- 16 Mayıs 2018
- 83
- 51
- 26
Göbekten uyguluyorum benKizlar oksapari gobekten yapabilirim degil mi. Normalde esim kolumdan yapiyordu ama bugun evde degil kendim yapmak zorundayim. Daha oncekinde göbekten yaptim diye hatrliyorum ama karistiriyouyum acaba yapan varmi aranizda
Nasıl sonucunuz çıktı mıGöbekten uyguluyorum ben
Hayır ya bekliyorumNasıl sonucunuz çıktı mı
Allah razı olsun bekleyen herkese inşallahMübarek gün hayırlı haberler olsun inşallah
Aaaa hadi hakkınizda hayirlisi inşallahEwet yumurta toplandı bu ay transfer olacak
Ayyy canım ya yüzümü güldürdün sağolBelkide anne ben burdayım diye sana işarette yollamış olabilir pembikk
Ahh ya nasıl hevesle bekliyordum sonucunu.0,1 çıktı yani negatif çıktı sonucum
hadi işallah ya çok dua ediyorumDoktorumla görüştüm 3. Gün embriyosu olduğu için 12. Gün tekrar yapmamı istedi
Çok teşekkür ederim dualarınıza o kadar çok ihtiyacım var kiAhh ya nasıl hevesle bekliyordum sonucunu.
hadi işallah ya çok dua ediyorum
Ya aslında bana 19 unda gel dedi hem keseye hem bebeğin kalp atışına bakalım dedi.Ama ben o kadar bekleyemem kafaya takarım dedim.12 sinde gidip kese büyümüş mü ona bakacağız.Üstten muayene yaptığı içün hiçbir şey göremedim ilkinde. 12 sind gelirsen yine göremeyebilirsin dedi. Alttan bakmıyor kesinlikle.İlk doktorum 5. Hafta görmüştü yorku. Beklicez bakalım.Boş bir keseyle karşılaşmak istemiyorumTabiki canım bende heyecanla bekliyorumkalp atışı için ne zamn çağırdı canım
İnşş yükseliir canım inşDoktorumla görüştüm 3. Gün embriyosu olduğu için 12. Gün tekrar yapmamı istedi
Ben de yapmıştım bi ara göbekten canım :)Kizlar oksapari gobekten yapabilirim degil mi. Normalde esim kolumdan yapiyordu ama bugun evde degil kendim yapmak zorundayim. Daha oncekinde göbekten yaptim diye hatrliyorum ama karistiriyouyum acaba yapan varmi aranizda
Geç tutunmuş olablr yinede test gününde kan ver canım
Göbekten yapabilirsin. Göbek deliğinin 4 parmak ya sağından yada solundan yapınKizlar oksapari gobekten yapabilirim degil mi. Normalde esim kolumdan yapiyordu ama bugun evde degil kendim yapmak zorundayim. Daha oncekinde göbekten yaptim diye hatrliyorum ama karistiriyouyum acaba yapan varmi aranizda