2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Alttan neden bakmıyor ki hiçbir zararı yok vajinal ultrasonun alttan baksa görürdü bence

Bekle canım bak benimde 3. Gün taze transfer aynı doktordayiz. 126 çıktı. 16. Gün tekrar istedi. Düşük değil mi dedim. 3. Gün embriyosu için güzel bir değer şimdi takip edicez dedi.. acele etme.
Ümit hanımla konuştuk ilaçlarını sakın bırakma 12. Gün tekrar kan ver 3. Gün embriyolarında bu durumlar sıklıkla oluyor dedi nasip bakalım

Selam kızlar 7. günüde bitirdim 8e giriş yaptım bir yandan evde 1 tane erken gebelik testim var yapma yapmaaa diyorum kendime perşembe kan tahlili günüm kızın bana yapmiyim
Benimde yarın 8. Günüm :) 6.gün yaptım negatifti moralim bozuldu yarın için gidip alayım diye gaza getiriyorum çünkü dayanamıyorum (3.gün embriyosu)

Kızlar kalan embiriyolari donduruluyor yaa onun kirasini yani ücretini yıllık mi veriyorsunuz aylık mi ? Eşim 1500 verdi yıllık dedi ama bence aylık olarak o fiyatı söyledi gibime geldi bilgisi olan var mi

Kızlar kalan embiriyolari donduruluyor yaa onun kirasini yani ücretini yıllık mi veriyorsunuz aylık mi ? Eşim 1500 verdi yıllık dedi ama bence aylık olarak o fiyatı söyledi gibime geldi bilgisi olan var mi
İyimiş sizinki benim 4250 istediler zaten o an çözdürürken kullanıldı

Sakın yapma negatifle karşılaştım bugün. İnsan kendine gelemiyor..
O ihtimalden endişeleniyorum o yüzden herkese yapmayın yapmayın diyorum hep zaman geçtikçe meraklanmaya başladım bi test perileri geldi
Benimde yarın 8. Günüm :) 6.gün yaptım negatifti moralim bozuldu yarın için gidip alayım diye gaza getiriyorum çünkü dayanamıyorum (3.gün embriyosu)
Benim 5. gün embriyosuydu yarın 8. günüm artık bi merak geldi off sabah bi çılgınlık yapmam umarım negatifi görmekden korkuyorum

6.gün erken olmus sanki. 2.gun embriyosunda 8.gun hayalet cizgi, 10.gun daha net şekilde gördüm. 13.gun yarin da kan testi günüm. Eger test gününüz 12.gun seklinde verildiyse bence 10.gune kadar bekleyin.

Bizden 7500 aldılar ki rahim dinlendirilene kadardı
Aynen benim de okadardı yumurtam toplandı Dinlendirelim ilk adetinde gel dedi 12 gün sonra adet oldum gittim transfer günüde 4250dediler şok oldum bende sanıyoeım uzun dön durulunca vericem ama saçma bence çünkü burda benim isteğimle dondurma yapılmıype ki spnuçta doktor karar veriyor yani kısa süre için bu para alınmamalıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…