- 9 Ocak 2024
- 292
- 389
- 30
KesinlikleGeç tutunma oluyor dedi bana da 3. Gün embriyolari daSıkılma arkadaşım. İyi düşünelim iyi olsun
Yaaa vallah bizden 1500 aldı irenbe tüp bebek merkezi ama aylık mi yıllık mi anlamadmAynen benim de okadardı yumurtam toplandı Dinlendirelim ilk adetinde gel dedi 12 gün sonra adet oldum gittim transfer günüde 4250dediler şok oldum bende sanıyoeım uzun dön durulunca vericem ama saçma bence çünkü burda benim isteğimle dondurma yapılmıype ki spnuçta doktor karar veriyor yani kısa süre için bu para alınmamalıydı
Son 4 günAyyy canım ya yüzümü güldürdün sağolkeşke keşkeeeee
Kızmıyorum yapar mısınSelam kızlar 7. günüde bitirdim 8e giriş yaptımbir yandan evde 1 tane erken gebelik testim var yapma yapmaaa diyorum kendime perşembe kan tahlili günüm kızın bana yapmiyim
Bize en son 3500 dediler yıllık dondurma ücretiYaaa vallah bizden 1500 aldı irenbe tüp bebek merkezi ama aylık mi yıllık mi anlamadm
Perşembeye kadar 50 yaşına gelicem vallahiKızmıyorum yapar mısınşaka şaka bekle kuzum çünkü gerçekten ben ovulasyonı rastgele yaptım burda var kesin bende böyle değildi diyince gaza geldim
Ben galiba yapicam bi çılgınlık yarın sabahPerşembeye kadar 50 yaşına gelicem vallahiinşallah yarın sabah bi çılgınlık yapmam
Yaaa deme öyle demeeee kanıma giriyorsunBen galiba yapicam bi çılgınlık yarın sabah
Kaset test var bide bende kan versem mi bilmiyorum iğnede bitti ona göre alırım diye yapmayı düşünüyorumYaaa deme öyle demeeee kanıma giriyorsun
Bende 1 tane erken gebelik testi var hoş son kullanma tarihi varsa geçmiştir de. Senin kaçıncı gün oldu pekiKaset test var bide bende kan versem mi bilmiyorum iğnede bitti ona göre alırım diye yapmayı düşünüyorum
Progestan ignen mi bitti canım ama eğer hamileysende devam etmen lazım iğneye eğer hamileysen iğneye devam etmezsen Allah korusun gider yoksaKaset test var bide bende kan versem mi bilmiyorum iğnede bitti ona göre alırım diye yapmayı düşünüyorum
Unutmak imkansızBirşey de soramıyorum. Çok araştırdığım için kızıyor bana.Düşünme unut hamile olduğunu diyor.Ne mümkün…
Evet canım 8 indeP PrensessAnne merhaba sizin 8 iydi demi muayene
Biz hala para vermedik canım ama yıllık tüp başı 4 binKızlar kalan embiriyolari donduruluyor yaa onun kirasini yani ücretini yıllık mi veriyorsunuz aylık mi ? Eşim 1500 verdi yıllık dedi ama bence aylık olarak o fiyatı söyledi gibime geldi bilgisi olan var mi
Allah kızPerşembeye kadar 50 yaşına gelicem vallahiinşallah yarın sabah bi çılgınlık yapmam
Yaa benim iki tane dondurulmuş embriyo varBiz hala para vermedik canım ama yıllık tüp başı 4 bin
Yarın 8 olacak erken mi bilemiyorum ki ne kanamam oldu ne gogus ağrımBende 1 tane erken gebelik testi var hoş son kullanma tarihi varsa geçmiştir de. Senin kaçıncı gün
Aynen de işte değilsem boşuna almiyim diye düşünüyorumProgestan ignen mi bitti canım ama eğer hamileysende devam etmen lazım iğneye eğer hamileysen iğneye devam etmezsen Allah korusun gider yoksa