2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar selamlar iyi haftasonları doktorunuz bu süreçte şunu yemeyin bunu yemeyin diye bi kısıtlama getirdi mi?
Ya bana bişey demediler ama gittiğimde sorucam bakalım zaten alkol sigara bırakılıyor ama onun dışında ne yapılmalı bilmiyorum pek.

Canım selam beklenen regl geldi 😅 hastaneye geldim şimdi sıra bekliyorum bakalım me diyecek dr. Sen de gelişme var mı?
Yaaa çok sevindim sizin adınıza 😍 bende de sabah kahverengi akıntı oldu hala da devam ediyor. Yarın ilacımın son günü. Lekenmeye bile o kadar çok sevindim ki 😄 ne oldu ne dedi doktor?

kızlar selam ben kasım ayında transfer oldum ve maalesef tutmadı yeniden toplama yapılacak ocak ayında ve taze tranafer olacak. taze transfer olan ya da olacak olan var mı aranızda?

Selam kızlar 2024 ocak ayında benimde transferim olabilir çikolata kisti var çift taraflı hidrosalpinksten bu hafta ameliyat oldum.eşimde de sperm problemi var bu ay yumurta toplandı fakat 2 embriyom sadece 6. Güne ulaşabildi bir iyi bir orta kalite dediler doktor ocakta reglimin 20. Günü çağırdı benim gibi 6. Gün embriyosu olan var mı ? Yada daha önceden 6. Gün embriyosu tutan var mı ?

Benim histereskopi olduğu için doktor hemen yapmayalım rahim kendini toparlasın dedi. Benim engelim histereskopi oldu kromozom testinden sonra rahimde problem yoksa transfer olabilirsin canım
Merhaba bende histereskopi oldum dün, hatta septum (perde/yapışıklık) varmış onu kesmiş, regl başlangıcı 4 ocak olacak, size ne kdr rahim dinlendirme dedi acaba? Ben dr’uma transfer zamanını sordum; adet olunca gel rahim takibi yapıcaz, histereskopi iyileşme sürecine bakıyorum 4 hafta falan yazıyor internette. Şimdi transferim ne zamana kalacak çok anlayamadım. Dr. tahmini olarak ocak ayı dedi ama? Size net bir şey söylendi mi?

Selam kızlar 2024 ocak ayında benimde transferim olabilir çikolata kisti var çift taraflı hidrosalpinksten bu hafta ameliyat oldum.eşimde de sperm problemi var bu ay yumurta toplandı fakat 2 embriyom sadece 6. Güne ulaşabildi bir iyi bir orta kalite dediler doktor ocakta reglimin 20. Günü çağırdı benim gibi 6. Gün embriyosu olan var mı ? Yada daha önceden 6. Gün embriyosu tutan var mı ?
Merhaba canım , tamamen sorunlarımız aynı o yüzden yazmak istedim :) eşimde sperm sorunu bende de 2 taraflı çikolata kisti var 1 aralıkta hidroselpenksten ameliyat oldum 1 tüp bağlandı 1 tüp alındı bende yumurtaları daha önce toplattım 3 kere OPU oldum 1 tane 4. gün 2 tane 5. gün var ama sadece 1 tanesi iyi kalite diğerleri orta kalite :) umarım tutar canım 6. gün embriyon :)

Merhaba bende histereskopi oldum dün, hatta septum (perde/yapışıklık) varmış onu kesmiş, regl başlangıcı 4 ocak olacak, size ne kdr rahim dinlendirme dedi acaba? Ben dr’uma transfer zamanını sordum; adet olunca gel rahim takibi yapıcaz, histereskopi iyileşme sürecine bakıyorum 4 hafta falan yazıyor internette. Şimdi transferim ne zamana kalacak çok anlayamadım. Dr. tahmini olarak ocak ayı dedi ama? Size net bir şey söylendi mi?
Merhaba çok geçmiş olsun, benim de ilk transferim kimyasal olduğu için doktorum histereskopi önerdi. Sizdeki sorun neydi? Ultrasonda perde ya da yapışıklık olması belli olmuyor mu? Bir de işlemden sonra ağrınız çok oldu mu

Selam canım
selam ,
Bende polip ameliyatı olmustum 1 ay beklemiştik, sonraki reglde tedaviye iğnelere başlamıştık sonraki regl de transfere gitmiştik

Herkese selamlarrr 💐 ocak ayında transfer olacak arkadaşlarım buradan birbirimize destek olabiliriz 🥰🥹
Merhabalar bende 21 aralıkta opu oldum. 21 adet yumurta toplandı. 1. Gün sayı 10 a düştü. Bugün arandılar 3. Gün olarak 6 embriyom var. Herşey güzel gidiyor. Beşinci gün olarak 2-3 embriyonun kalacağını düşünüyorum. Ocak ayındada transfer olacağım nasipse 🙏

Selam, birisi bu grubun listesini yapabilir mi? Tarihlerle birlikte. İsimlerle Ağustos transfer başlığında yapılmıştı

Arkadaşlar merhaba ☀️ opudan sonra 2. Reglimi bekliyorum ama gelmiyor 2 gün geçti hiç gelesi de yokmuş gibi anlamadım, böyle olup geciken varmı acaba normal mi? 1-2 gün daha gecikirse doktorla görüşeceğim ama stres olmaya başladım sanırım

Arkadaşlar merhaba ☀️ opudan sonra 2. Reglimi bekliyorum ama gelmiyor 2 gün geçti hiç gelesi de yokmuş gibi anlamadım, böyle olup geciken varmı acaba normal mi? 1-2 gün daha gecikirse doktorla görüşeceğim ama stres olmaya başladım sanırım
Opudan sonra 2.reglimi hep 5 gün gecikmeli oldum 2 kere opu oldum aynı şey başıma geldi. Bence normal bu durum vücut bi şaşırıyor

Merhaba canım , tamamen sorunlarımız aynı o yüzden yazmak istedim :) eşimde sperm sorunu bende de 2 taraflı çikolata kisti var 1 aralıkta hidroselpenksten ameliyat oldum 1 tüp bağlandı 1 tüp alındı bende yumurtaları daha önce toplattım 3 kere OPU oldum 1 tane 4. gün 2 tane 5. gün var ama sadece 1 tanesi iyi kalite diğerleri orta kalite :) umarım tutar canım 6. gün embriyon :)
Evet herşeyimiz aynı benim tek sıkıntı embriyom suan da inşaAllah tutar dua etmekten başka çare yok tekrar toplatmak gibi durumum yok suan transfer olacağım ocak ayında nasipse :)

X