sizler üzülmeyin bu akşam doğum için doktor ve hastane bakınıyordum ama kısmet kanamam oldu o değil çok ağrım var ağrı kesici içsem mi doktoruma da ulaşamıyorum
Evet canım 6 yaşında ikiz oğlanlarım var elhamdulillah,Mevlam herkese nasip etsin inşaAllahAaa çocukların olduğunu bilmiyordum
Allah bağışlasın.Demek üçüncü geliyorEvet canım 6 yaşında ikiz oğlanlarım var elhamdulillah,Mevlam herkese nasip etsin inşaAllahbu güzel günün hürmetine
İnşaAllah canım Allah nasip ederse sağlıklı ve hayırlısı. 3 5 deneme sonrası bakalım bu sefer mevlam nasip edecekmi.Allah bağışlasın.Demek üçüncü geliyorinşallah sağlıkla gelsin
Benimde 3 tane canımYaa benim iki tane dondurulmuş embriyo var
Bazen aklıma geliyor ama iyi düşünmek istiyorum canım kötüyü hiç getirme aklınaYa hiç keseyi görmeliydim diyomusunuuuz benim randevum 13 ündee ama yani kese konusunda olumsuz bişey olsa kan da veya başka şekilde kanama vshissederdim değilmi
Canım çok geçmiş olsun hiç kötü düşünme bende oğlumda öyle olmuştum inşallah bebişin seninle olcakKızlar eve geldim ultrason la baktılar kese ve bebek duruyor çok kanamam var proluton iğne vurdular heran düşebilir dediler kalp atışına vardı 5+5dediler artık Allaha emanet istirahat et dediler
Aynıyız canım ben 8 inde gtcemTransferi 17 sinde oldum acaba gitsemmi yarın bi en azından kese görmeye 13 ü çok geç gibi
Canım inş inş Allahım korur bebeğini ve sıkıca tutunur sana inşKızlar eve geldim ultrason la baktılar kese ve bebek duruyor çok kanamam var proluton iğne vurdular heran düşebilir dediler kalp atışına vardı 5+5dediler artık Allaha emanet istirahat et dediler
Canim oglumda ayni seyi yasadim acile gittigim doktor bebekle ilgili bisey goemiyorum demişti hatta banada proluton igne vurdular o gun daha sonrasinda hergun progestan igne ve uc gunde bir proluton igne oldum cok sukur birsey olmadi. Dedigi gibi istirahat et cok mecbur kalmadikca kalkma yat dinlen Allahin izniyle bebegin seninleKızlar eve geldim ultrason la baktılar kese ve bebek duruyor çok kanamam var proluton iğne vurdular heran düşebilir dediler kalp atışına vardı 5+5dediler artık Allaha emanet istirahat et dediler
Canım bence verirsen çılar zaten. Bir dönem o tarz ağrılar oluyor strese girme. Benimde gögüs hassasiyetim kaybolduKizlar bugun transfer dahil 10. Gunum normalde yarin test gunumdu ama sabah cok yogun bel ve kasik agrisiyla uyandim adet sancisi yasiyorum bacaklarim agirir benim adetten once simdide oyle agriyor. Yarinda normalde adet olmam gereken tarih. Pozitif gorup böyle yasayan varmi acaba duramıyorum artik bugun gidip kan vercem neyse çıksın artik oylemi boyle mi diye dusunmekten yoruldum