2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Dün ben de cesaret edemedim. Erken gebelik testi mi yaptınız kaset mi? Hemen emin olmadan düşmeyin

Çok sevindim hayırlı olsun benim 7. Gün yaptım negatif geldi moralim bozuldu
Bu tamamen beneğin tutunup beta hcg nin yükselmesiyle alakalı canım. Geçen ay doktor bana çok erken yapmıştın biz 10 uncu gün negatif olup 11 inde pozitifi bile gördük demişti. O yüzden bekle bakalım

Ben tutuyorum kendimi yapmayınnnn ben yapmak istersem engel olunnn olumsuz gelince çok daha üzülüyoruz canım çok erken gününü bekle üzme kendini boşuna ciddiye alma bence sonucu
Artık sıra sende bakalım güzel haberleri senden de bekliyoruz. Gerçekten tanışmıyoruz felan ama ne güzel dualar ediyoruz birbirimize.

İnsan negatif test sonucunu görünce uçurumun kenarına gelmiş gibi hissediyormuş.. kan testi verdim kanda da negatif çıkarsa kesin negatif midir? Yükselme olmaz değil mi artık?

İnsan negatif test sonucunu görünce uçurumun kenarına gelmiş gibi hissediyormuş.. kan testi verdim kanda da negatif çıkarsa kesin negatif midir? Yükselme olmaz değil mi artık?
Bence öyle düşünme. Doktorum 10. Gün kan sonucu görmeden bir şey diyemiyoruz dedi. Hiç bir şeyin olumlu ya da olumsuz garantisi yok. Mucize bekliyoruz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…