2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Yaaa iyi misin canim doktor bişey dedimi kizlar dua edelim bu mübarek günde rabbim evlatlarımıza sağlık versin bizimle olsun Allahım
Amin Amin Cidden düşünüyorumda tam sevinemiyoruz bile ,beta artacak mı,keseyi görecekmiyiz ,ve bir sürü şey .Allah hepimize sabır versin

Nasıl sıkıntılar olma ihtimali var pekiii
Ben şu ana kadar normal denemeyle 3 gebelik yaşadım. Biri boş gebelik çıktı. Diğer ikisinin önce kalbini duydum 10 gün sonraki 2. Kontrollerde durmuştu. Ne bir kanamam ne bir sancım oldu. Öyle olunca şen şakrak gittiğin kontrolden üzüntüyle çıkmak çok kötü.

Geçmiş olsun öncelikle
Peki kalbi durmasına doktorlar ne diyor sebep olarak

Geçmiş olsun öncelikle
Peki kalbi durmasına doktorlar ne diyor sebep olarak
Çok teşekkür ederim. Her şeye hep baktığımız halde hiç bulamadık. Kürtajda alınan embriyo genetik teste de gönderildi sonrasında, her hangi bir kromozom bozukluğu da olmadı. Şans, kader, kısmet gibi bir durum oldu

Saglik ocağında verdiysen sonraki gün dusuyo genelde bende öyle düşünüyorum ama acaba doktor test gününe kadar devam et der mi bilmiyorum
Benim de test günlerim perşembe ctesi. Sağlık ocağında verirsem, cumartesi orada tekrarlayamayacağım ama ikisi aynı yerden olsun istiyorlar. Özellerde de efsane fiyatlar:)

Arkadaşlar benim bir süredir kahverengi kanamalarım devam ediyordu. Kontrole gittim birkaç kez kesede bir sorun yoktu ama bu sabah parça geldi. Hala bir kırmızı ya da yoğun kanama ya da ağrım yok ama kese bozulmuş ilaçları bıraktık vücudun kendiliğinden atmasını bekleyeceğiz birkaç gün. İnşallah pozitif almış olan diğer arkadaşlarım sizin gebelikleriniz yolunda gider. Ben 3 doğal düşükten sonra bir de bunu deneyeyim diye denemiştim, tekrar gebelik düşünmüyorum, çok yorgunum hem fiziksel hem mental olarak nasip değilmiş diyip bu fikre kendimi alıştırmaya bakacağım. Sizinle bu heyecanı paylaştığım için mutluyum. Sizlere iyi şanslar diliyorum.

Saglik ocağında verdiysen sonraki gün dusuyo genelde bende öyle düşünüyorum ama acaba doktor test gününe kadar devam et der mi bilmiyorum
Normal devletede verdim sağlık ocağınada verdim canım. Bilmiyorum geçen ay benim negatifti 5-6-7 inci günlerde 7. Gün yazdım devam edelim test gününe kadar dedi

Rabbim hiç beklemediğin anca çiçekler açtırsın bahçene. Dualarım her zaman seninle olacak canım. Asla pes etme sabret lütfen. Bir süre dinlen belki vucudunun buna ihtiyacıda olabilir.

Benim de test günlerim perşembe ctesi. Sağlık ocağında verirsem, cumartesi orada tekrarlayamayacağım ama ikisi aynı yerden olsun istiyorlar. Özellerde de efsane fiyatlar:)
Tövbeler olsun 350 lira dedi sanki kan sayımı yaptırıyorum devlete verdim bugün. Perşembe günü de vereceğim. Cumartesi günü de acile gider veririm kanda da pozitifi görürsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…