2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar eve geldim ultrason la baktılar kese ve bebek duruyor çok kanamam var proluton iğne vurdular heran düşebilir dediler kalp atışına vardı 5+5dediler artık Allaha emanet istirahat et dediler
Çok gecmis olsun bu mübarek gecede duam seninle Allahim inşallah bebeğini sana bagislar sagsalim dünyaya gelir

Ne diyim bilmiyorum yetersiz kalıyor. Üzüntünü Yorgunluğunu her şeyini ziyadesiyle anlayabiliyorum. İnşallah hiç ummadığın vakit mucizen seni bulur

Kızlar eve geldim ultrason la baktılar kese ve bebek duruyor çok kanamam var proluton iğne vurdular heran düşebilir dediler kalp atışına vardı 5+5dediler artık Allaha emanet istirahat et dediler
5+5 te kalp atışı varmıydı canım. Dualarımız seninle inşallah güzel haberler alırız. Düşmesin sana sıkıca sarılsın tuvalet dışında ayağa kalkma uzan dinlen dik ayaklarını havaya

İyice dinlen canım, iyi düşünmeye çalış. Şu mübarek günde her şey iyi olsun

5+5 te kalp atışı varmıydı canım. Dualarımız seninle inşallah güzel haberler alırız. Düşmesin sana sıkıca sarılsın tuvalet dışında ayağa kalkma uzan dinlen dik ayaklarını havaya
Ben duymadım kalp atışı devlete acile gittik ultrason iyi değil dedi ama kalp atışı var dedi çok ağrım var çok da kanamam yapacak bişe yok düşecekse düşecek dedi yani betayı gördün sevin işi pek olmuyor

Burayı okudukça gerçekten her şeyi sürece bırakmayı öğrendim. Amaç pozitifi görmek değil gerçekten yol uzun, zor. İnşallah güzel haberlerinizi alırız

Transferi 17 sinde oldum acaba gitsemmi yarın bi en azından kese görmeye 13 ü çok geç gibi

Çok üzüldüm canım biraz dinlen bu süreç hepimiz için çok stresli. Kendini hazır hissettiğin zaman yine düşün umut her zaman vardır

Biliyorum canım ilkinde ben çok pimpirikliydim yasadım o duyguları hep.

Çok üzgünüm.İnşallah Allah en güzelini,en hayırlısını verecektir

Çok çok üzgünüm

Lütfen bı dönemde tuvalet harici kalkma ve bol su iç

Merhaba betaniz kaçtı peki

Bu akşam üzüntülü haberler oldu sizler üzülmeyin bu akşam doğum için doktor ve hastane bakınıyordum ama kısmet kanamam oldu o değil çok ağrım var ağrı kesici içsem mi doktoruma da ulaşamıyorum

Umarım kendini topladiginda hiç ummadığın bir anda bahçende çiçekler açar, yüzün güler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…