- 17 Eylül 2023
- 283
- 270
Uff bende 8. güne girmiş bulunuyorum bu akşamüstü. Herkesde belirti olmuyormuş zaten olumsuz birşey değilYarın 8 olacak erken mi bilemiyorum ki ne kanamam oldu ne gogus ağrım
Son gnnler artık iyice stres olmaya başladım böyle iş yapmadan yatınca kendimi boşa yatiyomus bütün işi eşime yukluyomus gibi hissediyorumUff bende 8. güne girmiş bulunuyorum bu akşamüstü. Herkesde belirti olmuyormuş zaten olumsuz birşey değil
Fiyatlar dondurulan yumurta sayısına göre degisiyor. İrenbede 1 yıllık donduruyorlar.Yaaa vallah bizden 1500 aldı irenbe tüp bebek merkezi ama aylık mi yıllık mi anlamadm
Ya hiç keseyi görmeliydim diyomusunuuuz benim randevum 13 ündee ama yani kese konusunda olumsuz bişey olsa kan da veya başka şekilde kanama vshissederdim değilmiEvet canım 8 inde
Öyle düşünme zaten normalde böyle değiliz ki şu an ben ağır şeyler kaldırmamaya özen gösteriyorum kendimi yormadan yapıyorum eşim zaten bırakmıyor bana bişey sürekli sen dinlen diyor bu bir süreç sonuçta, ben dünden beri çok gerginim regl olcam endişesiyle hayırlısıyla bi perşembe olsaydıSon gnnler artık iyice stres olmaya başladım böyle iş yapmadan yatınca kendimi boşa yatiyomus bütün işi eşime yukluyomus gibi hissediyorum
İğneyi doktorunuzun testi söylediği güne kadar yapıyorsunuz. Yani aradaki gün sayısı fazlaysa doktorunuz devam edin yapmaya diyecektir diye tahmin ediyorum.Kaset test var bide bende kan versem mi bilmiyorum iğnede bitti ona göre alırım diye yapmayı düşünüyorum
Sorma benim kan testiyle aynı gün adet günüm bakalım nolucak bu mübarek gecenin hürmetine Rabbım inşallah güzel sonuçlarla karşılaşmamızı nasip ederÖyle düşünme zaten normalde böyle değiliz ki şu an ben ağır şeyler kaldırmamaya özen gösteriyorum kendimi yormadan yapıyorum eşim zaten bırakmıyor bana bişey sürekli sen dinlen diyor bu bir süreç sonuçta, ben dünden beri çok gerginim regl olcam endişesiyle hayırlısıyla bi perşembe olsaydı
Cuma test günüm zaten ama bilemedim kafam karıştı birazİğneyi doktorunuzun testi söylediği güne kadar yapıyorsunuz. Yani aradaki gün sayısı fazlaysa doktorunuz devam edin yapmaya diyecektir diye tahmin ediyorum.
İnşallah isteyen herkesin bebeği olsun arkadaşımSorma benim kan testiyle aynı gün adet günüm bakalım nolucak bu mübarek gecenin hürmetine Rabbım inşallah güzel sonuçlarla karşılaşmamızı nasip eder❤
Kaçıncı gün , inşallah devamı gelmez canım . Benim 11 gün aşırı derecede ishal oldumKızlar kanamam başladı dua edin
Nasıl yaniKızlar kanamam başladı dua edin
İki gecedir bende de var o sanki sökülse rahatlicam gibiİnşallah isteyen herkesin bebeği olsun arkadaşımbenimde bugün yarın işte biraz ağrılar var regl olacakmışım gibi sürekli gidip bakıyorum miniklerimiz bizimledir inşallah
Malesef hissedilemeyebiliyoYa hiç keseyi görmeliydim diyomusunuuuz benim randevum 13 ündee ama yani kese konusunda olumsuz bişey olsa kan da veya başka şekilde kanama vshissederdim değilmi
Ay sökülmesinler gelmesinnnnler.İki gecedir bende de var o sanki sökülse rahatlicam gibi
OfffAdet olmuş gibi kanamam ve ağrım var acile geldim
Allah yardımcın olsun duam seninleAdet olmuş gibi kanamam ve ağrım var acile geldim
Ayy iyi bariFiyatlar dondurulan yumurta sayısına göre degisiyor. İrenbede 1 yıllık donduruyorlar.