2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Ne güzel maşallah şimdi ne kadarlıksın canım belirtilerin var mıydı transfer zamanı
17 ocakta transfer olmuştum canım. 8 inde doktor randevum var kese için bakalım ne dycek. Kan değerlerim güzel ilerledi şükür. 3.gün aşırı derecede adet olcak gibi bel ve kasık ağrısı çektim canım 4 ve 5.gün tansiyonum hep düştü.

Tabiki de herkesin ilkte tutmuyor benimde ilki negatifti yine denedim canım. Benim herşeye en başta bakıldı sorun bendeydi ama yine de negatifti. Hsg, histereskopi ve trombosili test yapıldı. Rahim filmini sende talep edebilirsin

İnşallah kese de görülür kalp atışı da duyulur sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canım

ya ben de 5.haftada keseyi gördüm ama minicik birşeydi.Önceki doktorum alttan bakınca bu zamanda yorku falan görmüştüm. Bakalım seni nasıl mıayene edecek. Sonucu görünce beni etiketler misin? Merak ettim.

ya ben de 5.haftada keseyi gördüm ama minicik birşeydi.Önceki doktorum alttan bakınca bu zamanda yorku falan görmüştüm. Bakalım seni nasıl mıayene edecek. Sonucu görünce beni etiketler misin? Merak ettim.
Ya benim de hastane kalp ve keseyi aynı anda bakıyormuş o yüzden 22 sine gün verdi ben bide cumartesiye aldırdım yani 24üne çok uzun bir süre sanki :) Merak ettim beni de etiketler misiniz? Şuan 4 +4 üm :)

Benim 3 sene once ilk denemem negatifti canim iki ay sonra ikinciyi denedik ve bi bebegim oldu. Umutsuzluga kapilma imkanin varsa denemekten vazgecme bence

Tabiki canım bende heyecanla bekliyorum kalp atışı için ne zamn çağırdı canım

Ya benim de hastane kalp ve keseyi aynı anda bakıyormuş o yüzden 22 sine gün verdi ben bide cumartesiye aldırdım yani 24üne çok uzun bir süre sanki :) Merak ettim beni de etiketler misiniz? Şuan 4 +4 üm :)
Tabiki canım bencede çok geç vermişler insan sabırsızlanıyor

Canım iki değil üçüncü denemem. Asilamalari saymiyorum bile. Onu düşünme. Doktorunu değiştirmen gerektiğini düşünüyorum. Tüp bebek tedavisine başlamadan rahim filmi mutlaka istenir. Bunu nasıl geçmişler anlamadım. Eşinde sorun olsun olmasın farketmez. Rahim filmi şart. Sanırım ikinci denemeye gireceksin. İkinci deneme öncesi istenilen testler daha çok oluyor ilkine göre. Genetik pıhtılaşma kromozom testleri gibi. Doktorunla iletişime gecemiyorsan bu zaten başlı başına soru . Bol şans diliyorum sana

doktorum degistirmem konusunda o kadar haklisiniz ki belki ayni seyleri yapiyordur ama kesinlikle data vermiyor sadece su gun gel vs ve bulundugum yerde baska secenek de yok ama rahim filmi cekilmedigine eminim ilkinde cok sorgulamamistim ama bu sefer kendim talep etmeyi dusunuyorum direkt. rahim filmini kesin sormaliyim mesela bir de ilk tedavide sadece progeston fitil verdi ama burda cogu insan igne de kullanmis diye okudum onu da sorucam

İlk tedavilerde eğer taze olduysan genelde iğne verilmiyor diye biliyorum canım . Bir de her hastanın ihtiyacı farklıdır. Mutlaka değerlerine göre ilaç verilmiştir. Ama dediğim gibi doktor önemli iletişim kurmak önemli . Bana da doktorum her detayı söylemez ben de sormam ama anlatır ne yapacağını falan. Sureci anlatır. Çok detay stres demek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…