- 8 Aralık 2023
- 96
- 203
- 30
Siz eşinize söyletebilmişsiniz benim eşim asla birşey de diyemezdi, bişey dicekse bana der o hepimizden en çünkü, en çok o yoruldu, gece üç kez kalkarım birinde uyanmıştır tüm gün başı ağrır, eve gelsin diye beklerim o en çok yorgundur gibi gibi, o sebeple ben eşimede bir derdimi diyemiyorum.Bence burda sorun eşlerde bu konuda anne babasına karşı mesafeyi onlar korumalı kızmali. Daha bizimki doğdu annesine diyor anne ağzında uçuk filan vardır öpme bebeği diye .
Yahu sigara dumanı bebeklerde ani bebek ölümüne neden oluyor. Dumanlı kişi bebeğe yaklaşmasin bile diyorlar. Niye bu kadar saygısız eski nesil. Yaşlı diye bizden kendilsrini neden üstün goruyorlar. Artık bu kibire giriyor hiç kusura bakmasınlar ama . Her şeyi ben bilirim senin yaşın az bana saygı duy kafasindalar çok yanlış
Adını bile ağzıma almak istemediğim sendrom benim korkulu kabusum resmen hiçbir neden olmadan başımıza birşey gelmesi Allah tüm bebekleri peşi sıra benimkini korusun. Bizim evde şükür ki içen yok ancak dışarıdan gelen kişilerde oluyor, o da oldukça az.
Ya hepsini geçiyorum eşimin amcası küçükken çocuk felci geçirmiş sakat kalmış diyemiyorsun ki kendi evladınızın başına gelmiş hala daha aynı akılla devam etmeye uğraşıyorsunuz diye.. Birşey olmaz birşey olmaz diyip duruyorlar