- 27 Eylül 2023
- 730
- 875
- 42
Ay yaa haber verAdet olmuş gibi kanamam ve ağrım var acile geldim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay yaa haber verAdet olmuş gibi kanamam ve ağrım var acile geldim
Yaaa iyi misin canim doktor bişey dedimi kizlar dua edelim bu mübarek günde rabbim evlatlarımıza sağlık versin bizimle olsun AllahımAdet olmuş gibi kanamam ve ağrım var acile geldim
Amin Amin Cidden düşünüyorumda tam sevinemiyoruz bile ,beta artacak mı,keseyi görecekmiyiz ,ve bir sürü şey .Allah hepimize sabır versinYaaa iyi misin canim doktor bişey dedimi kizlar dua edelim bu mübarek günde rabbim evlatlarımıza sağlık versin bizimle olsun Allahım
Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah dua et insalllah kötü hiç bir şey olmayacakAdet olmuş gibi kanamam ve ağrım var acile geldim
Nasıl sıkıntılar olma ihtimali var pekiiiMalesef hissedilemeyebiliyo
Ben şu ana kadar normal denemeyle 3 gebelik yaşadım. Biri boş gebelik çıktı. Diğer ikisinin önce kalbini duydum 10 gün sonraki 2. Kontrollerde durmuştu. Ne bir kanamam ne bir sancım oldu. Öyle olunca şen şakrak gittiğin kontrolden üzüntüyle çıkmak çok kötü.Nasıl sıkıntılar olma ihtimali var pekiii
Geçmiş olsun öncelikleBen şu ana kadar normal denemeyle 3 gebelik yaşadım. Biri boş gebelik çıktı. Diğer ikisinin önce kalbini duydum 10 gün sonraki 2. Kontrollerde durmuştu. Ne bir kanamam ne bir sancım oldu. Öyle olunca şen şakrak gittiğin kontrolden üzüntüyle çıkmak çok kötü.
Çok teşekkür ederim. Her şeye hep baktığımız halde hiç bulamadık. Kürtajda alınan embriyo genetik teste de gönderildi sonrasında, her hangi bir kromozom bozukluğu da olmadı. Şans, kader, kısmet gibi bir durum olduGeçmiş olsun öncelikle
Peki kalbi durmasına doktorlar ne diyor sebep olarak
Bende o yüzden yaptımm biraz niye tekrar tekrar alıyım derim. Gitmişken kanda verdim ama e nabıza düşmemiş sinir oldumKaset test var bide bende kan versem mi bilmiyorum iğnede bitti ona göre alırım diye yapmayı düşünüyorum
Haber ver durumla ilgili bize canımAdet olmuş gibi kanamam ve ağrım var acile geldim
Naptınız?Adet olmuş gibi kanamam ve ağrım var acile geldim
Rabbim yardımcın olsunAdet olmuş gibi kanamam ve ağrım var acile geldim
Saglik ocağında verdiysen sonraki gün dusuyo genelde bende öyle düşünüyorum ama acaba doktor test gününe kadar devam et der mi bilmiyorumBende o yüzden yaptımm biraz niye tekrar tekrar alıyım derim. Gitmişken kanda verdim ama e nabıza düşmemiş sinir oldum
Benim de test günlerim perşembe ctesi. Sağlık ocağında verirsem, cumartesi orada tekrarlayamayacağım ama ikisi aynı yerden olsun istiyorlar. Özellerde de efsane fiyatlar:)Saglik ocağında verdiysen sonraki gün dusuyo genelde bende öyle düşünüyorum ama acaba doktor test gününe kadar devam et der mi bilmiyorum
Aklimiz ve dualarimiz seninle. Bebegin sana sımsıkı tutunacak inanıyorum ama bizi haberdar etAdet olmuş gibi kanamam ve ağrım var acile geldim
Normal devletede verdim sağlık ocağınada verdim canım. Bilmiyorum geçen ay benim negatifti 5-6-7 inci günlerde 7. Gün yazdım devam edelim test gününe kadar dediSaglik ocağında verdiysen sonraki gün dusuyo genelde bende öyle düşünüyorum ama acaba doktor test gününe kadar devam et der mi bilmiyorum
Rabbim hiç beklemediğin anca çiçekler açtırsın bahçene. Dualarım her zaman seninle olacak canım. Asla pes etme sabret lütfen. Bir süre dinlen belki vucudunun buna ihtiyacıda olabilir.Arkadaşlar benim bir süredir kahverengi kanamalarım devam ediyordu. Kontrole gittim birkaç kez kesede bir sorun yoktu ama bu sabah parça geldi. Hala bir kırmızı ya da yoğun kanama ya da ağrım yok ama kese bozulmuş ilaçları bıraktık vücudun kendiliğinden atmasını bekleyeceğiz birkaç gün. İnşallah pozitif almış olan diğer arkadaşlarım sizin gebelikleriniz yolunda gider. Ben 3 doğal düşükten sonra bir de bunu deneyeyim diye denemiştim, tekrar gebelik düşünmüyorum, çok yorgunum hem fiziksel hem mental olarak nasip değilmiş diyip bu fikre kendimi alıştırmaya bakacağım. Sizinle bu heyecanı paylaştığım için mutluyum. Sizlere iyi şanslar diliyorum.
Tövbeler olsun 350 lira dedi sanki kan sayımı yaptırıyorum devlete verdim bugün. Perşembe günü de vereceğim. Cumartesi günü de acile gider veririm kanda da pozitifi görürsemBenim de test günlerim perşembe ctesi. Sağlık ocağında verirsem, cumartesi orada tekrarlayamayacağım ama ikisi aynı yerden olsun istiyorlar. Özellerde de efsane fiyatlar:)